Бициклистичка трка уз Додикову сагласност

Да у изборној години све може бити искориштено за убирање политичких поена показао је данас у Источном Сарајеву предсједник Републике Српске и кандидат за нови мандат на тој функцији Милорад Додик.

Република Српска 27.06.2014 | 17:09
Бициклистичка трка уз Додикову сагласност

Њему је засметало што је бошњачки члан и тренутно предсједавајући Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић отворио фабрику за прераду воћа у Добоју и међународну бициклистичку трку чији је старт био у Источном Сарајеву.

То што је Бакир Изетбеговић махао жутом заставицом у Источном Сарајеву, изнервирало је предсједника Милорада Додика. Он сматра да Изетбеговић нема право то да ради, јер није изабран у Републици Српској и није представник Републике Српске и Срба.

,,Он је изабран од Бошњака у Федерацији и само ако има одлуку Предсједништва може да дође у Републику Српску. Таква одлука није постојала и он покушава да уведе неке нове процедуре и нове праксе. Ми ћемо на то адекватно одговорити'', каже предсједник Додик који није пропустио прилику да помене и локалне власти Добоја и Источног Сарајева.

,,Народ мора да види на који начин се понашају градске власти Добоја и Источног Сарајева. Пружају Бакиру Изетбеговићу гостопримство. То је јасна порука да у Републици Српској постоје пробосанске снаге које желе да промовишу Бакира Изетбеговића и постоје просрпске снаге које се боре искључиво за Републику Срспску, њену дејтонску позицију и јачање њене аутономије све до тренутка када ће мо прогласити независност'', истакао је Додик.

Пробосанци, аутономија, независност већ су познате предизборне пароле Милорада Додика, али нас чуди како у међународну бициклистичку трку није успио да убаци и референдум.

Градске власти Источног Сарајева истичу како нема потребе да се води предизборна политика око међународне спортске манифестације.

,,И ми смо били гости на међународној бициклистичкој трци чији је старт био у Источном Сарајеву, а која је одржана у организацији француске амбасаде у БиХ и под покровитељством француске Владе и Тур де Франса, највеће бициклистичке манифестације у свијету'', каже градоначелник Источног Сарајева Ненад Самарџија и додаје:
,,Тврдња да Влада Републике Српске није била укључена у ово није тачна. Имамо документацију којом МУП Републике Српске даје сагласност за одржавање ове спортске манифестације на простору Републике Српске и Источног Сарајева. Добили смо и потврду француског амбасадора да је за организовање ове трке имао и сагласност предсједника Републике Српске и ја у томе не видим ништа лоше''.

Изгледа да је Милорад Додик, као по обичају, поново заборавио шта је коме рекао и обећао.

БН ТВ

 

Коментари / 46

Оставите коментар
Name

Дјубре

27.06.2014 15:23

Прица народу једно а иза ледја ради друго. Он је лицно дао дозволу за трку а онда народу баца пароле као да смо бас толико глупи. Е мој Милораде све би били у реду да нас ниси покрао са својим кумовима а имас их педесетак. Идес најнизим и подлим ударцима на сопствени народ, гулис га и прицас му прице о патриотизму. Црн си да црњи не мозес бити. Ти и твоји полтрони бацате јадном и цемерном народу, борцима, омладини прасину у оци. Нецес дуго ниција није до зоре горила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

27.06.2014 15:23

Милораде искрено нама из истоцног дијела је много бољи и Бакир и Сулејман него ти и твоја багра. Да се сутра за предсједника кандидујете ти и Бакир ја бих свој глас дао Бакиру и то без двоумљења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

27.06.2014 15:24

Хахаха па ста мисли овај Додик па све је то Босна колико он то волио или не, стварно некад не могу да разумијем неке људе, имас пасос и лицну карту те земље па и ако си из Добоја. Он се понаса као да је Република Српска његова приватна имовина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ран де вууу

27.06.2014 15:28

,,Он је изабран од Бошњака у Федерацији и само ако има одлуку Предсједништва може да дође у Републику Српску. Таква одлука није постојала и он покушава да уведе неке нове процедуре и нове праксе. Ми ћемо на то адекватно одговорити'' хаххахаха Овај је пролупо начисто,он ће да одговори на кретање члана предсједништва по БиХ,па пробај друшкане,ако имаш ДаМу,када наиђу возила СИПА-е у пратњи ти их заустави ЛОЛ, најобичније бунцање

ОДГОВОРИТЕ
Name

хмммм

27.06.2014 15:31

Овај цовјек постаје све агресивнији у својој политици и сигуран сам да је он управо тај који би за оцување власти и свих оних погодних позиција за свакакве радње, спреман да зртвује и МИР у БиХ.... Народе пробуди се!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

