Вахино чудо са Алжиром!

Босанскохерцеговачки стручњак Вахид Халилхоџић с Алжиром је на Мундијалу направио чудо. Наиме, успио је популарни Ваха свој тим одвести у осмину финала Свјетског првенства у којем ће снаге одмјерити са великом Њемачком.

Фудбал 28.06.2014 | 15:08
Вахино чудо са Алжиром!

Алжир је у Бразил допутовао као апсолутни аутсајдер. И прије прве утакмице Ваху и његове изабранике су сви отписали, али босанскохерцеговачки стручњак је ћутао и радио. Знао је да ће дочекати својих пет минута, знао је да ће свијету показати о каквом се стручњаку ради, те да ће Босанци и Херцеговци бити поносни на њега.

Ваха је изненада постао једна од највећих звијезда Мундијала, а поносан је на своје изабранике.

"Ми смо представници цијелог арапског свијета, а за нас навија и велики број Бразилаца, као и грађани у Босни и Херцеговиним, те грађани свих земаља бивше Југославије. Људи воле нашу искреност, нашу снагу. Наше понашање је беспријекорно и због тога смо стекли симпатије широм свијета", изјавио је Халилхоџић.

"Ми смо мали тим, који игра против велике Њемачке. Не знам да ли ће Бразилци бити на нашој страни, али знам да они воле лијеп фудбал. Надам се да можемо играти на начин који ће их задовољити. Нисмо на нивоу на каквом су Бразилци, али ћемо се потрудити да приморамо бразилске навијаче да навијају за нас", додао је босанскохерцеговачки стручњак.

Халилхоџић није хтио коментарисати иступ селектора Русије, Фабија Капела, који је оптужио судије за испадање његове селекције.

"Не, не желим причати о томе. Нисам видио снимак његовог говора и не желим о томе причати. О томе људи могу расправљати у ресторанима, а ми требамо причати о игри. Врло сам поносан, али можемо и боље. Њемачка? О Боже, молим вас пустите ме да уживам", закључио је Ваха.

Коментари / 0

Оставите коментар