Србија домаћин код Партизана

Утакмице репрезентације Србије против Француске и Албаније играће се на стадиону Партизана, одлучено је на седници Извршног одбора Фудбалског савеза Србије.

Фудбал 18.06.2014 | 13:36
Србија домаћин код Партизана

Србија ће пријатељску утакмицу против Француске играти 7. септембра, док је квалификациона утакмица за пласман на Европско првенство против Албаније на програму 14. октобра.

У саопштењу објављеном на сајту Савеза се наводи да су претходних дана чланови Комисије УЕФА за преглед стадиона на којима ће бити игране утакмице квалификација за шампионат у Француској 2016. године посетили су Србију и обишли су стадионе-кандидате за домаћинство селекције Србије.

"На основу анализа о испуњавању критеријума, јасно је да су захтеви за променама на стадиону Партизана много мањи од оних потребних на стадиону Црвене звезде (осватљење, свлачионице, тунел...). Због тога је донесена одлука да се поменути мечеви одиграју на стадиону Партизана, из јасних разлога лакше организације сусрета", наводи се у сасопштењу ФСС.

ФС Србије ће, како се додаје, аплицирати за пројекте УЕФА како би се решио проблем јачине осветљења на стадиону Црвене звезде како би се створили предуслове да репрезентација Србије у будућности може да буде домаћин и на том објекту.

Коментари / 0

Оставите коментар