27.06.2014 15:33

Ста реци за великог Бају? Један демагог и хускарос мрзње медју народима у БиХ. Мислим да нико висе не верује у оно сто он казе па цак ни његови полтрони. Ниста му висе не мозе помоци никакве лази. Скоро да је Бакир поверљивији за Србе од криминалца Додика. Назалост.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

део

27.06.2014 15:41

Кад помислис да те висе не може изненадити са количином будалаштине и глеупости он то поново учини. Бас се питам може ли горе од овог. Све постаје занимљивије. А тц

ОДГОВОРИТЕ
Name

јарани

27.06.2014 16:00

Вец видјено, Изетбеговиц помазе свом добром јарану, а и Додик њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

27.06.2014 16:03

Ма Додик се само води паролом завади па владај ал није ни народ висе глуп. Немој да нас завадјас и хускас једне на друге. Кад су биле поплаве показало се какви смо људи, ма људине смо, а ти и они твоји сетаци сте најобицнији измет. Довидјења, пријатно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели Клин Тон

27.06.2014 16:05

Ајде бре висе Миленко? Дај тај Деyтон да га цели свет види!!! Само неки изворни Деyтон, а никад да га казес... А кад треба од ММФ и Америке и осталих добити дјабалеску пара, онда ти драга БиХ, и Комсиц, Изетбеговиц, Лагумдзија, Радонциц и остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милокрад

27.06.2014 16:27

Ма мој имењак и струмфетица ионако возе скупе аутице ... све остало је супља прица ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринко

27.06.2014 16:31

Додиков Блесометар је вец одавно покварен, и нико га висе не мозе репарирати. Таква медицина не постоји која би његову болесну психу излијецила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пајо

27.06.2014 16:40

Јест отворио у Добоју своју фабрику и то у босњацким селима а откупљиват це од свих. А овај Додо није нормалан, па и Босанку је купио цовјек из Тесња(Хифа). (СДА) људи раде док он свој народ доји глупостима. Сљедеце сто це се купит турским парама је Добој-путеви па Трудбеник...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

27.06.2014 17:47

Људи овај цовјек заиста није нормалан, лупета ли лупета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

27.06.2014 18:10

Немам ниста против оваквих манифестација али да су боља времена колико је то све костало пара јесу ли погледали ону слику јадног народа по Бијељини ста им је јуце невреме урадило залосно а Додику је до трка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фикрет

27.06.2014 18:36

Само ко нема оци не мозе видјет да су се Бакир и Додик договорили да Бакир додје, он це то негодовати, нациналисти воле то, добро свима а нормалним све горе јер су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

адвокат

27.06.2014 18:51

Уколико би морао да бирам између Бакира и Баје , глас иде против Баје .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВидовитаВанга

27.06.2014 18:52

Све ово што је написано задње време о Додикоману, говори само једно: он је поремећена особа!!! Тотално! Али види се, да се сав усрао до врата, кад је роза краву ставио и само споменике диже! Е, Милокраде, нико те неће запамтити по њима... Народ ће дуго после тебе, када будеш труно у "ћузи" говорити о тузи, болу,и беспарици, који си нанео народу РС!!! Милокраде,за твој споменик се неће смети ни знати, када те сахране! Јер ће га потомци народа РС рушити, као што си ти срушио вољу и имање народа РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

27.06.2014 19:07

ДОДИК И ПАВИЋ ЗАИСТА МОРАЈУ ОТИЋИ , МИЛОМ ИЛИ СИЛОМ,,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

синиса

27.06.2014 22:47

Ја будале, мајко моја. Па људи, имамо лудог предсједника, халоооооооооооо саљите докторе, техницаре, везите цовјека и у лудницу док није унисио све, унистио је РС, па имамо предсједника који ако остане изазваце рат, изгинуце људи опет и једни и други и треци, његаова дјеца неце Ја не могу себи доци, цовјек је напросто луууууд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.06.2014 00:03

Глуп си бре миле ко тоцило.Жељка у Америку ти у Русију и нула бодова . Бакир је донео помоћ у Шамац и гориво,бјељина и Дворови су чишћени по бакировој молби Турцима .Снажне пумпе избациле су воду назад .Босанка ће откупљивати краставчиће и од муслимана и од нас .Па где је проблем .Реци бре више једну паметну

