Додик: "Воде Српске" урадиле добар посао

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је посјетио Бијељину. Прва станица била је ЈУ "Воде Српске". Приликом те посјете Додик није штедио ријечи похвале руководству и директору ове установе Драгану Анђелићу за, како је речено, добро обављен посао у поплавама које су задесиле Семберију али и цијелу Републику Српску.

Република Српска 05.06.2014 | 08:38
Додик: "Воде Српске" урадиле добар посао

"Дошао сам овдје да Водопривреди Републике Српске одам признање за оно што је чинила у погледу превенције и заштите, свјестан да није било могуће елиминисати све негативне посљедице везано за високе воде које су нас напале у периоду великих поплава", рекао је Додик.

Прије годину дана потписан је меморандум између Министарства водопривреде и града Бијељине да се ради на пројектовању на насипу Рача и Височ, али ту је запело. Одговорност се пребацује час на једну, час на другу страну.

"Влада Републике Српске је преузела обавезу да исфинансира израду пројеката и извођење радова, а град Бијељина да ријеши имовинско-правне односе, ни до данас имовинско-правни односи нису рјешени", каже Додик.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић истиче да су надлежности свих насипа, свих ријека надлежност "Вода Српске" односно Владе Републике Српске и Министарства.
"Они су обећали да ће то завршити, а сада покушавати да пренесу одговорност на локалну заједницу то није коректно и то смо и овог пута рекли Додику", рекао је Мићић.

А за Дрински насип који такође пријети чека се помоћ Свјетске банке. Очекује се током јуна одобрење кредита од 13,8 милиона долара.

"Биће доступан до октобра мјесеца када се креће у изградњу", обећао је Додик.

Директор "Вода Српске" истакао је да су након поплава кренули са санацијом канала Дрина- Дашница, пребацили механизацију на савски насип у случају да дође до великих водостаја у јуну мјесецу.

На питање да ли ће ико одговарати за поплаву која је погодила Републику Српску, Анђелић је рекао:

"Мени је драго да је предсједник покренуо питање кривичне одговорности и спреман сам да инспекција дође и у "Воде Српске".

(БН ТВ)

Коментари / 75

Оставите коментар
Name

бродац

03.06.2014 17:26

Кад си Баја досао Андјелицу на ноге онда си стварно пукао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја2

03.06.2014 17:54

Народе како ниси примијетио да су Воде Српске направиле цудо од поплава 2010. Све су урадили, улагали тросили, банцили, крали градили себи и својима а ви сад кукате. И откуд са ова поплава да се деси. То нису планирали, цуј вода надосла, поплавила све а ми тек мислили да макар један метар насипа направимо. Тек толико да оци замаземо за нове кредите. Нисмо се сви јос подмирили, има много унука морамо и њима виле оставит. А и онај народ у селима брате закера много. Ста им фали мало поплаве, и ми имамо поплаву пара а јос сад и донације ал це мо се накраст ко никад. Ево и Баја стиго да га снимимо, мрда се цовек, иако брате Бијељину не мозе смислит ал сад це избори па ко велимо ајмо народу мало нове подвале. Видим Турци црпе воду из подрума по Бијељини и ови из Маглаја дијеле помоц ста је ово?

ОДГОВОРИТЕ
Name

перопериц

03.06.2014 18:14

Знате опет локалне власти нису припремиле потребну документацију,опет Мициц крив. Аман баја одјеби већ једном за свагда,доста је јадном народу слусат твог срања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бег

03.06.2014 18:14

Еее мој баја кад си досао на ноге андјелицу. Људи црно му се писе, док је спао на овако несто. Менадзмент вода српске под хитно у затвор, посто су претходбих дана вец били саслусавани у ЦЈБу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

03.06.2014 18:16

ОВО ЈЕ БАС ЗАЈЕБАНЦИЈА НА РАЦУН НАРОДА А И ТРЕБА ТАКО КАД ЈЕ НАРОДА ОВЦА ПА ГЛАСА ЗА ОВУ МРАКУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

03.06.2014 18:16

Није битан народ и одговорност,битна је коалиција са Павицем.Ко ј..е народ и кривце!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки Градиска

