Чилеанска порно дива опет "части"!

Тријумф од 2:0 фудбалске репрезентације Чилеа над Шпанијом, сада већ бившим шампионом свијета, означила је "ноћну мору" за порно звијезду Марлен Дол која је обећала 16 сати секса са непознатим мушкарцима уколико селекција земље из које долази савлада Црвену фурију.

Фудбал 19.06.2014 | 08:34
Чилеанска порно дива опет "части"!

Пошто су фудбалери Хорхеа Сампаолија побједом осигурали пласман у осмину финала Мундијала у Бразилу и уједно елиминисали досадашњег шампиона, јасно је да чилеанску порно глумицу чека бурна ноћ.

Побједа на Маракани обрадовала је и неколицину оних који су се на вријеме пријавили за секс маратон са чилеанском порно глумицом Марлен Дол која је обећала 16 сати оргија уколико Чиле савлада Фурију.

Подсјећања ради Марлен Дол одржала је своје обећање пред меч са Аустралијом, па је након побједе над Сокеросима имала секс у трајању од 12 часова, иако је првобитно обећала осам сати забаве за мушкарцима који су се уредно пријавили са фотографијом и личним подацима.

Остаје нам да видимо за колико ће чилеанска порно звијезда подићи љествицу уочи дуела са Холандијом који Чиле игра у трећем колу групе Б на СП-у.

Коментари / 0

Оставите коментар