Ванземаљци долазе у наредном вијеку?

Астероид "101955", на коме се налази тајанствена "црна пирамида", најопаснији је објекат по будућност Земље, пошто постоји велика шанса да удари у нашу планету - наводе астролози.Канадски сателит НЕОССАТ фотографисао је тајанствени објекат на овом астероиду.

Занимљивости 26.07.2014 | 14:24
Ванземаљци долазе у наредном вијеку?

На снимку се могу видјети четири стране објекта и раван врх. Другим ријечима – пирамида. 

На једној од страна пирамиде види се свијетла правоугаона површина, за коју "уфолози“ (непризната научна дисциплина која се бави изучавањем НЛО) мисле да је - рефлектор. 

Према њиховом тумачењу, пирамида није ниша друго до превозно средство ванземаљаца. 

У прилог овој теорији иде то што се пирамида и други дијелови астероида разликују по боји. 

Астероид се креће у правцу Земље, а да ли се на њему засита налазе ванземљаци и о каквој је пирамиди ријеч - Земљани ће сазнати тек 2182. године, када да ће се он сасвим приближити Земљи. 

НАСА сматра да је овај космички објекат један од најопаснијих за будућност Земље. 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Слија

26.07.2014 16:37

У светом писму писе све,каква НАСА они могу само да претпостављају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобy

26.02.2024 15:51

У светом писму пише све, али нисмо једина бића која постоје у бескрајном свемиру. Наравно ванземаљци постоје као што постојим ми али су напреднији доста од нас. На пример у сазвежђу Ориона постоји тако звана плава раса ванземаљаца. Изгледају попут вилењака из господара прстенова и сви имају плаву косу и плаве очи и високи су око 2,5 до 3,5 метра.

Name

научници-глупости

26.07.2014 19:36

ванземаљци путују на астероиду и посетиће нас шта кад астерпид оде они ће остат баш код нас научници су то они тачно знају-ако путују на астероиду значи немају превозно средство којим могу путоват то значи немају нас чиме колонизовати ако и могу путоват камо желе чему ће им астероид на коме нема живота који је неправилног облика без атмоосфере

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.Слија

26.07.2014 20:17

У светом писму пише и спомиње се Антикрист. Знамо само да ће доћи и престављати се као лажни Исус па чак и да је Бог. Оно што није записано је каквим ће лажима доћи, а то нам је на искушење (вјероватно нешто везано за масоне, пирамиде, САД, нато и овог месију од Жидова) ЛП.

ОДГОВОРИТЕ