Луковић се враћа у Звезду

Долазак Звездана Терзића покренуо је ствари с мртве такче у Црвеној звезди, Драган Мрђа је повукао тужбу и опростио дуг, а вероватно стиже Александар Луковић.

Фудбал 25.06.2014 | 15:17
Луковић се враћа у Звезду

Како преносе Новости, Луковић ће уз Ненада Милијаша бити окосница новог Звездиног тима. Црвено-бели желе и Николу Жигића, али је он тренутно нереална опција.

Некадашњи репрезентативац, 32-годишњи дефанзивац Луковић је слободан играч и већ је обавио прве разговоре са челницима, па се очекује да након двогодишњих спекулација коначно се врати на Маракану.

С друге стране, иако је такође без уговора, Жигић ће тешко испунити жељу новог тренера Ненада Лалатовића и такође се вратити у Љутице Богдана, јер га жели неколико руских клубова са којима Звезда не може да се носи финансијски.

Мрђа је понудио руководству клуба нагодбу, да опрости део дуга и повуче тужбу.

"Остало је да сутра одржимо још један састанак, али сам убеђен у коначни договор, тачније да ћу због овог потеза добити чисте папире", рекао је Мрђа за МоззартСпот.

Лалатовић очекује да у тиму остану Саво Павићевић, Марко Петковић, Никола Мијаиловић, Александар Ковачевић, док су евентуалне жеље Милан Родић и Александар Катаи, који би дошли на позајмице из Зенита и Олимпијакоса, те Чаврић и Дражић из ОФК Београда, Гаврић из Напретка и Гаћиновић из Војводине.

Клуб уз Мрђу дефинитивно напуштају Милош Нинковић и Абиола Дауда, који тражи исплату свих дуговања.

Коментари / 0

Оставите коментар