Јакин тренер Спартака из Москве

“Веома сам срећан што преузимам тим с великом традицијом. Видео сам професионални приступ Спартака током наших преговора. То је велики изазов за мене и верујем да ћемо бити међу прва три тима у Русији", рекао је нови стратег Московљана.

Фудбал 18.06.2014 | 17:21
Јакин тренер Спартака из Москве

Деветоструки првак Русије, московски Спартак, ангажовао је доскорашњег тренера Базела Мурата Јакина за новог шефа струке.

Спартак је прошлу сезону завршио на шестом месту, што му је најслабији пласман од 2008. године.

Јакин је пети инострани тренер на челу овог руског клуба у последњих десет година. Бивши швајцарски интернационалац довео је Базел у последње две сезоне до две шампионске титуле, а остварио је и неколико великих тријумфа у Лиги шампиона, као што су две победе против Челсија.

Одлични стратег најавио је високе домете и Спартак види у врху руске Премијер лиге.
“Веома сам срећан што преузимам тим са великом традицијом. Видео сам професионални приступ Спартака током наших преговора. То је велики изазов за мене и верујем да ћемо бити међу прва три тима у Русији”.

Спартак је ''за зеленим столом" освојио место у Лиги Европе следеће сезоне, пошто је победник Купа Русије Ростов због нерегуларности са лиценцом изгубио право такмичења.

Коментари / 0

Оставите коментар