Саво је поносан на Турнир пријатељства

Организатор фудбалског Турнира пријатељства Саво Милошевић рекао је да је презадовољан како је протекао први део тог такмичења и да је поносан због тога.

Фудбал 19.06.2014 | 06:33
Саво је поносан на Турнир пријатељства

"Све протиче у најбољем реду и све екипе су, колико видим, презадовољне што се уопште дешава једна оваква манифестација. Имамо велики број гостију са стране, тако да заиста можемо да будемо поносни. Очекујем да полуфинале и финале буду круна турнира", рекао је Милошевић.

Фудбалери Црвене звезде, Динамо Загреба и ОФК Београда пласирали су се у полуфинале Турнира пријатељства за играче рођене 2000. године.

Раније је пласман у наредну рунду обезбедила и Олимпија. Звезда ће у полуфиналу играти против Динама у петак у 16.30, док ће се сат и по раније састати Олимпија и ОФК Београд.

Некадашњи репрезентативац Југославије је навео да су реакције фудбалске јавности "фантастичне" и постоји обавеза да турнир постане традиција.

"Доста људи из фудбалског света је знало за моју идеју, али док се нешто не покрене увек постоји сумња како ће све тећи. Ипак, све време сам био сигуран да ће идеја бити препозната од стране свих клубова у региону и да ће се радо одазвати позиву. Тако је и било", истакао је Милошевић.

Према његовим речима, такмичење тече и преко очекивања.

"Хвала свима на труду који су уложили у организацију и свим гостима. Веома смо поносни на амбијент који имамо овде", додао је Милошевић.

Турнир пријатељства су својим присуством обележили Драган Ћирић, Иван Томић, Горан Пандуровић, Радмило Михајловић и Хусреф Мусемић, а на полуфинале ће доћи Срећко Катанец и Дејан Савићевић.

Коментари / 0

Оставите коментар