Сушић поручио: Хоћу да останем

Селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине Сафет Сушић рекао је у петак да жели да остане на тој функцији иако му је крајем јуна истекао уговор.

Фудбал 04.07.2014 | 21:50
Сушић поручио: Хоћу да останем

"Ја никада нисам изразио жељу да одем из репрезентације. Наравно да сам спреман да водим репрезентацију и у квалификацијама за Европско првенство", рекао је Сушић за портал СпортСпорт.ба.

Сушић се са репрезентацијом Босне и Херцеговне први пут у историји те земље пласирао на Светско првенство у Бразилу где су испали после групне фазе такмичења.

У делу медија БиХ који су очекивали пролазак у осмину финала Мундијала упућивани су позиви како би Сушића требало заменити и да је он крив због лоше атмосфере у свлачионици. Сушић је одбацио те тврдње да је у Бразилу било сукоба појединих играча, пренела је Хина.

"Ништа није било. Однос између играча био је заиста на врхунском нивоу. Ниједан, ни најмањи инцидент се није догодио", рекао је Сушић.

Седница Извршног одбора Фудбалског савеза БиХ биће одржана следеће недеље у Сарајеву, када ће се и одлучити о судбини селектора. Како је за медије навело више чланова, само ће од Сушића зависити хоће ли наставити ангажман за клупи босанскохерцеговачке репрезентације.

Коментари / 0

Оставите коментар