Пикси тренер Звезде?!

Некадашњи играч, потом и председник Црвене звезде Драган Стојковић Пикси могао би да од наредне сезоне буде и тренер црвено-белих, преносе Новости.

Фудбал 20.06.2014 | 08:36
Пикси тренер Звезде?!

Клуб из Љутице Богдана, који добија нову управу, је већ контактирао Стојковића, што је потврдио бивши тренер јапанске Нагоје.

"Имам позив из Звезде. Видећемо. Толико засад. Разумите ме. Ваљда сте научили досад да је у Србији све могуће", рекао је Стојковић за Моззартспорт.

Протеклих месеци се спекулисало да би Стојковић могао да постане селектор, уместо Синише Михајловића. Поред њега, као кандидат за место тренера се помиње и Иван Јовановић, који је протеклих година радио на Кипру.

Београдски медији спекулишу да Славиша Стојановић неће остати тренер Звезде, иако је вратио титулу на Маракану после шест година паузе.

Звезда је у четвртак кренула у нову реорганизацију управе, оставку на место председника поднео је Драган Џајић, док је нови генерални секретар постао досадашњи председник ОФК Београда, некадашњи председник ФСС Звездан Терзић.

Црвено-бели наредне сезоне неће учествовати у европским такмичењима јер их је УЕФА суспендовала због кршења правила финансијског пословања.

Коментари / 0

Оставите коментар