03.06.2014 18:19

Мука ми је од тебе и од твојих будалестина Миле.Само лапрдас.Људи од дјела који су се показали једино способни су пре свега Мициц,ма колико га ја не волио Павиц у Приједору,као лав се бори овај у Самцу нацелник.И јос један цовје а то је овај са Сокоца нацелни који је послао и саље помоц и бога питај колико од тако мале опстине..Све остало п..исај.Само мудрујете.Саљес инспекцију у овим тренутцима у Бијељину.Како те није срамота.Цвујановицка додје па се инати по Бијељини.Ви сте болесни.И треба вас све мјењати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

постар

03.06.2014 18:22

Па зар Баја поред све муке ти подрзавас цовјека који је ојадио и унистио сваку фирму за коју је радио. Ово је огроман минус за снсд. Зарад увлацења Павицу и подрзавања оваквих као сто је Андјелиц, снсд губи своје цланове. Ја сам цлан снсд и стидим се и у октобру мој глас иде СДСу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КИКИ

03.06.2014 18:25

ЦИЈЕНИМ МИЋУ МИЋИЋА АЛИ ЈЕ ТРЕБАО ПОКАЗАТИ НАРОДУ И ДОКАЗАТИ ДА ЈЕ ЛОКАЛНА ВЛАСТ ОДРАДИЛА СВОЈЕ, ТЈ. ДА ЈЕ РЈЕШИЛА ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ОДНОСЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко Црни

03.06.2014 18:25

Види ово сад .Нико није низашта крив,каква одговорност какви бакрачи.Народ је глуп ,народ тражи коме да кличе тражи вођу.Ал нећете га добити хоћемо ми још да владамо .Нисмо још све покрали и не причај тамо.Моја је полиција,тужилаштво,судство до уставног суда.Куш народе тишина немој да почнем пендрекати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кукулеле

03.06.2014 18:26

СТИДИМ СЕ, сто имам дрзављанство као и ова багра! Ма одселио бих у АЛБАНИЈУ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

цар

03.06.2014 18:28

Колика је глава овом вуковљаку, 5 људи заклонио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лазар

03.06.2014 18:28

Ста хоцете па додик фино казе казе да је локална заједница крива сто није одрадила свој дио посла и зато утврдице се ко је за ста крив.свака цаст за пресједникову посјету бјељини

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс

03.06.2014 18:37

Па воде српске су сколски примјер непотизма. Андјелиц запослио зета, рада барицанин запослила снају, и јос десетине странацких полтронцица. Воде српске су прихватни центар днс-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

03.06.2014 18:40

ДОДИК ЋЕ ИЗГУБИТИ ИЗБОРЕ СА ПАВИЋЕМ ИЛИ БЕЗ ПАВИЋА А ПАВИЋ НЕМА НИ ПОЛА ГЛАСАЧА ОД ПРОШЛИ ИЗБОРА У ПРИЈЕДОРУ ЈЕ У ЊЕГОВОЈ БАЗИ НАРОД ТОТАЛНО НЕЗАДОВОЉАН ПАВИЋ У ПРИЈЕДОРУ НИШТА НИЈЕ УРАДИО ОСИМ ШТО СЕ НАКРО А ОПШТИНУ ЗАДУЖИО ПРЕКО СТО МИЛОНА .ЛОПИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

дико

03.06.2014 18:45

Ако народ сам несто не предузме и ову багру Додика и Андјелица сам са мотикама и вилама не скине са власти и полозаја нема нама и насој дјеци зивота у Семберији,како их није срамота,сто не одосе у Велино село,Бродац ,Балатун,Јелаз ,Амајлије и Попове да виде тугу и оцај ,милионе су украли и онај Миловановиц какав нам је савјетник таква нам и дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НТ

03.06.2014 18:48

До народа је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херц

03.06.2014 18:48

Драги мој народе ово је стварно брука над брукама.Сва кривица ће се преломити преко локалних заједница а Братић и њему слични ће се опрати од крађе од минимално 10 000000 км из вода Српске.Ова крађа је јавно документована ијош увијек тај "мали човјек"води један велики посао ХЕ ДАБАР.Колило ли ће ту покрасти а изборна година?БРУКА ШТА РАДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопове

03.06.2014 18:56

Јеси ли то досао својим примјером показати тузиоцу ста мислис о Андјелицу и да њега не дирају???

