Гогу Секулић јури богати Рус!

Рус је веома заинтересован за певачицу, па је буквално прати у стопу и покушава да је заведе, али га она упорно одбија.

Забава 29.07.2014 | 10:10
Гогу Секулић јури богати Рус!

Популарна певачица Гога Секулић отпутовала је на Хвар како би се одморила од пословних обавеза, а тамо је доживела изненађење када је један богати Рус почео да јој се удвара.

Наиме, он је веома заинтересован за певачицу, па је буквално прати у стопу и покушава да је заведе, али га она упорно одбија.

"Гога је пре неколико дана дошла на Хвар како би се одморила и напунила батерије за предстојеће пословне обавезе. Чим је стигла на Хвар, отишла је у један локал који су јој пријатељи препоручили, а у који највише излазе Руси. Она је тамо седела са пријатељима када јој је конобар донео шампањац и рекао да је од једног господина. Гога је аутоматски одбила пиће, што је њега изненадило и одлучио је да на све начине покуша да јој приђе. Распитивао се где је певачица смештена, као и са ким је, па је почео да је прати у стопу", каже извор близак певачици и додаје да се она са њим упознала, али да не жели ништа више.

"Колико је опчињен Гогом, показује и то да ју је позвао на своју јахту, која има и свој хеликоптер, али је она и то одбила. Гога се упознала са њим и све време на пристојан начин покушава да му објасни да није заинтересована, али он то одбија да прихвати. Сазнао је да се бави певањем, што му се додатно свидело, тако да се распитао за њене заказане наступе и планира да их посети како би јој ставио до знања да му се допада и да има озбиљне намере. Иако је толико упоран, Гога још није спремна да се упусти у нову љубавну везу јер је прошло тек годину дана од смрти Игора Рамовића, кога још није преболела", каже извор.

Коментари / 0

Оставите коментар