Јовановски у 1/4-финалу Вашингтона!

Бојана Јовановски успела је да се пласира у четвртфинале турнира у Вашингтону пошто је након преокрета савладала румунску тенисерку Сорану Кирстеу са 4:6, 7:5, 6:3.

Тенис 31.07.2014 | 10:00
Јовановски у 1/4-финалу Вашингтона!

Сусрет је трајао четири минута преко два часа, а Бојана се једном враћала у први сет, али то није било довољно да прва приђе победи. Кирстеа је направила брејк у четвртом, затим претрпела у петом гему, па је у десетом гему одједном добила три прилике за освајање првог сета и искористила одмах прву.

Лоша прича за српску представницу наставила се и у другој деоници где је у старту губила са 2:0, али је у веома кратком року два пута одузела сервис противници и повела са 4:2. Размена брејкова се десила у десетом и 11. гему, тако да је Јовановски обезбедила трећи сет.

Ту је већ било све јасније, јер је Бојана три пута била боља од Кирстее на њеном првом ударцу, па је Српкиња отишла у наредну рунду такмичења.

Јовановски ће се за полуфинале турнира борити против тенисерке из Аустралије Марине Ераковић која је поразила домаћу играчицу Шелби Роџерс са 6:2, 6:2.

Коментари / 0

Оставите коментар