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајни пролазник

03.06.2014 18:56

Андјелиц: "Мени је драго да је предсједник покренуо питање кривичне одговорности и спреман сам да инспекција дође и у "Воде Српске". Ххахах па Андјелицу, зар вам ЦЈБ није вец два мјесеца у фирми, ви ко да нисте на послу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВидовитаВанга

03.06.2014 18:58

Куку леле бре шта прича Миле Додик с кравату и крмећи празни поглед,бре он је пуко ко празна срча; Милче Додиковче бре народ чека она помоћ са тебе од Путин...Јел то би сликање у празно, бежање бре Миле од поплаву у Москву, да се види, да је баја оставио да му раја тоне у воду до јаја...Куку Милче леле бре Милче, па ђе ти она помоћ од Русију?! Пуно, бре Милче Додик, пуно балегаш...какве ВОДЕ СРПСКЕ,па те су тотално под воду...куку леле бре бежи кући и сакрије се под ормарче, да те не угризе комарче- ено јих скакућу већи од домаћи пацови! Ћеш у Лакташи да отвориш код К.ресторанче: велико комарче на тавче, да нараниш народ, ће да те бирају опет... то је велика истина, ко што је велико курче од комарче...Свјетска банка точно знаје пошто продајеш комарче, ће да ти плати у балегу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

03.06.2014 19:00

Казе пресједник да им се захвали за све сто су урадили на застити и превенцији.Е сад сва среца па су све урадили па смо оволико надрљали,мозете мислити ста би било са нас да нам нису помогли,-само јос ни сами незнају како су нам помогли

ОДГОВОРИТЕ
Name

мањаца

03.06.2014 19:00

Мој Баја благо теби када имас толико времена да на све дајес коментаре. И опет се залис да ти власт не ваља. Боли те она ствар ниста не радис,а има се ста јести и пити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амајлије

03.06.2014 19:01

Чик дођите на предизборну трибину без направљеног насипа на Орловом пољу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лазар

03.06.2014 19:02

Па ови сто стално прјете вилама и мотикама оставите то за своју куцу па тамо уводите ред на тај нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

митар

03.06.2014 19:03

Овај Додик нас намјерно јебе у мозак.Изгледа да за поплаве нису криве Воде рс Цивилна заштита рс ни влада.Испаде да су прави кривции нн особе.Изгледа да заборавља да министарство пољопривреде умјрсто у заштиту средства улаже у изградње спортских терена у снсд ове општине.Исто тако срества од санације магистралних путева улажу у локалне путеве у својом општинама.Једном ће и томе доћи крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронилац

03.06.2014 19:19

Ма шта баја има да буде задовољан. Узмите Устав и видите које су надлежности предсједника РС. Али баја не би био баја да нема под шапом и шумарски чекић и плуг и кључ од сушнице и шеф породилишта и шеф насипа и и и и власник наших живота али мало сутра сви плачу исто у затвору......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.06.2014 19:21

ЈА САМ КРИВ, ПРИЗНАЈЕМ... ОБИЦНИ ГРАДЈАНИН... О ДАВУДЕ СТРПЦУ БУДИ СЕ ИЗ МРТВИХ ДА ТИ СУДИМО....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зенга

03.06.2014 19:32

Андјелица прво треба ухапсити а другог директора електробијељине јер црпне пумпе нису радиле

ОДГОВОРИТЕ
Name

дико

03.06.2014 19:42

Лазаре јел ти ста у роду Андјелиц ,па онда га ти скини на демократски нацин а ми сељаци сто пливамо у блату немамо други нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

серббл

03.06.2014 19:47

Стварно не знам како га није срамота,доци у Семберију и реци да су најодговорнији за поплаве урадили "добар" посао, послије свих изневјерених обецања из 2010 и 2011...Па гдје је ту стид? Јос се не састати са пољопривредницима, људима који су бранили насипе, вец се само састати са криминалцем Андјелицем?! Па има ли данас икога у Семберији ко це гласати за овог цовјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

