Звездан Терзић није Коперфилд!

Нови генерални секретар Црвене звезде рекао је да ће разговарати са тренером Славишом Стојановићем, али и са фудбалерима, како би зауставио осипање играчког кадра. Негирање информација о Пиксију.

Фудбал 21.06.2014 | 15:59
Звездан Терзић није Коперфилд!

Вршилац дужности генералног секретара Црвене звезде Звездан Терзић рекао је данас да предстоје разговори са фудбалерима и тренером Славишом Стојановићем и да ће покушати да заустави осипање играчког кадра.

"Не знамо ко ће од играча остати и морамо до понедељка да обавимо разговоре са свима који су у Београду. Желимо да чујемо њихове планове и видимо које клуб има обавезе према њима. Имамо и ми наше критеријуме, знамо на кога рачунамо, Звезда има шампионски тим и покушаћемо да зауставимо осипање", рекао је Терзић новинарима на стадиону Црвене звезде после седнице клупског Одбора за хитна питања.

Он је додао да тренер Славиша Стојановић заслужује пун респект јер је освојио дуго чекану шампионску титулу и да је потребно чути његово мишљење.

Терзић је објаснио да тренутно клубом управља Управни одбор, а не привремено тело, а да одлазећег председника Драгана Џајића мења председник Скупштине Светлозар Мијаиловић.

"Управни одбор има обавезу да у року од 30 дана распише изборе за новог председника. Очекује реорганизација клуба и систематизација радних места. Морамо да донесемо стратешке одлуке када је у питању функционисање клуба у наредном периоду. Да ли по сваку цену ићи на титулу или се окренути млађим играчима и омладинској школи?Надам се да ћемо у току наредне недеље заузети конкретан став како да Звезда стане на праве ноге. Терзић и Кокеза нису Дејвид Коперфилд, знамо сви да клуб има огромне финансијске проблеме, али морамо да нађемо решење", поручио је Терзић, који је јуче преузео позао од досадашњег генсека Миодрага Зечевића.

Потпредседник Славиша Кокеза рекао је да очекује да ће се у првој половини јула расписати избори за новог председника клуба.

"Нисмо разговарали о могућем кандидату, Управни одбор ће у складу са договором да одреди термин одржавања избора. Приоритет клуба у наредном периоду биће разговори са играчима и стручним штабом, како бисмо видели са чиме располажемо", истакао је Кокеза.

Терзић и Кокеза демантовали су да су звали Драгана Стојковића Пиксија да преузме функцију тренера, као и да се о новом спортском директору још није разговарало.

Коментари / 0

Оставите коментар