Бивши Партизановци постају 'Змајеви'!

Ненад Маринковић и Обиора Одита на прагу сарадње са Вождовцем.

Фудбал 30.07.2014 | 19:50
Бивши Партизановци постају 'Змајеви'!

Голман Дарко Божовић, десни бек Томе Китановски, дефанзивни везни Урош Синђић, његов доскорашњи саиграч из Доњег Срема Огњан Дамњановић и 21-годишњи везиста Душан Пантелић већ су задужили опрему Вождовца, а екипа Зорана Милинковића ускоро би могла да добије и два, можда не најбоља, али веровано најзвучнија појачања – Ненада Маринковића и Обиору Одиту.

Бивши тандем Партизана је у поодмаклим преговорима са управом београдског клуба, а споразум би могао да буде постигнут до краја недеље, па би Змајеви требало да добију нову снагу у навали.

Одита се у српски фудбал, а подсетимо да је поред Партизана три сезоне провео и у Јавору, враћа из Тараза из Казахстана где је за две године одиграо 42 лигашке утакмице и према доступним подацима постигао 11 голова. Маринковић је по одласку из Суперлиге (из Смедерева) играо у Швајцарској (Сервет) и Израелу (Бнеи Јехуда и Хапоел Акре).

Вождовац би, иначе, до почетка нове сезоне требало да се појача још двојицом или тројицом новајлија. Прошле сезоне није било времена за припреме, јер су Змајеви у елиту упали тек после пропасти Хајдука из Куле... Ове сезоне Вождовац планира да избегне борбу за опстанак.

Коментари / 0

Оставите коментар