Влада данас доноси сет законских рјешења

Министар финансија Републике Српске Зоран Тегелтија најавио је да ће Влада Српске на данашњој сједници увојити цијели пакет законских рјешења за ублажавање посљедица изазваних поплавама.

Република Српска 08.06.2014 | 16:00
Влада данас доноси сет законских рјешења

"Надам се да ћемо током идуће седмице на сједници Народне скупштине Републике Српске размотрити пакет тих законских рјешења", рекао је Тегелтија.

Он је појаснио да ће дио законских рјешења омогућити одређена ослобађања или погодности и за физичка и за правна лица која су имала штету у овим елементарним непогодама.

"Тај цијели сет рјешења није до краја усаглашен из једноставног разлога, јер је ријеч о хитним процедурама и има много законских рјешења, тако да ће Влада усвојити цијели пакет о коме ће се, надам се, током идуће седмице изјаснити Народна скупштина", каже Тегелтија.

Предсједник Народне скупштине Игор Радојичић рекао је у петак, 6. јуна, да је добио захтјев Владе за сазивање посебне сједнице парламента и потврдио да је за понедјељак, 9. јуна, сазвао сједницу скупштинског Колегијума.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ЈованБЛ

08.06.2014 08:50

Ста це бити са нама ако нам ви будете рјесавали проблеме? Ви сте у стању само да их створите. Ја Вас молим као градјанин РС да нам "висе" не помазете и не рјесавате проблеме јер сви знамо како ви то "ефикасно" радите. Створицете нам јос веце проблеме, нека вас у тим фотељама до октобра и ниста не рјесавајте као сто ни до сад нисте. Способни сте само за прављење проблема РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријана

08.06.2014 09:21

Рјесицете ви наше проблеме, кад вас скинемо с власти у Октобру, ви сте нас довде и довели с вашим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

08.06.2014 09:36

Мање су пара потросили у Бразилу да обнове стадионе за СП и то це доносити зараду, а погледајте ову зграду Владе??? Коме она доноси паре, она само односи... Ста це једном ентитету која нема елементе дрзавности овакава зграда, а да и јесте дрзава(ица) без икаквих богастава овако несто и замислити, а камоли изградити је БЕСМИСЛЕНО, јер половина радно способних не ради, а друга половина једва крај са крајем саставља... Ма каква влада, ово је НЕВЛАДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лола

08.06.2014 10:55

Ма нека их, сто висе засједају то висе дневница могу узети!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРО

08.06.2014 11:00

НАЈБОЉИ СЕТ ОДЛУКА БИ БИЛО ПОД ДА ХИТНО ПОДНЕСЕТЕ ОСТАВКЕ ЈЕР ВИШЕ ОДМАЖЕТЕ НЕГО ПОМАЖЕТЕ НАРОДУ. ОСТАВКЕ СРАМ ВАС БИЛО НЕМОРАЛНИ ЉУДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трта

08.06.2014 11:44

Који сет закона, коме? Ви стварно нисте при себи само ће бити још веће незадовољство, јер народ не да ништа преко вас и вашег рачуна. Чија је оно брука, јуче људи дошли из иностранства и дијеле паре поплављеним у Бањалуци и то у руку лично онима којима треба дати помоћ. Ето колико им народ вјерује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Насипе одмах!

08.06.2014 12:18

Прво што треба је да направите насипе, несрећници! Да се не понови ово, ако се будете играли тениса, изгубићете и сетове и гемове и цијели меч!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сами

08.06.2014 12:55

Влада је скуп људи без икакве идеје, знања и било цега. Овако изгледа састав. Премијерка -уцитељица, комлекшасица, била разредни старјесина у два наврата. Министри:Тегелтија-лопов, сељак, али намазан лисац. А прица му је она супља, сељацка. Али продје. Јовициц- сељациц, полтрон. Нема неко знање, али плива добро уз власт. Има она дебела, та и не ради ниста. Њен највеци успјех је да пије један сок с поцетка вецери до фајронта, да не зафали а и не остане ниста. И имају неке две господје имена не знам. Па уклопиле би се са мојом мајком. Само хекларицу да понесу и конца. Јос кад су поплаве биле појави се на РТРС некакав лик, муца несто, писе име и писе некакав министар. Али тај се не мјеса у свој посао. Неко други то води. А здравстбо? У том ресору би сваки дан мјењали министра да не надјосе овог правог. Овога који Скрбица дирати неце. Али зато ми имамо Супердоду. Он је премијер и све и један министар. У неке улоге удје лаксе у неке мало тезе. Кад се ви такви скупите па саставите сет мјера за народ. Дузе це нам трајати опоравак него Јапану после атомских бомби.

ОДГОВОРИТЕ