Вруће лето у Борцу

Иако засад још увијек није било долазака, у табору Борца не крију да ће овог љета играчи кадар да претрпи велике измјене.

Фудбал 08.06.2014 | 13:04
Вруће лето у Борцу

Срђан Граховац је отишао у Рапид из Беча, иако је једном ногом већ био на Кантриди. Пресудила је боља финансијска понуда која је стигла из главног аустријског града и која ће добро да дође Борцу за прелазни рок.

Послије Граховца клуб би могао да напусти још један млади репрезентативац. Александар Субић очекује позив на потпис уговора са једним клубом из Чешке. За Авдукића се већ зна да ће сигурно отићи, а добро упућени тврде да је Русија наредна дестинација. Од активног играња се опростио дугогодишњи капитен Драшко Жарић, а из Бање Луке ће отићи Журжинов, Јевтић и Драгичевић.

На ред долазе могућа појачања, а према посљедњим информацијама на голу ће Авдукића да замјени Бранко Граховац. Ради се о некадашњем голману Жељезничара и човјеку који је направио запажену каријеру у Румунији. Субића би на десном боку требало да замјени повратник Пилиповић који је једно вријеме играо за Карловац и Славен Белупо.

Све чешће се као опција за десни бок спомиње Бранислав Арсенијевић. Овај некадашњи играч Сарајева и Славије вратио се из Азербејџана гдје је бранио боје Азала и има чисте папире, па му је то олакшавајућа околност да обуче дрес Борца.

"Појачања у свим линијама тима ће бити и ту нема сумње. Радимо на јачању играчког кадра и вјерујем да ће ускоро услиједити серија потписа", казао је тренер Винко Мариновић.

Коментари / 0

Оставите коментар