За три дана шесторо ухапшених по потјерницама

Припадници Граничне полиције БиХ у посљедња три дана ухапсили су шест лица за којима су расписане потјернице, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Босна и Херцеговина 09.06.2014 | 16:47
За три дана шесторо ухапшених по потјерницама

Припадници Јединице граничне полиције Орашје јуче су ухапсили држављанина БиХ чији су иницијали Б.А. /34/ након што је граничним провјерама утврђено да га потражује Општински суд Тузла због разбојништва.

Он је контролисан у аутобусу који је саобраћао на релацији Цирих-Горажде на улазу у БиХ, а предат је службеницима Судске полиције Оџак.

На улазу у БиХ на граничном прелазу Орашје слободе је лишен држављанин БиХ Р. Р. /20/ јер га потражује Основни суд Бијељина због кривичног крађе. Он је предат службеницима Судске полиције Бијељина.

Полицијски службеници Јединице граничне полиције Брод синоћ су ухапсили држављанина БиХ Џ.А. /34/ јер је за њим федерални МУП расписао потрагу због кривичног дјела тешка крађа.

На сарајевском аеродрому на лету из Беча приликом пасошке контроле лишен је слободе држављанина БиХ С.Н. /49/ након што је граничним провјерама утврђено да га потражује Општински суд Зеница због кривичног дјела изнуда и издржавања казне затвора.

На граничном прелазу Велика Кладуша ухапшен је држављанин БиХ Љ.А. /32/ јер га потражује Општински суд Бихаћ због кривичног дјела тешка крађа. Он је предат службеницима Судске полиције Велика Кладуша.

Полицијски службеници Јединице граничне полиције Дољани лишили су слободе држављанина БиХ Ч.Х. /53/, приликом изласка из земље, јер је граничним провјерама утврђено да је за њим МУП Кантона Сарајево расписао потрагу због кривичног дјела крађа. Он је предат службеницима Судске полиције Мостар.

Коментари / 0

Оставите коментар