Вучић: Србија је стабилна држава

Председник Владе Србије Александар Вучић најавио је данас да ће држава у најкраћем року ставити тачку на кризу коју сам од себе прави систем безбедности и нагласио да је Србија стабилна држава.

Република Српска 19.06.2014 | 12:56
Вучић: Србија је стабилна држава


"Постоје неки различити удари из више сфера друштвеног живота, али то државу не може да угрози,ма колико неки људи или група људи имали утицаја на медије или јавност", рекао је Вучић одговарајући на констатацију новинара да из региона стижу упозорења да би држава могла бити дестабилизована због дешавања унутар српске полиције.

"Држава ће у најхитнијем року реаговати и решити све проблеме", нагласио је премијер и додао да ће се ускоро видети шта значи тај најхитнији рок.

"Нико не треба у Сбрији да буде посебно забринут. Мени није све пријатно, али није то важно. Оно што је битно јесте да позивамо стране инвеститоре у Србију, а они очекују безбедно окружење", нагласио је Вучић.

Премијер је указао да систем безбедности наше земље треба да буде у функцији обезбеђења амбијента за раст привредних активноси и страних инвестиција, а не да производи кризу.Он је поновио да грађани могу да рачунају на то да ће са " том кризом или тим кризама бити најхитнијем року завршено".

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxл

19.06.2014 11:00

Председник Владе Србије Александар Вучић најавио је данас да ће држава у најкраћем року ставити тачку на кризу коју сам од себе прави систем безбедности и нагласио да је Србија стабилна држава. Подржавам!

ОДГОВОРИТЕ