кондор

03.06.2014 19:52

ПА НАРАВНО ДА СУ ОДРАДИЛИ ДОБАР ПОСАО ЗА ОВУ НАЈКОРУМПИРАНИЈУ ВЛАСТ КОЈА ХОЦЕ СВЕ СВОЈЕ ЛОПОВЛУКЕ МАСКИРАТИ ПОПЛАВОМ.НЕ БИ МЕ ИЗНЕНАДИЛО ДА АНДЈЕЛИЦ ДОБИЈЕ И НЕКИ ОРДЕН .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ју воде српске

03.06.2014 19:52

Прицате неосноване глупости. Ја радим у водама, немам ниста ни против кога, али кривити господина Андјелица је сулудо! Треба наци праве кривце и мислим да це тузиластво то и урадити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

03.06.2014 19:54

Додик је одавно изгубио компас.Лопову је мјесто у Фоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

03.06.2014 19:59

ти ако радис у водама српске и бранис андјелица или си од скора поцео радити без трунке искуства или те је он запослио зато не лупај глупости и погледај његово гостовање на бн и ста цовјек зна односно не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРО

03.06.2014 20:00

Ми Херцеговци знамо која је лопужа тај Анђелић.Да је поштен не би Додик сигурно дошао њему на ноге.Колико сте добро радили говоре поплаве.Па ви сте чудо од лажи.Ви сте криви што нијесте подизали насипе,то вам је посао.Желите окривити неког другог,а због вашег нерада и незнања ми радници плаћамо цех.НЕЋЕ МОЋИ ВИШЕ...Б А Г Р О БЕЛОСВЕТСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

03.06.2014 20:02

Да би се ријешили имовинско правни послови прво се мора урадити пројекат.Не можеш некоме платити рушење куће,гараже,штале ако не знаш сигурно куда ће се градити насип,а пројекат очигледно није урађен.Градња насипа је државни подухват,као и израда трасе насипа то јес пројекта.Ова прича пацова на власти се коси са здравим разумом и интелигенцијом обичног човека.Очигледно да пацови на властј игра на карту заглупљености народа,ја се надам да су погрешили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАПАМТИТЕ

03.06.2014 20:28

И ПОСЛИЈЕ БАЈЕ БАЈА! Глупи народе чему се ви надате?Који је још политичар радио у интересу народа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

трг.ба

03.06.2014 20:32

Господине Додик . Сада си претјерао са својим произвољним хвалењем и блебетањем . Ја сам тај Алиц који је уцествовао у пројекту и у извођењу радова на црпним станицама прије скоро 40 година са стручњацима Југотурбине-Карловац и Хидроградње-Сарајево а које су требале да одбране Семберију од поплава. Душу и срце тих станица познајем боље него било ко од твојих експерата . Црнаљево је одбрањено зато што су наша решења функционисала и после 40 година . Зашто црпно постројење Височ није одбранило Остојећево Велино Село Балатун за то треба неко да одговара.Оно је радило са умањеним капацитетом црпљења воде Зашто је то постројење радило са умањеним капацитететом црпљења воде то би неко морао да зна и одговари зашто нису одбрањена и наведена села. Ово ти пише стручњак који је то прије 40 година то изградио.У та рјешења сам уградио себе и струку и немогу дозволити да било ко па макар се звао то и Милорад Додик и после толико година оспорава и подцјењује струку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јузно Воце

03.06.2014 20:37

ФАКТИЦКИ сварно су прасци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сањин

03.06.2014 20:40

Људи погледајте на 1:43 реце да су они отворили дрински канал да се дрина излије па јел то могуце!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

севе

03.06.2014 20:43

А Јово Вуковљак кцерку запослио код Андјелица.Па брани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

03.06.2014 20:51

Лазаре једи г...а Ј....е додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

03.06.2014 20:55

Једном профитер - увијек профитер

ОДГОВОРИТЕ
Name

михајло

03.06.2014 21:02

Јаоооооооо па докле висе да се писе о бајии,само га јос висе рекламирате.Дали је био и на руцку код хуманих волотера из Сребреника који су данас кували руцак 1000 топлих оброка за становнике Бијељине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дерим

03.06.2014 21:08

Е Баја, Баја неби ти био у кози!!! САВЈЕТ: нестани као баја из насих зивота!!!! Било је веци БАЈА на истоку знас како су заврсили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

