Сутра крећу Ана и Јелена

Другог дана Вимблдона своје мечеве првог кола играће четворо српских представника.

Тенис 23.06.2014 | 22:29
Сутра крећу Ана и Јелена

У уторак Јанковићева са Естонком Кајом Канепи игра четврти меч на Терену 2 на којем програм у 12.30 отварају Швајцарац Станислас Вавринка и Жоао Соуза из Португала. Потом на терен излазе Канађанин Милош Раонић и Метју Ибден из Аустралије, пре Немице Анђелике Кербер и Уршуле Радвањске из Пољске, да би потом свој меч одиграле Јанковићева и Канепи.

Ивановићева у првом колу игра са Италијанком Франческом Скјавоне, а њихов меч још није распоређен на неки од терена. Тај дуел сигурно неће почети пре 18 часова, а готово извесно биће на терену са камерама.

Јакшићева игра са Чехињом Петром Цетковском други меч на Терену 4 на којем први дуел од 12.30 играју Пољак Лукаш Кубо ти Јан-Ленард Штруф из Немачке. Лајовић у 12.30 отвара програм на Терену 6 дуелом са Гиљермом Гарсија-Лопесом из Шпаније.

На Централном терену у уторак у 14 часова играју прошлогодишња вицешампионка Забине Лисицки и Јулија Грушко из Израела. После њих две на терену ће се наћи први рекет света Рафаел Нада ли Словак Мартин Клижан, а потом се састају најбоља тенисерка света Серена Вилијамс и Ана Татишвили из Сједињених Држава.

На Терену 1 први меч се такође игра у 14 часова, а тада се састају Швајцарац Роџер Федерер и Паоло Лоренци из Италије. Потом играју Рускиња Марија Шарапова и домаћа тенисерка Саманта Мари, док је трећи по реду меч на том терену између Канађанке Ежени Бушар и Данијеле Хантухове из Словачке.

Коментари / 0

Оставите коментар