Листа жеља појачања Партизана

Фудбалски клуб Партизан већ размишља о појачањима, а међу првима на листи жеља је Умару Абукар, сазнаје Спорт.

Фудбал 08.06.2014 | 12:23
Листа жеља појачања Партизана

„Црно-бели“ су такође заинтересовани за Немању Тубића, Енвера Аливодића, али и Марка Ломића.

У случају Камерунца, ситуација је нешто компликованија, пошто га још годину дана везује уговор са белгијским Бевереном. Постоји опција откупа, што би вероватно било прескупо, али и опција позајмице, која је сада далеко реалнија, него пре неколико месеци, када су “црно-беле” зауставили правни прописи.

Партизанује у овом тренутку најважније да реши питања штопера јер је истекао уговор Милану Обрадовићу, Војиславу Станковићу истиче за шест месеци (постоји могућност да остане), а Бранислав Трајковић ће готово сигурно бити продат. Немања Тубић, искусни дефанзивац Краснодара је прва опција, а и уговор му истиче 30. јуна. Партизаново је дете, провео је ту пуних 12 година.

У вези са позицијом левог бека, план је да се наплати трансфер Владимира Волкова и на његово место ангажује Ломић. И некадашњем играчу црно-белих (од 2005-07, и 2009-10) уговор са Динамом из Москве истиче 30. јуна.

Партизан је зимус веома добро пословао са Војводином (ангажовани Трајковић, Вулићевић и Шкулетић) а тренер Марко Николић жели поново да успостави убојити тандем по десном боку Вулићевић-Аливодић. Везисти уговор са „лалама“ истиче за шест месеци и ово је једина прилика да Новосађани нешто зараде на играчу.

Коментари / 0

Оставите коментар