Сага завршена - Санчес у Арсеналу!

Сага око преласка Алексиса Санчеса из Барселоне у Арсенал коначно је завршена, чилеански нападач је стигао у Лондон за суму од 40 милиона фунти.

Фудбал 11.07.2014 | 06:22
Сага завршена - Санчес у Арсеналу!

Доскорашњи играч каталонског клуба је на тај начин постао други најскупљи играч у историји “Тобџија“, али за сада није објављено на колико година верности се обавезао.

"Пресрећан сам што сам потписао за клуб који има сјајног тренера, одличне играче, феноменалну публику и прелеп стадион у Лондону. Једва чекам да упознам нове саиграче", рекао је Санчес.

Тренер Арсенала Арсен Венгер рекао је да је Санчес фудбалер који је недостајао лондонском клубу.

"Алексис је све оно што је недостајало нама у нападу. Он је сјајан играч - брз је, креативан.. Увек игра на врхунском нивоу. Сви су на Светском првенству у Бразилу могли да се увере у његове квалитете", рекао је Венгер.

Санчес (25) је пре Барселоне играо за Удинезе, Ривер Плејт, Коло Коло и Кобреолу, а дрес репрезентације Чилеа носио је 71 пут и постигао 24 гола.

Неколико сати пре коначне објаве договора, на wеб презентацији Барселоне појавила се вест о томе да је трансфер уговорен, али је информација убрзо уклоњена.

Коментари / 0

Оставите коментар