Држава Цеци вратила вилу!

Вила певачице Светлане Цеце Ражнатовић више није оптерећена хипотеком којом се држава осигурала да ће она отплатити трећу рату од пола милиона евра новчане казне на коју је осуђена због нелегалне продаје 11 фудбалера ФК “Обилић”. 

Забава 22.07.2014 | 16:50
Држава Цеци вратила вилу!

Иако је Ражнатовићева захтев за брисање хипотеке у катастру, преко адвоката, поднела одмах након отплате рате у јуну прошле године, она је избрисана тек недавно.

 - Предмет више није у раду, о чему је обавештен и њен адвокат Миша Петровски. Хипотека, која је постала правоснажна 25. јула 2011. није могла да буде раније скинута јер у катастру има много предмета у раду, па је Цецин тек недавно дошао на ред. Сада нема никавих сметњи ако би хтела да прода кућу - каже извор “Ало!”.

Пресудом из маја 2011. године осим осмомесечног кућног притвора у својој вили, Ражнатовићева је према пресуди Вишег суда у Београду, морала да у буџет Србије уплати и милион и по евра на име нелегалног трансфера играча. Тај износ је био подељен у три рате, од по 500.000 евра. Прву рату је уплатила у јулу 2011, другу у децембру исте године, а трећу је искеширала у 13. јуна прошле године, 17 дана пре истека рока.

Након што је суду стигао доказ о уплати, Цецин адвокат је у јуну прошле године поднео захтев за скидање терета на непокретности на Ражнатовићевој вили, али он није решаван доскора. Иначе, кућа фолк
звезде има 683 квадрата и простор за рекреацију у приземљу од 146,10 квадратних метара. 

Када смо позвали Цецу да нам прокоментарише наша сазнања, певачица нам је дала кратак коментар.

- Ја сам последњу плату рату дала пре више од годину дата, тако да сам мислила да је тада и скинута. Не враћам се на ружне теме, сада уживам - рекла је најпознатија српска звезда и тиме нам доказала да се није много бавила целом ситуацијом, те да није обавештена да јој је тек недавно “враћена” кућа.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сваста

23.07.2014 08:47

Спрдјне и правосудја. Ајмо сви тако, остетимо дрзаву, мало одлезимо у куци са наруквицом, ставе нам куцу под хипотеку и послије нормално. Јеном лопов увијек лопов!

ОДГОВОРИТЕ