Партизан "трицом" на Фаране

Фудбалери Партизана победом су стартовали учешће у квалификацијама за Лигу шампиона, у првој утакмици другог кола савладали су Торсхавн са 3:0.

Фудбал 16.07.2014 | 08:29
Партизан "трицом" на Фаране

Српски вицешампион је доминирао у целом току меча, а гостујући тим је само у првих десетак минута показао да може да буде опасан.

Утакмицу је обележио Данко Лазовић, постигао је два гола, у 14. и 64. минуту, а у 71. је асистирао Шкулетићу, који је поставио коначан резултат.

Фарани су на почетку показали да их не треба олако схватати, већ у првом нападу фудбалери Партизана су изгубили лопту, уследила је контра, међутим капитен Војислав Станковић је клизећим стартом отклонио опасност.

То је била инцијална каписла фудбалерима Партизана да крену у напад, а велику шансу у трећем минуту пропустио је Бранислав Трајковић, док је у том периоду Никола Дринчић био веома опасан, пре свега из прекида.

Мрежу гостију “откључао“ је Лазовић у 14. минуту, Дринчићев корнер Грбић је проследио до петерца, где је нападач “црно-белих“ био потпуно усамљен и без већих проблема се уписао у стрелце.

До краја полувремена виђено је неколико добрих прилика за Партизан, углавном су напади ишли преко десне стране и Мирослава Вулићевића, али промене резултата до великог одмора није било.

Наставак је донео још агресивнију игру српског вицешампиона, Данило Пантић је претио , активан је био и Грбић, а гол је коначно “пао“ на почетку другог сата игре, центаршут Немање Петровића је Шкулетић проследио до пречке, а на одбитак је реаговао Лазовић и постигао свој други гол.

Искупљење за пропуштење шансе Шкулетићу је донео 71. минут, Вулићевићев аут је стигао до Лазовића, а он је сјајним додавањем послао лопту право на главу свом колеги, који је лако реализовао прилику и поставио коначних 3:0.

Реванш меч на програму је 22. јула, на Фарским Острвима.

Коментари / 0

Оставите коментар