Турнир пријатељства - данас полуфинала

Тренери полуфиналиста на фудбалском Турниру пријатељства у Бијељини изјавили су данас да су задовољни игром својих екипа, али и самим учешћем на турниру и да се надају пласману у финале.

Фудбал 20.06.2014 | 09:41
Турнир пријатељства - данас полуфинала

У полуфиналу Турнира пријатељства у Бијељини, на коме играју екипе састављене од играча узраста до 14 година, играће ОФК Београд - Олимпија (15.00) и Динамо Загреб - Црвена звезда (16.30).

"Ми смо клуб са великом традицијом, ништа не заостајемо за другим екипама, нисмо случајно овде. Добро играмо на турниру, имамо велика очекивања и надам се пласману у финале јер увек играмо на победу, тако васпитавам играче. Није важно ко ће нам бити противник", рекао је тренер ОФК Београда Златко Крмпотић.

Он је додао да се најбоље четири екипе издвојило и да су заслужено у полуфиналу и истакао задовољство због учешћа на турниру.

"Деца се друже и то ће им дуго остати у сећању. Задовољан сам и привилегован што смо у оваквом друштву, на оваквом турниру", рекао је Крмпотић.

Тренер Олимпије Миха Вончина рекао је да је задовољан учинком екипе од све три победе у групи и додао да се његова екипа не плаши ОФК Београда.

"Остварили смо све три победе, утакмице нису биле лаке, али смо заслужено победили. Сви полуфиналисти су квалитетни, спортски је да се надамо најбољем. Даћемо све од себе, не бојимо се ОФК Београда, знамо да су квалитетни, потрудићемо се и надамо се финалу", рекао је Вончина и оценио да је турнир "супер организован".

Тренер Црвене звезде Марко Власоњић рекао је да је поносан на своју екипу и да очекује лепу утакмицу у полуфиналу против Динама.

"Играчи су уморни пошто су ове сезоне одиграли много утакмица, али задовољан сам и поносан на ту децу. Полуфинале је тешка утакмица, али биће добра за гледаоце и сви ћемо уживати. Звезда и Динамо су подједнаке екипе, Динамо одавно добро ради са својим омладинским погоном, ми такодје, па ћемо да се одмеримо после много година", рекао је Власоњић.

Тренер Динама из Загреба Данијел Ербежник рекао је да очекује "тврду" утакмицу против Звезде.

"Задовољан сам јер су деца дала све од себе, имали смо напоран пут са
турнира у Швајцарској. Презадовољни смо што смо прошли групу, пошто су ту еминентни клубови и јаке фудбалске школе. Биће тврдо против Звезде, они имају феноменалну екипу, даћемо све од себе, па шта буде", рекао је он.

Ербежник је додао да су у клубу задовољни и почастовани што су квалитетном друштву. Он је истакао да ће младим играчима на турниру ново искуство много значити, пошто ће моћи да виде на чему морају да раде.

Коментари / 0

Оставите коментар