Дел Боске на клупи Шпаније до 2016.

Селектор шпанске фудбалске репрезентације Висенте Дел Боске остаће на тој функцији до 2016. године, када му истиче уговор, тврде локални медији.

Фудбал 27.06.2014 | 11:04
Дел Боске на клупи Шпаније до 2016.

Како преноси „Ас“, Дел Боске ће извршити промену генерација у селекцији, која је после шест година доминације у светском фудбалу елиминисана већ у првој фази такмичења на Светском првенству у Бразилу.

„Дел Боске ће крајем августа саопштити листу играча за други циклус и на њему неће бити Шавија, Шабија Алонса и Давида Виље“, тврди шпански лист.

Заједно са Дел Боскеом, наставиће са радом и његов комплетан стручни штаб – Тони Гранде као помоћник и кондициони тренер Хавијер Мињано.

Шпански спортски дневник тврди да ће промене у шпанској репрезентацији бити видљиве већ у пријатељском мечу са Француском 4. септембра, као и у првом мечу квалификација за Европско првенство 2016. четири дана касније са Македонијом у Валенсији.

Дел Боске је најавио нову генерацију играча, а већина њих долази из младе репрезентације, а то су играчи попут Саула, Хесеа, Делофеуа, Алберта Морена , Бартре, Муниаина и Иска, преноси „Ас“.

Коментари / 0

Оставите коментар