Почео састанак руководстава СНСД-а, ДНС-а и СП-а

У Бањалуци је почео састанак руководстава Савеза независних социјалдемократа /СНСД/, Демократског народног савеза /ДНС/ и Социјалистичке партије /СП/, на којем ће бити ријечи о мјерама Владе Републике Српске за санацију штете од поплава.

Република Српска 11.06.2014 | 15:59
Почео састанак руководстава СНСД-а, ДНС-а и СП-а

На састанку ће бити ријечи и о модалитетима сарадње на општим изборима у БиХ.

Састанку, који се одржава у Банском двору, присуствују лидер СНСД-а Милорад Додик, ДНС-а Марко Павић и СП-а Петар Ђокић.

У делегацији СНСД-а су и предсједник Извршног одбора Главног одбора странке Небојша Радмановић, потпредсједник СНСД-а Игор Радојичић, те међународни секретар странке Жељка Цвијановић.

Делегацију ДНС-а чине и потпредсједници странке Недељко Чубриловић и Споменка Стевановић, као и генерални секретар странке Драгутин Родић.

У делегацији СП-а су још и потпредсједници партије Будимир Аћимовић, Далибор Стевић и Живко Марјанац, те предсједник Извршног одбора СП-а Слободан Протић.

Након састанка предвиђене су изјаве за медије.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ево

11.06.2014 14:11

То су имена која треба запамтити. То су главни лопови Републике сиротанске. Сад народе имас имена па пази ста цес да бирас. Дон Корлеоне је окренут ледјима јер тако и треба. Неко це на овом састанку слусати само. А Корлеоне прави план за бјезанију. Молио је Вуцица за опростај али изгледа нема ниста од тога ваља спремати одступницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан

11.06.2014 14:13

Правда за све ? Хе хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКСИГЕН

11.06.2014 14:53

Шта се може очекивати од овог састанка? Ништа. Још једна представа за народ изблајханих и потрошених политичара... Било какав њихов договор је само ЊИХОВ. Било какав заокрет у њиховој политици је немогућ. Па њима треба још само те четири године да дефинитивно сахране Српску и да своје црне доларске и евро рачуне некако легализују... па да нам се још врате као страни инвеститори-сувласници фантомских инвестиционих фондова са Дјевичанских и других острва. Да ли смо заборавили недавни покушај продаје РЖР Љубија? Откуда бјеше онај фамозни инвеститор? Доминика, острво у Малим Антилима, али виа Израел!!! Да ли вам ово на нешто мирише? Да ли вам звучи познато? И зато, не вјерујте овој братији...они, на челу с Бајом се налазе на путу без повратка. Џаба Бајино србовање, џаба шупља прича...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

11.06.2014 14:59

ОНИ НЕМАЈУ НИ МЈЕРА НИ ИДЕЈЕ НИ ПАРА ТО ЈЕ ФАРСА. ОНИ ГЛЕДАЈУ КАКО ДА СПАСЕ БОГАТСТВО КОЈЕ СУ ОПЉАЧКАЛИ ОВОМ ЈАДНОМ НАРОДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

радикал

11.06.2014 15:16

До побједе - СНСД, СП, ДНС и Сесељеви радикали. Само сутните оно смеце Сукала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

11.06.2014 15:32

Ватајте се цесте док је још могуће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сотир Српско Сарајево

11.06.2014 16:33

Трио фантастико! Не зна се ко је од кога гори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

12.06.2014 11:00

Меде се пробудиле из зимског сна јављамо се директно из њихове пецине!!! Тако би требала да писе насловница!!!

ОДГОВОРИТЕ