боске

03.06.2014 21:39

После поплаве 2010 године добијено је 50 милиона марака за насипе око БН. Паре потрошене и ста сад?! Кога ови лазу? Срамотааа!!! Овдје нико ниста не ради. Са су само поправљали постојеће насипе не би нам сад овако било. За 20 година нису ископали ни 1 км канала. Само гледају свој интерес. Ми смо као народ постали пасивни па по нама могу да раде ста хоце. Тако нам и треба какви смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕЉА

03.06.2014 21:57

Е јесте јавна...Да баш је господин, само си заборавио причу из електро гдје је тај исти господин био директор. Како издржи без вина?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

03.06.2014 21:59

Има ли какав психолог или јос боље психијатар да ово све посматра и анализира. Ја мислим да нису нормалне ове и овакве изјаве. Да нам се лијепо растумаци ко је овде нормалан власт или народ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

03.06.2014 22:41

Трг ба Оно сто сте ви и наси оцеви направили ови глупани који су сада на власти нису у стању окрецити.Потпуно сте у праву када овим идиотима спомињете некадасње капацитете пунпних станица,када прицате о одрзавању насипа...Али је проблем свих нас сто то немате коме реци,они гањају кривце а знају да су украли 150милона км намјењених за одбране од поплава,знају да немамо дезурства на насипима...јер нема пара и нецемо их ни имати зато сто су паре заврсиле на њиховим приватним рацунима.Ухапсице пар секретарица као и за милинске пљацке у ПИЈУ јер оне су криве сто наси владари имају виле у Монте Карлу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

04.06.2014 04:01

Српске "Воде" хахахахахахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раниоц

04.06.2014 04:23

Баја нањусио паре у Бијељини па мало навратио боље да је досо са слеперима из Бањалуке са храном и помоци том народу ал он иде по старом Нико вас несме да бије без мене и моје полиције само промјене Народе нови људи на позиције и одма им умањити плату у поцетку и дати рок за промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

04.06.2014 05:16

Па ово је скуп највећих бијељинских криминалаца. Са једне странке СНСД свита Додик, Бобар, Златан,Марко кафа Минг, а са друге ДНС мафиозе Андјелић, Вуковљак, воћар Дакић. За једним столом најмање 500 година робије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

романија

04.06.2014 05:34

БИТНО ЈЕ ДА СЕ ОДАЈЕ ПРИЗНАЊЕ ВОДАМА СРПСКЕ...А ЗА ШТА? ЗНАЧИ ЦИЉ И ЈЕСТЕ БИО ПОТАПАЊЕ НАРОДА. УЖАС!ПА ОВИ НАС ОЧИГЛЕДНО З.......ЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОГИ

04.06.2014 06:21

Па свака му цаст досао у БН нека се види да не изоставља БН иза других градова обилази све градове алал му вјера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

04.06.2014 06:24

Мозда це бити за неко вријеме да је тај неодговорни народ сам себе потопио,посто видим да су сви радили супер,знаци народ је крив,треба сад увести порезе,кредите и нека тај исти криви народ сам направи те насипе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БН

04.06.2014 06:29

Зивео Додик !

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

04.06.2014 07:30

Како би тек било да нису урадили добар посао.Могу мислити шта би тек онда било кад је пропаст сад кад су они урадили велики посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бихац

04.06.2014 08:44

Легенда си Додо само напријед !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕО

04.06.2014 10:16

Брко бил' купио голфа кечину, није ронио свега ми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгиса

04.06.2014 13:18

Ма да сад ти је крива локална власт, а сто ти ниједан фенинг нису улозио у изградњу насипа и одбрану од поплава од 2010 године. Нек си их у свој дзеп ставио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нина

04.06.2014 13:41

Ста реци лопов досао лопову, Андјелиц криминалац над криминалцима, јадан народ само да им вјерујес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јивана

