Студентске вође уз пјеваљке, мерцедесе и БМW

Заинтересован слуганским односом Предрага Говедарице, предсједника Уније студената Републике Српске, спрам Режима и идолопоклонством, када је у питању Челник Режима, загебао сам, за почетак, мало по његовом полтронском хабитусу, одакле су искочиле врло врло озбиљне информације о криминалу, корупцији, тешким финансијским махинацијама, уцјенама и бахатом понашању, којег се не би постидјели ни свјетски хохштаплери.

Република Српска 03.06.2014 | 23:15
Студентске вође уз пјеваљке, мерцедесе и БМW

Није Говедарица сам у наведеним пословима, већ су у његовој екипи још два младца, подједнако бахата, осиона, корумпирана и склона свакој девијантној појави. Ријеч је о Младену Лучићу, студент проректору Универзитета Источно Сарајево и Александру Главашу, предсједнику студентског парламента Универзитета Источно Сарајево.

Овај тројац, попут Браће Бинг, већ четири године харачи студентским организацијама Универзитета Источно Сарајево, које су потпуно приватизовали и од њих направили врло уносну приватну фирму, што им доноси енормне суме новца, али и одређени политички утицај.  

Говедарица, Лучић и Главаш три су бескрупулозна млада човјека, који су се стопостотно угледали на највише функционере Режима и СНСД-а, и своје понашање идентификовали са њиховим - примитивизам, безочност и, што је најгоре, криминал и корупција.

Браћа Бинг у толикој мјери су огрезли у коруптивним радњама да је већ крајње вријеме да полиција и надлежна тужилаштва почну са истрагама око њиховог дјеловања, посебно због чињенице да се то лоповско уже, за које су закачени, протеже до самог врха власти у Бањалуци.

Важно је знати да су Браћа Бинг припадници СНСД-а, иако не презају од трговине ни са представницима других партија. Кренимо редом.

Говедарица, Лучић и Главаш, као и сви млади људи, воле да изађу и добро се проведу - све уз пиће, јело и пјеваљке.
Мало ко од младих данас може себи да приушти комплетан наведени “третман”, али Браћа Бинг то чине без икаквих потешкоћа.

Њихови кафански цехови нису никада испод хиљаду марака (и то када нису расположени за провод), а уобичајено спискају по двије, двије и по хиљадарке за вече током изласка.

Једном приликом потрошили су равно 6.000 КМ у познатом источносарајевском кафеу, а цијена провода је тако висока, јер је само за њихове очи и уши цијелу ноћ наступала певаљка.

Већину ових трошкова плаћа Универзитет Источно Сарајево, што је више него интересантно и указује на спрегу између челних људи те високошколске установе и студентских лидера, или, ако није спрега, на нешто још много много горе. (За све наведено посједујем доказе и свједочења). 

Возни парк Браће Бинг, такође, је имспресиван: Лучић вози БМВ 3 (вриједан 25.000 КМ), а Главаш “Мерцедес Ц класе”, који је плаћен 30.000 КМ.

Аутомобили нису регистровани на њих, али за њих су купљени, а платио их је један тамошњи моћник.

Браћа Бинг су његовој политичкој опцији обећали 1.500 гласова на следећим изборима, а дио цијене за тај посао су, између осталог, и аутомобили.

Говедарица, Лучић и Главаш понекад запоставе послове и учење, па погледају познате америчке серије, које се баве животом богаташа.
У једној од њих уочили су да су врло популарни мотори четвероточкаши и одмах су пожељели да их имају.

Речено-учињено, мотори четвероточкаши стигли су чак из Америке, уредно су оцарињени, али до прије неколико дана нису били регистровани.

Што Браћи Бинг уопште не смета да их возе по сарајевским планинама и уживају као права правцата СНСД-ова елита, док 95 посто њихових вршњака студената муку мучи како да преживе.

Веома је интересантан ментални склоп Браће Бинг!
Они су сви одреда припадници СНСД-а и у протеклим изборним циклусима радили су искључиво за њихове интересе. Раде то и сада, а један од њих требало би да се нађе на изборној листи за парламент РС на предстојећем изјашњавању грађана.