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила М

28.06.2014 05:28

Господине, Баја из Лаакташа, сви у источном делу Републике СРПСКЕ СУ БОЉИ ОД ТЕБЕ И ТВОЈИХ ОКО ТЕБЕ. ГЛАСАЋЕМО ЗА ЦРНОГ ДЈАВОЛА А НЕ ЗА ТВОЈЕ КОЈЕ СИ ОКУПИО ОКО СЕБЕ.КОМШИЈЕ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ СУ БОЉИ. ДА ЈЕ АЛИЈА ЗИВ ГЛАСАЛИ БИ ЗА ЊЕГА. ВИДИШ ЛИ БРЕ ДОКЛЕ СТЕ СТИГЛИ, ЧИТАШ ЛИ ШТА? КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР Б.ЛУКА, ЦАРИНЕ, СТАНКОВИЋИ, КРАЉЕВИЋ ИЗ ВЛАСЕНИЦЕ, ОЗЛОЈАДИЛИ СТЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. ПОКРАЛИ СТЕ ИМ И ЧИСТ ВАЗДУХ. ШТА РАДИТЕ СА УНЕСРЕЋЕНИМ НАРОДОМ У БИЈЕЉИНИ? КАКО ТЕ МИЛОКРАДИЦА НИЈЕ СРАМОТА ИЗАЋИ У ЈАВНОСТ. БИЈЕСАН СИ, АЛИ ФАЛА БОГУ СМИРИЋЕШ СЕ У ФОЧИ У ШАРЕНОЈ КОШУЉИ. НЕК ОВУ ВЛАСТ БУДЕ СРАМОТА, ИЗДРЗАЋЕ СЕ НЕКАКО ДО ОКТОБРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТОК И ЗАПАД

28.06.2014 06:41

БЛ је далеко од И Сарајева, градјанни који живе у том дијелу и те како су сретни што им је СА близу, и болнице и трговине и за младе све врсте догадјаја и забаве. Колико је бициклиста било у колони из свих крајева....Упознао сам се и дружио са бајкерима из Гиро ди Сарајево, ја учествујем у бициклању са њима већ више година и супер је. Доста више тог баје и бајице, пустите нас да се дружимо, будемо заједбо онолико колико сваки појединац то жели.............. ми смо обични млади људи којима је доста таквих сподоба сијања мржње, нетрпељивости, и свако мало најаве некаквог референдума

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

28.06.2014 06:47

Код нас у Републици Српској дјеца цоколаду не смију отворити док им Додик не отвори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОСТА ТЕ ЈЕ БАЈА

28.06.2014 06:48

дошло вријеме да бају морам питати за одобрење кад ћу пишкити или какити. Одјеби више с тим подјелама и пропалим паролама........и само да знаш да ми је какав добар бицикл па да те натакарим самог и и да те пустим низастрану онако рекреативно низ Требевећ, изабери хош према РС или ФБиХ.....и све то без кочница............... фурај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

28.06.2014 07:20

Мики, питали Србина пошто би променио веру, а он вели ''за паре нипошто а из ината одмах''.Ово што пишеш пишеш из ината. Милорад нас је уназадио то је истина,али да су нам боља ова два,далеко било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ни у једној странци

28.06.2014 07:20

Колико се да видети из коментара, има их довољно који би дали свој глас неком Бакиру, да би осигурали "будуцност" Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.06.2014 07:24

Само се надам да це народ паметно гласати на следецим изборима и бацити овог у прослост

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страх

28.06.2014 07:34

Само се ви зезајте, цини ми се да овај идиот иде у правцу изазивања сукоба. Немојте се изненадит ако поцну нека пресретања по Републици Српској ових из федерације и обратно. Њему је то једини нацин да упласи народ и остане на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

близанац

28.06.2014 07:48

Па ни Радован и Младиц нису сирили толико мрзње медју људе као сто ти то радис Милокраде.Заједно цес ти с Бакиром целију да дијелис ако Драги Бог да.Зар је могуце да ти је до гусе досло па ти се сва предизборна кампања своди на сирење страха и националне реторике.Није Србство угрозено ако ти одес него ако недај Бозе останес.Цитав свијет се уједињује помазе договара како да буде боље а ти упорно нас оградјујес у бодљикаву зицу,само да би ти своју г..ицу сацувао.покази мало толеранције и зеље за бољим зивотом и за градјане РС не само за себе и своје тајкуне народ је на рубо глади

ОДГОВОРИТЕ
Name

вид

28.06.2014 08:10

Људи моји цувајте се рањена звијер је најопаснија цовјек се изгубио и не бира средства да остане на власти а ако којим слуцајем и даље буде владо теско нам се слиједи нам потпуни потоп не требају нам ни кисе ни олује, он це нас докрајцити

