Славо Кукић брутално претучен!

Проф. др. Славо Кукић претучен је данас у свом кабинету на Економском факултету у Мостару, потврђено је за федералне медије у МУП-у Херцеговачко-неретванског кантона, као и од чланова породице професора Кукића.

Босна и Херцеговина 23.06.2014 | 20:10
Славо Кукић брутално претучен!

Мушкарац који је напао Кукића ушао је насилно у његов кабинет и нанио му тешке повреде. Особе блиске Кукићу тврде да он има тешке повреде главе и осталих дијелова тијела те да су му љекари морали шити главу.

"Нешто из 15:00 сати Кукић је палицом нападнут у свом кабинету. Према опису, полиција трага за мушкарцем високим 185 центимаетара, који је био обучен у црну мајицу", рекао је Срећко Бошњак, портпарол МУП-а ХНК-а.

Како се незванично сазнаје, мотив напада на професора Кукића могле би бити изјаве које је протеклих дана давао у медијима, а у вези са ратним злочинцем Даријем Кордићем.

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

оргинал76

23.06.2014 18:21

Јесу ли то та права Хрватима које ХДЗ трази,да морас говорити по њиховим инструкцијама,инаце батине?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

23.06.2014 18:21

Интересантно сви радикални покрети Усташе, Четници, Вехабије имају једну ствар заједничку: БРУТАЛНОСТ ПРОТИВ ЦИВИЛНОГ, НЕНАОРУЖАНОГ становништва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре 76

23.06.2014 19:15

У потпуности се слазем са тобом... ХДЗ је ипак једна најгора странка сколна свим могуцим подвалама... Нису ни остале богзна невинасцад, али ХДЗ је бас једна група људи која је у главе свих Хрвата усадила да су угрозени... Објасните ми угорзеност кад сви имају хрватске путовнице и слободно се крецу по ЕУРОПИ, а из РС и Босњаци моземо само страховати хоце ли нас скинути са буса на граници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

23.06.2014 19:46

Залосно.То знаци да смију Босњаци и Срби говорити о Хрватским злоцинима ал нипосто да о тим злоцинима смију прицати Хрвати.То знаци да смију Срби и Хрвати говорити о Босњацким злоцинима ал нипосто да о тим злоцинима смију прицати Босњаци.То знаци да смију Хрвати и Босњаци говорити о Српским злоцинима ал нипосто да о тим злоцинима смију прицати Срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро

23.06.2014 20:51

Добро је прошао...мог'о је добит' батине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

23.06.2014 21:01

Драган Цовиц је један од најподмуклијих политицара у дрзави. То је показао и данас доцеком осудјеног ратног злоцинца Дарија Кордица. Некада комуниста сада самопрозвани заститник како он казе угрозеног хрватског народа. Гдје је хрватски народ угрозен? Ко угрозава хрватски народ у Ливну па се масовно селе одоздо? Исто питање и за Додика? Ко угрозава српски народ по РС-у па це нас у догледно вријеме бити као у осредњем србијанском граду? Хрватске, српске и босњацке интересе не угрозавају они други како то Додик, Бакир или Драган покусавају представити. Њихове интересе угрозавају управо овакви бандити који другације не би ни знали ни умјели владати. Јер када немају економије, визије, програма онда им и остане само национализам и овако застрасивање и премлацивање неистомисљеника и оних који указују на њихова злодјела и покусавају им се супротставити. Са оваквим људима и размисљањима цемо само јос дубље тонути, опсједнути мрзњом и бојазни од комсија и са убједјењем да нас сви мрзе и раде против нас. А сами смо себи највеци непријатељи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бихац

23.06.2014 21:43

Зивимо у дрзави гдје се одликују ратни злоцинци и доцекују као да су несто добро урадили а не убијали, клали, силовали итд.. ово се односи на све три стране... Умјесто да се оградимо од таквих монструма.. то нису људи вец гамад.. !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СтолНа 4

23.06.2014 21:58

Овоме су добрано кумовали радикални хдз портали херцеговине,иначе те фасисоидне странице су дјеломице и на сиси појединих странака из РС-а,требала би СИПА истражити циљано ширење међунационалне мржње,чак межу истим народом,видимо овај Кукиц је сигурно претучен од радикалних фасисоидних елемената из Херцеговине.Има тога међу свим народима али хдз-ови хрвати предњаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ален

23.06.2014 23:03

Бихац Свака цаст за коментар! Стварно нигдје на свијету непостоји дрзава гдје се ратни злоцинци доцекују као хероји. Или гдје суд једне дрзаве неце да затвори генерала који се снимао кад наредјује покољ и кад убија људе по Кладуси то нема нигдје само код нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

24.06.2014 01:17

Па када једног орића злочинца могу дочекати ко хероја, онда зашто не би и хрвати кордића, ми крајишника, док год сви себи не погледамо у очи и непризнамо злочине једни другима, трећима, и помиримо никада мира...

ОДГОВОРИТЕ