Звезда повела, па стала против Хановера

Фудбалери Црвене звезде поражени су од Хановера резултатом 3:2 у последњој утакмици на припремама у Словенији.

Фудбал 30.07.2014 | 14:05
Звезда повела, па стала против Хановера

Екипа српског шампиона је испустила предност од два гола, за 12 минута Гаврић се два пута уписао у стрелце, али је до полувремена противник изједначио.

Два гола је постигао Собјех, а исти играч је у самом финишу утакмице постигао свој трећи погодак, који је био довољан за тријумф немачког тима.

Изабраници тренера Ненада Лалатовића су одлично отворили утакмицу, а већ у 4. минуту Гаврић се добро снашао у шеснаестерцу и одбитак је убацио у мрежу Хановера, а на сличан начин реаговао је осам минута касније, за предност Звезде од 2:0.

Ипак, до краја полувремена Хановер је преко Собјеха успео да стигне до изједначења, Пољак је два пута матирао Кахримана, те се на одмор отишло са нерешеним резултатом.

Одличан у првом полувремену био је Дарко Лазовић, правио је велике проблеме противнику по десној страни, а заказао је супротни бок, Мијаиловић и Гаврић нису били превише опасни поред леве аут линије.

Наставак је донео уједначен темпо са обе стране, екипе су забележиле по неколико добрих шанси, а најбољу је имао Ђорђе Ракић, када је са око двадесетак метара жестоко намучио голмана Хановера.

Ипак, у финишу је одбрана Звезде поклекла, најпре је Кеисаке промашио одличну прилику, али је далеко сигурнији у реализацији био поново Собјех, Кахриман је био немоћан и немачки тим је до краја одржао разлику од једног гола.

Коментари / 0

Оставите коментар