Палма не мијења став о хомосексуалцима

Предсједник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма изјавио је да ће поштовати одлуку Апелационог суда у Београду да је крив за дискриминацију ЛГБТ особа, поводом жалбе Геј стрејт алијансе, и поручио да неће промијенити свој став о хомосексуалцима.

Србија 12.07.2014 | 20:56
Палма не мијења став о хомосексуалцима

"Поштоваћу одлуку Апелационог суда, али исто тако желим да пошаљем поруку господи хомосексуалцима. Господо хомосексуалици, ни једна казна нити мера на свету неће ме уплашити да променим став и подржим хомосексуалце. Ја никада у животу, господо хомосексуалци, нисам кршио људска права и не видим која су то људска права угрожена хомосексуалцима", поручио је Драган Марковић Палма у отвореном писму јавности.

Председник Јединствене Србије је подсјетио да се он бори против "бијеле куге", а исто тако "господа хомосексуалци знају, да из везе два мушкарца не може да се роди дете".

"У Србији је до 2013. године 30.000 људи више умирало, него што се рађалао, а од 2013.године 35.000 људи више умре него што се роди. Због тога ћу се и даље, господо хомосексуалци, борити да породица буде основни стуб нашег друштва", поручио је он.

Драган Марковић Палма је поновио да ће он и даље бити против одржавања било ког јавног скупа када су у питању хомосексуалци, "јер њима нико не брани да у четири зида раде што хоће, а упорним инсистирањем да своје опредељење јавно демонстрирају, управо они крше права већине грађана Србије који их не подржавају".

У "пост скриптуму" отвореног писма, Палма је примјетио да је одлука Апелационог суда утицала на њега да припаднике ЛГБТ популације све вријеме у писму назива "господом хомосексуалцима", наглашавајући да ни ова, нити друге одлуке, неће забранити нити Јединственој Србији нити њему, као њеном предсједнику, да износи своје мишљење "о господи хомосексулацима".

Извор: Независне новине

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

ненормалан закон

12.07.2014 19:30

они су педери а не хомосексуалац-ту нема сеxа да би био хомосеxсуалац ту се ради искључиво о неприродном споју без природног сеxа неприродних елемената,,вагина+пенис-природно,, а неприродно је ,,анус+пенис,,ма објасните ви мени како зовете љубав а волите дупе од истог пола мени је то нереално сад мене интересује засто не тузе педери и српску цркву и она тврди да је то ненормално ил смо сви ми ненормални само је 10 педера у једној дрзави нормално или је ненормалан закон који тако несто дизвољава да нас шака кретена је,,,бе у мозак све нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.07.2014 20:23

Браво за Палму

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саме

12.07.2014 21:16

Чекам вријеме кад ће се Додик по геј парадама проводит за гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан

13.07.2014 03:40

Подрска за Палму. Педери нису понос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дакки

13.07.2014 05:40

То је треци свет и децу која тек науце да пису и цитају треба заститити да не виде ста те цике тете зеле,није добро да деца слусају о томе,да развијају идентификацију те врсте.Замислите бајке о два принца који усвајају децу,или две принцезе које се заљубе једна у другу,и онда албуми са слицицама,па ста је следеце ок,педофилија?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пун ми вас је к...

13.07.2014 06:49

Ј..о вас палма

ОДГОВОРИТЕ
Name

док палме нишу гране

13.07.2014 07:38

Ви сте господине Палма против и узвишеног В.К.(читаоцима добро познат)Он код нас ужива највеће почасти, повјерење,иза њега стоји СПЦ(добро познато).

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

13.07.2014 07:45

Браво Палма и ја ти цеститам. Тај понос педера ,ако су поносни нека иду у Америку и земље у којима је то нормално да зиве.Када би сви били педери, нестало би нас за један век.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

13.07.2014 07:52

Браво Палма само настави тако имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гинеколог

13.07.2014 07:59

Где су била господа из геy лиз и лез алиансе за време поплава.засто тада нису организовали параду у виду сакуплнању било какве помоци потопљеном народу..и сада на једној паради од 500 балерина.Бице 5000 полицајца а од цијих пара.Наравно од насих.Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

13.07.2014 08:06

Нека педери додју у Њемацку да демстрирају, овде це добити своја права код нациста они це их премлатити да забораве и своје име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

13.07.2014 08:59

За "док палме њису гране" сједе не лупетај. Какве он поцасти узива. Смијењен, пензионисан, гурнут на маргину и какве ду то поцасти. Лупас брате родјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Станимировић

13.07.2014 09:33

У свету су се изборили за свој статус и законом су заштићени,ко год је (страигхт) не треба да му сметају.Ваљда сте свесни тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Александар Станировиц

13.07.2014 11:32

Ти си изгледа педер, педери имају право као сав свијет, е сад они сто тразе да им се праве специјални закони то је несто друго. Свако има право да ради ста хоце са својом гу...ом али не мозе нама нормалним да масу испод носа са тим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир

13.07.2014 22:47

Како мало не размисли прије него сто хуска људе против било које мањине. У овом слуцају је то сексуална мањина којој је уставом загарнтовано да мога да парадирају. Како тразити права за српску мањину на Косову И у Хрватској ако не дозволис да се без страха мозе реци да си хомосексуалац. Зар не схвата да су оваквом политиком отјерали стотине хиљада људи из Србије којима је доста било слусања оваквих. Стотине хиљада људи је отисло заувијек из Србије И сад тамо раде,оснивају породице И зиве нормално. Да их нису отјерали сад у Србији не би било бијеле куге.Не ради се само о хомосексуалцима.На удару су И они који вјерују у неку другу религију твз сектаси.Ни зене добро не пролазе код таквих И слицних Кромањонаца. Свака друга је психицки злостављана,свака треца физицки.Ти који имају овакав ментални склоп радо млате И дјецу.Маса дјеце заврси на ургентној помоци јер је насиље постало прихвацен нацин рјесавања проблема. Нисам хомосексуалац да се не би помислило да браним своју стрину али сам висе пута био диксриминаран ради нације,боје козе И слицно тако да бранеци било коју мањину или зртву ја браним и себе. А Палма нека надје ако је муско некога себи равног па га нападне.Лако је на слабијима зарадјивати јефтино поене.То Срби никад нису радили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танасије

14.07.2014 10:30

Нека свако ради у својој куци ста хоце. Сто се тице парадирања, ни ја не ходам около са транспарентима "Волим сису!" итд, а и када бих, затворили би ме у лудару, тако да не видим ста имају и гејОви галамити около.Ако им се и одобри таква парада онда је најбоље исте искулирати јер њима најтезе пада када њихове активности немају одјека у медијима и када све продје мирно.

ОДГОВОРИТЕ