04.06.2014 16:02

Обицан народ дволицан и неспособан да своју судбину узме у своје руке је крив за поплаву. И сад би многи прицали а кад треба кривца да ослове именом и презименом кукају као бабе па казу па нецу ја да се мјесам. Нецу ја на суд да будем свједок. Па осветице ми се поцинилац, убице ме, запалице ми ауто, куцу, нецу да се кацим са криминалцима, са дилером дроге. Нецу да посвједоцим како ми корумпиран полицајац, судија, тузилац прогледо кроз прсте, умањио казну, укинуо пресуду, знас ти ко је он и сл. Доцице ми инспекција јер сам био искрен,сви су дволицни. Зато нас све треба поплавити, попалити, иселити,да нико висе не зиви овдје гдје је све лаз и дволицност, гдје се само несто прица а боји се само својој г...ци. Ето вам сад поплављени удодворавајте полуписменим политицарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ако-бог-да-емигрант

04.06.2014 18:02

Највеца греска Драгана Андјелица је сто је уопсте долазио у септицку јаму звана Бијељина. Најгори,најдволицнији,најзавиднији људи. Никада се Бијељина неце отарасити свог малоградјанског И паланацког нацина зивота. И треба све вода да вас однесе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМЕНТАТОР

04.06.2014 18:14

овај додик само прича вицеве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

04.06.2014 19:54

Па ста би било да су успјели одбранити ову сиротињу!? Брзо це октобар!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕЗИСТА

04.06.2014 20:14

Да је неким случајем текло вино, ријешила би то екипа!!! Овако вода, можда су алергични на њу!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

04.06.2014 21:23

Анђелић је краљ,чаробњак,свемогућ.Андјелић за предсједника владе. Човјек је чудо. Да је он шеф параде не би било незапослених. Он би нас све позапошљавао што у воде, што у електропредузећа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

05.06.2014 05:14

Не могу да вјерујем да власт толико мрзи овај свој биједни и напацени народ. Зар су му преци неспособни појединци које је он довео на власт због лицних интереса, него јад који је задесио народ.Гдје тај цовјек зиви, који избори, то треба под хитно, не скинути него свргнути са власти, док нас јос висе није ојадио. Страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

05.06.2014 08:10

" Воде Српске урадиле добар посао " .Тачно Баја никада нас није оволико поплавило и одронуло .Шта би било да су урадиле " одличан " посао ,завршили би у Црном мору .Е мој Баја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

туга

06.06.2014 06:16

И треба нам тако, спрда се с народом јел немамо куд. И опет це добити глас од оних гладни сто им дрзи мрвицу хљеба на силуку изнад главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мтар Њемацка

06.06.2014 19:39

А ти ЕМИГРАНТ много прицас вриедас постене Семберце,мора да си род од Милокрада и њему слицни који су све покрали и продали па сад имају куле и градове.Да ми је знати у коју цес ти септицку јаму отици на западу а такве овде цекају са МЕГА и СЕГА дипломама.Милокради никад неце владати у Бијељини а мисмо им спремили пругасто одјело од ОКТОБРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕЉА

06.06.2014 20:42

Потпуно си управу. Да је богдо заобишао Бијељину, па да се ми сами патимо али овако Столар,Електро, Аграрни и сад Винце у пардон вода. А трошио је из ове јаме па само у електро 1ооо дневно, за столар се незна ни гдје је био, станови..... вјеруј да је списак дугачак а ја знам само мрвицу од бријега мој ЕМИГРАНТУ да нас је богдо заобишао

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИКО

09.06.2014 21:16

ЈЕСИ ЛИ ТИ НА ДРОГАМА ПА ТАКО ПРИЦАС,ЗНАС ЛИ ТИ КАКО ИЗГЛЕДА ВЕЛИНО СЕЛО, БРОДАЦ,ЈЕЛАЗ И ДРУГА СЕЛА ,ПА ДРАГАН АНДЈЕЛИЦ КАКО ЈЕ ДОСАО У СЕМБЕРИЈУ НАКРАО ЈЕ МИЛИОНЕ САМО ОВЕ ГОДИНЕ ЈЕ КУПИО НА СВОЈЕ ИМЕ ДВА СТАНА УСПУТ,НЕ ВРЕДЈАЈ ПОСТЕНОГ СЕМБЕРЦА И БИЈЕЉИНУ НЕГО СЕ КУПИ ОДАВДЕ АКО ТАКО РАЗМИСЉАС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

10.06.2014 16:04

Урадили су сјајан посао ако је у питању 'наводњавање' цијеле дрзаве,срамота!!!

ОДГОВОРИТЕ