Хамес: Хоћу да дође и Фалкао

Нови фудбалер Реала Хамес Родригес рекао је да би волео у мадридски клуб дође његов сународник и бивши саиграч из Монака Радамел Фалкао.

Фудбал 31.07.2014 | 14:15
Хамес: Хоћу да дође и Фалкао

Нападач Монака налази се на мети шампиона Европе, а Родригес се нада да ће поново сарађивати, пошто су заједно играли за Порто и ‘кнежеве’.

“Уверен сам да Фалкао може да буде успешан у Реалу. Не знам да ли ће доћи, пошто не одлучујем ја о томе, али волео бих да нам се придружи јер је квалитетан нападач и рођени победник. Играо сам са њим четири године и надам се да ћемо поново бити саиграчи. Фалкао има победнички менталитет, а то је потребно Реалу”, рекао је Родригес за шпански лист “Ас”.

Родригес је прешао у Реал из Монака у трансферу вредном 80 милиона евра, а са новим клубом потписао је шестогодишњи уговор.

“Желим прво да обезбедим место у стартној постави. Екипа је уиграна и дуго на окупу, због чега морам да имам стрпљења. Желим да освајам титуле и једва чекам да заиграм. Срећан сам јер ми се испунио сан”, закључио је Родригес.

Родригес је са шест голова био најбољи стрелац Светског првенства у Бразилу, а за репрезентацију Колумбије одиграо је 27 утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар