СНСД "не воли" БиХ, а дјецу запошљавају у институције БиХ

Нису тачне тврдње владајућег СНСД да опозиција у Републици Српској дјелује пробосански.

Република Српска 27.07.2014 | 18:40
СНСД "не воли" БиХ, а дјецу запошљавају у институције БиХ

"Ми се залажемо за јачање свих капацитета Републике Српске и не причамо о разбијању БиХ као СНСД, чији чланови најужег руководства те странке запошљавају своју дјецу у институције БиХ", изјавио је ово генерални секретар ПДП Игор Црнадак.

Он се осврнуо и на позиве предсједник Владе Републике Српске Жељке Цвијановић које је упутила грађанима да пријаве све облике криминала и корупције, како би их актуелна власт испитала и зауставила.

"Прича СНСД да је опозиција у Републици Српској пробосанска је невиђена небулоза и вјерујем да и грађани знају да је то обична глупост", каже Црнадак и наглашава да Српској не требају такве приче, већ бољи живот.

"Политика ПДП у Сарајеву, након октобарских избора, биће и више српска него што је то сада политика СНСД", нагласио је Црнадак додајући да ће се, како тврди, политика будућег члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Младена Иванића темељити управо на јачању свих позиција Српске. "Нећемо се ни залагати за трећи ентитет, као што то ради СНСД, нити ћемо трговати", каже Црнадак.

Он се осврнуо и на позиве премијерке Жељке Цвијановић, које је она упутила грађанима да пријаве сваки облик криминала и ПДП је представио и нови слоган странке за октобарске опште изборе.

Ова странка ће наредних мјесеци наступити под, како је Црнадак рекао, кишобраном: “Придружи се промјенама“.

Под овим кишобраном наћи ће се три основна стуба ПДП-еове политике: нова економска политика, борба против криминала и корупције и већа заштита социјално угрожених категорија, најавио је генерални секретар ПДП.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

босанац

27.07.2014 13:21

Не би било добро да се избори у РС добију на томе ко висе мрзи Босну јер од тога људи у РС немају неке користи,вец на томе ко це понудити боља рјесења у запосљавању људи у РС,борби против корупције и криминала,јацању здравственог система,реформи пензионог фонда,јацању цивилне застите,изградњи путева...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

27.07.2014 13:56

Зна се шта Додик може да понуди. Ништа. Односно шарену лажу и трабуњање о БИХ као проблему градјана РС. Он је далеко највећи проблем градјана Републике Српске а не никаква БиХ. РС има Владу и де фацто је држава. Биће свима добро кад се ријећимо демагога Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

27.07.2014 14:25

Ко је гори за РС тешко је рећи. На Палама сте закопали отровни материјал из Високог, трујући не само моју дјецу него и властиту. Ко ми да одговор за ту логику захвалићу му се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоро

27.07.2014 17:09

А ко је тебе запослио и прогурао у ПДП, него твој тата.. Још увијек би читао вијести на БИГ радију. Ти си се нашао да држиш предавања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

333

27.07.2014 20:53

Ајде црнадак не причај глупости.Ниста ти ново ниси рекао са тим сто народ не зна.Запослили своју дјецу...бла...бла.бла.Дацу свој глас Савезу за промјене али дај несто ново.Ти као твој сеф у стању сте прицати сатима а ниста не казете И урадите.Засто не питас Вуцуревица кога он запосљава.Опет казем од два зла бирам мање зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напаћена душа

27.07.2014 21:55

Јел' то онај Миле који је шутао и газио пасош Републике Српске и аутомобилске таблице РС 1997.године послије Биљаниног пуча? Јел' то онај Миле што је за нашу Републику Српску говорио "Република Шумска" ? Јел' то онај Миле што је говорио да је Југословен и атеиста,а не Србин и православац? Јел' то онај Миле што није био у рату него шверцао? Јел' то тај исти Миле који послије тога опозицију оптужује за пробосанску политику? Људи у Октобру морамо бити паметнији. :'(

ОДГОВОРИТЕ