Коларов и Јоветић неће назад у Италију!

Српски и црногорски репрезентативци Александар Коларов и Стеван Јоветић још једном су потврдили да не желе да се врате у италијанску Серију А.

Фудбал 30.07.2014 | 13:20
Коларов и Јоветић неће назад у Италију!

Двојац фудбалера Манчестер Ситија је протеклих месеци довођен у везу са великим бројем клубова из Калча, међутим одлучили су да остану у Енглеској.

“Продужио сам уговор, остајем овде У прошлости сам повезиван са Ромом, Интером и Јувентусом, а био сам на корак од преласка у потпуно други клуб. Како до договора није дошло, нисам имао дилему око останка“, рекао је Коларов.

Са Јоветићем су, међутим, ствари биле мало другачије, прошлог лета је за 22 милиона фунти стигао из Фиорентине, али је забележио свега 18 наступа, како због повреда, тако и због конкуренције у виду Серхија Агуера, Алвара Негреда и Едина Џека.

“Лепо ми је овде, видим се у будућности у Ситију... Осећам да има места за мене, остајем овде, иако су ме многи пријатељи из Италије звали, желим да се докажем у Енглеској“, истакао је Јоветић.

Шампион енглеске није превише куповао у летњем прелазном року, бар не на позицијама које покривају двојица фудбалера који су некада наступали у српском шампионату.

Стигли су Фернандо Регес, дефанзивни везиста, Вили Кабаљеро голман, те Бакари Сања, бивши десни бек Арсенала. Са друге стране, екишу су напустили Џолион Лескот, Гарет Бери и Костел Пантилимон.

Коментари / 0

Оставите коментар