'Психолошки рат' Стојева и Николића!

Настављен је мали психолошки рад тренера Партизана и Лудгореца пред двомеч квалификација за ЛШ, Стојчо Стојев одговорио је Марку Николићу.

Фудбал 30.07.2014 | 12:35
'Психолошки рат' Стојева и Николића!

Тренер Партизана је пред пут у Бугарску нагласио богатство ривала, на шта му је колега одговорио да није увек најважнији новац.

"Желим и ја њима да буду милионери. И Лацио је богатији од нас па смо га победили у ЛЕ (1/16 финала, прим. аут). Новац није увек најважнији фактор утакмице", рекао је Стојев.

Лудогорец је прошле сезоне елиминисао Партизан у истој рунди квалификација за Лигу шампиона дуплом победом, па сматра да црно-бели желе реванш.

"Нормално је да ће утакмице да се разликују у односу на прошлу сезону, Партизан има доста нових играча. Али то је добар тим, тактички одличан, који веома добро стоји у пољу. Биће ово озбиљан дуел", рекао је тренер Лудогореца.

Бугарски шампион је у кризи, ремизирао је у последња три меча.

"Покушавам да направим праву анализу онога што се догодило на претходним утакмицама, како би мирно изашли из ове ситуације и спремили се за наредни меч. Имамо доста разлога да осећамо самопоуздање. Имамо много професионалаца који знају да се носе са тежином ситуације и играчима Партизана", закључио је Стојев.

Тим из Разграда ће у првом мечу бити ослабљен неиграњем петорице протимаца, од који су тројица стандардни дефанзивци, а један важан везни играч.

Лудогорец дочекује Партизан вечерас од 20 часова у Разграду, а црно-бели су у Бугарску стигли у уторак поподне.

Коментари / 0

Оставите коментар