Чавић као "нациста" није споран за МУП!?

У мају је на фејсбук профилу младих СНСД-а Требиње осванула фотографија на којој се налази лидер НДП-а Драган Чавић обучен у фашистичку униформу

Република Српска 16.06.2014 | 16:46
Чавић као "нациста" није споран за МУП!?

Чавић је фотографију као фотомонтажу назвао атаком на њега и његову породицу и случај пријавио надлежним институцијама. Стигао је одговор Министарства унутрашњих послова да нема елемената за истрагу.

Представљање Драгана Чавића предсједника НДп-а као фашисте на фејсбук профилу младих СНСД-а добило је епилог.

Епилогом посланик у народној скупштини није задовољан.

Као ни одговором министартсва унутрашњих послова. Чавић је упућен да покрене парнични поступак против лица које је објавило фотомонтажу на којој се види са кукастим крстом на руци. Међутим није му речено ко је направио фотомонтажу. Након што је на фејсбук страници младих СНСД-а Требиње осванула спорна фотографија лидеру НДП-а извинио се Милорад Додик предсједник СНСД-а.

Спорну фотографију Чавић је јавности показао 14. маја ове године. Млади СНСД-а оградили су се од читаве приче тврдећи да са постављањем фотомонтаже на свој профил немају ништа.

Драган Чавић је подсјетио и на случај у којем је полиција због фејсбук странице „Рушимо Додика“ потпуно нелегално упала у кућу једном Бањалучанину.

То је доказ, рекао је Чавић да су појединци у Српској заштићени док су неки други препуштени на милост и немилост.

БН ТВ

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Зенга

16.06.2014 14:50

Пропуст у раду је на залост оцигледан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

16.06.2014 15:11

Тужба против СНСД-а јер је на на њиховој фацебоок страници објављено! Нека дисциплинују своје младе, кад их "удари по џепу"! Може се за то добити неколико хиљада марака, па и преко 10 хиљада за душевне боли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

16.06.2014 15:13

Дао Бог да мени то нешто направе као што су Чавићу, било би ми драго и "траљао бих руке" јер бих им са рачуна СНСД-а узео неколико хиљада марака на вид одштете за душевне боли.Зашто не, да се заради и на њима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нема

16.06.2014 15:19

Муп је требао да води истрагу против оних који су ово поставили али овај исти Чавић је као преседник Републике Српске нам државу довео до тоталне блокаде. Он је укино војску Републике Српске па мало размислите ко ће сад доћи на власт после октобра. Ови у СНСД-у нису ништа бољи, решење је у револуцији омладине Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Контра

16.06.2014 15:21

Секта звана СНСД нема милости! Имају и вјерског идеолога фратра Дурица. Ако постоје фасисоидни елементи у некој странци, то је онда у секти, јер ово је незапамцени терор мањине над вецином! Надајмо се промјенама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За нема

16.06.2014 15:44

Немаш ти појма шта пишеш, војска Републике Српске је потпуно легално укинута а једини против је био извјесни Миланко Михаљица. Добро се сјећам, можда негдје постоји снимак, како Додик на крају своје дискусије каже "ајд здраво" Сад имамо ОС БиХ које чисте по Посавини, боље ти је придружи им се и види како је повраћати од силног смрада и смећа које чисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нб

16.06.2014 15:52

Ово стварно нема смисла и овакве ствари не треба толерисати али Цавиц је цини ми се као Вук Драсковиц у Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реxxл

16.06.2014 15:56

Мало високо мишљење имаш о својој стручности. Судећи по твојим коментарима више личиш на неког неуспјелог или да буде још горе пропалог парничара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКСИГЕН

16.06.2014 16:04

Није овдје важна Бајина омладина из Требиња и њихови "несташлуци". Овдје су важни инспиратори и политички покровитељи. А они нису искрени у свом извињењу. Они неће стати са овим. Они ће у наредном предизборном периоду фабриковати овакве и сличне монтаже. Јадна је Бајина мурија која се фактички проглашава немоћном да открије извршиоце и налогодавце. Ово се свакоме може десити, Баја и његова полиција ( кажу да има и параполицију ) ће политичким противницима подметати разне гадости. И полицијом и параполицијом управља "инспектор Чубри" и зато ће истрага тапкати у мјесту а овај народни посланик ће остати без одговора ко му је све ово спаковао. Али, вјерујем да то Чавић ионако зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

16.06.2014 16:06

Г, ЧАВИЋУ ОВАКВА ЛОША СИТУАЦИЈА, ЛОПОВЛУК, ЈАВАШЛУК, КРИМИНАЛ ЛИЦЕМЈЕРЈЕ,ПОНИЖАВАЊЕ ВЛАСТИТОГ НАРОДА А СЕБЕ И СВОЈЕ ШТИТЕ КО МЕЂЕДЕ,НЕ МОЖЕ СЕ РИЈЕШИТИ ИЗБОРИМА, ДАЛЕКО СУ ИЗБОРИ, САМО НАРОД НА УЛИЦЕ ,ОНИ СЕ САМО НАРОДА БОЈЕ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

16.06.2014 16:09

Давно сам рекао да нас Додик лагано уводи у нацизам;свадјама,подјелама,мрзном,јавном комуникацијом,бахатосцу...О криминалу и пустосењу Српске нецу ни да говорим!? Треба ли нам веци непријатељ од Милорада Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

16.06.2014 17:17

Хајмо сада сви на фацебоок избацити Додика као нацисту,полиција нема ниста против тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

16.06.2014 17:18

Ево вец видим на фацебоок страницу Додик са кукастим крстом,не мозе нам нико ниста,полиција казе да је то ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АРТУКОВИЦ

16.06.2014 17:32

Нека Цавицу тразице помиловање после избора СНСД али бице касно за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

16.06.2014 17:46

бас ти добро чучи Чавићу тај крст хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зенга

16.06.2014 18:44

Сад сам провјерио тужилаштво није дало наредбу за истрагу то је пропуст тужилаштва а не МУПА РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карикатуриста

16.06.2014 20:46

Знаци ли то да и Милу сада моземо тако намјестати у разне ликове и позе?Сами уводите и легализујете ова срамна понасања и кад вас сад поцну развлацити наци цете се увредјени,господо из СС дивизије...пардон СНСД-а..

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

16.06.2014 22:02

Људи када цете схватити да МУП_ом Републике Српске управља директно Додик?Као и са СИПОМ! На свим руководним мјестима у МУП-у су постављени неписмени климоглавци! Нацелници центара су Дифовци и пољопривредници... Нико од њих нема адекватну струцну спрему и немају појма са правим полицијским послом али је битно да су у слузби актуелне власти односно Додика и његових тајкуна. Па гдје то има да неки Кустрица има пратњу полиције и да полиција цува његов приватни хеликоптер. У МУП-у су људи излозени цистом мобингу од стране нацелника центара и командира . Под хитно смјена министра,директора и свих нацелника центара у МУП-у Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

18.06.2014 03:21

Да су мени несто тако направили ја бих одмах тразио азил у Њемацкој.

ОДГОВОРИТЕ