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЛАДИКА

28.06.2014 08:45

ОН ЈЕ ГОРИ ОД ОСМАНЛИЈСКОГ ЦАРСТВА.ПОД ЊЕГОВИМ РЕЖИМОМ САМО СЕ ОТИМА ПОШТЕНИМ,А КРИМОСИ НАПРЕДУЈУ.ДОЛЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле масе заставом

28.06.2014 08:50

Прицајте ви ста хоцете авион владе се разлетио јер премијерку напрасно свако мало зову као вазну лицност у Лондон и даље. Док ви гледате како Баја не да Бакиру да масе за бициклима у дипломатској пости се из земље износи ко зна ста. А по конвенцијама се ниста не провјерава таман премијерка сама себе преко некаквог представниства позвала у госте. Космајцово брасно мозда вец сад погацу прави неком на западу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

28.06.2014 09:16

Милокраде мислиш да се без тебе ни конзерва не може отворити. Шта се буниш за Добој?! Поред толиког новца на рачуну несрећним људима дјелите двије конзерве и пола убуђалог хљеба дневно о осталој помоћи да не пишем. Како те није срамота слово да изговориш?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ Мостар

28.06.2014 09:20

То би исто било да Предсједник ФБиХ, каже да Додик и Радмановић не могу долазити у Мостар код Григорија, јер нису изабрани у Федерацији и они не представљају грађане и народе ФБиХ. И још би могли рећи да Додик може доћи у Мостар као грађанин или Предсједник СНСД, али као Предсједник РС-а, под полицијском пратњом не може доћи. Он уводи неке нове процедуре и ми у Федерацији БиХ ћемо спремити адекватан одговор око тоооога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

28.06.2014 10:01

Не дај Баја да бацикле возају гдје хоће!То ће нас спасити!хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ Мостар

28.06.2014 10:06

Није ми јасан Баја, кад испред себе угледа микрофон БН ТВ, понаша се као бик испред црвене крпе. Зато молим новинаре БН ТВ, да му не показују микрофоне са логом ваше куће, само му набијате беспотребно крвни притисак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

28.06.2014 12:17

Знамо ми из Бања Луке и околних мјеста да су вам дрази Бакир и Сулејман од Додика.Тако је било и 1991год. док смо ми ратовали у Хрватској ви сте са њима пили кафе на Басцарсији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

28.06.2014 14:36

Нажалост изгледа да ће владајућа партија у овој кампањи користити сва могућа средства да се још једном покажу као велике патриоте, па тако и бициклистичка трка дође у оптицај

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

28.06.2014 14:39

На цега се своди предизборна кампања, друго ниста и не мозе понудити народу осим национализма. Видјецемо колико је народ досао себи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

28.06.2014 16:31

Сигуран сам да би Додик изазвао рат да икако мозе..Није му доста кад види уплакане мајке код Срба а и код Босњака.Бас га брига,његов син Игор није у Републици Српској...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

28.06.2014 17:33

немогу да вјерујем ста Баја млати он мисли да народу продаје лази иди Баја негде где те нико незна па тамо продаји лази доста је милораде твоје лази срам те било умјесто да народу дајес самопоуздање ти лазес тај исти народ срамота свака цаст бн на искрености разоткривању додикових лази

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

28.06.2014 22:31

Пола републике унистено поплавама, стотине хиљада људи нема поима како презивјети зиму а преседник меље о некаквим бициклима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

28.06.2014 22:53

Тако је и у Билеци отворио сајам али дзаба Милокраде све те твоје паре кад це те Срби послати у затвор!!!! Ти не да си закаснио него те ми немоземо органски! Данас се на Видовдан показало као и увјек ко је вјера а ко невјера! Лијепо су вас постројили у Висеграду и јасно нам је све! Ника Срби нису славили Гаврила ни Аписа па неце ни данас, али казем лијепо је све издајнике видјети на једном мјесту за Видовдан у Висеграду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нас цовек

29.06.2014 06:48

Ја БЛЕНТЕ.... Бозе помози му док није прекасно. Он вец има халуцинације и види себе ко "Газду властитог имања које се РС зове" Заборавио орац Миле, да је Босна од Саве до Дрине, од љуте Крајине до Динаре и Јадрана ... Нико неце тог БЛЕЦКА питати куда це по Босни ходати. Сви смо ми свој у своме, и домаци,а Богами су нам и добронамјерни гости добродосли. У свако доба. У босни је било и има мјеста за све цестите људе. Трпјети цемо ораца Милу до октобра, а онда испратити до Фоце. На вјеке вјекова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јованка

30.06.2014 17:18

Ви сто коментарисете овако упитајте породице погинулих ста мисле о овоме.

ОДГОВОРИТЕ