Међутим, толико су се оно осилили и умислили да су ЗВЈЕРКЕ да тргују и са другима, нудећи се за сарадњу и тврдећи да ће издати СНСД, а 1500 гласова дати онима који плате више. И свој наводни политички утицај.
Сем обећања нареченом моћнику, Браћа Бинг преговарају и са појединим високим функционерима СДС-а, те још неких мањих политичких субјеката.

Убијеђени да су недодирљиви, грабе на све стране, не размишљајући шта ће бити након избора када се гласови саберу, а њихови актуелни издашни “донатори” их упитају гдје је нестало обећаних 1500 гласова???!

Квака је у томе да они уопштене контролишу 1500 гласова, већ једва педесетак, што ће се итекако показати у октобру.

Катастрофа је што се тако млади људи понашају и дјелују попут задњих криминалаца и, што је још горе, то чине у име студентске организације.

Најгоре и најцрње од свега је што су протеклих година спискали стотине хиљада марака, намијењених студентској популацији, за своје приватне послове и што су постали оруђе тајкуна, којим су из буџета извучени милиони марака. (наставиће се)

СлободанВасковицБлог

Коментари / 58

Оставите коментар
Name

истоцно од сарајева

03.06.2014 04:52

Само питајте студенте за мисљење о њима и све це вам бити јасно. Инаце овај тројац је на садасње мјесто поставио тренутни сеф кабинета Радмановица М. Видаковиц који није ниста био бољи од њих. Поставио их је да прикрије своја дјела. Све је то олос, багра црвено кмерска. А овај Главас је сада наводни напредњак заједно са Луцицем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

03.06.2014 05:08

СНСД скола!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

03.06.2014 05:12

Главас је зенга:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

вишеград

03.06.2014 05:38

Васке, све је тачно и свака част за текст, овако су се својеверемено понашали Дроњак, Мацановић, Грубор, Гребенар, Крагуљ... Само нам реци који је Сарајевски моћник купио ове аутомобиле

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

03.06.2014 05:45

Народе, докле ћемо дозвољавати да нам најгори међу нама кроје судбину и краду од нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

студент

03.06.2014 06:13

Слицно је понасање и главних ликова омладине СНСД. Недавно су са неког састанка на Јахорини изасли мртви пијани и дивљали аутима по планини, галамеци и вриједјајуци слуцајне пролазнике. Бахатост без граница!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

03.06.2014 06:15

Ста се ово десава, гдје су нестали идеали, постење, равноправност.......?? Да ли је могуце да ово пролази и да нико ниста не ради, гдје је полиција да истита ове наводе?!Има ли овдје икакве правне дрзаве?Ста раде ови студенти, па кога бирају и ако је ово тацно засто их не смијне, или и то мора цекати изборе? Да ли је могуце да се све купује?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БН

03.06.2014 06:20

Исто као сто су пре њега расипали И ако буде неко после њега опет це тако расипати о цему прицате побогу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

правна дрзава

03.06.2014 06:50

каква правна дрзава? за све добро хвалимо рс (као дрзаву)а за све лосе обарамо на бих. ми морамо једном стати лоповима у крај који нас национализмом убисе и помоцу њега узимају и краду ста им је зеља. морамо стати у крај овима који су против бих јер они су и против рс. немозе рс опстати ако бих не буде јаца од свих криминалаца који данас владају и овдје и у федерацији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самоук

03.06.2014 06:52

За представнике студената се никад нису "бирали" ни најбољи студенти ни студенти који су добри као људи. Напротив. "бирали" су се највећи и најбољи дупелисци. Кажем намјерно "бирали". Уствари, они су ту увијек постављани од стране декана, продекана, политике јер студенти никад нису ни имали довољно мозга да виде да им се "вође" сервирају. И докле год је колективна свијест код нас на овако ниском нивоу, до тад ће оваква багра парадирати јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стево

03.06.2014 06:56

Ста реци Додик је Додик алал му вјера !

ОДГОВОРИТЕ
Name

слика и прилика

03.06.2014 07:05

Ја помислио да су Руски спасиоци од њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВидовитаВанга

03.06.2014 07:11

Кукулеле, бре, како ће овај народ завшити... кукулеле...

ОДГОВОРИТЕ
Name

УГ

03.06.2014 07:19

Додоооооооооооооооооооо само напријед!УГ је уз тебе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРО

03.06.2014 07:38

НА СЛИЦИ ДЕБИЛ ДО ДЕБИЛА,СРЕЋА ПА ЈЕ ГОЛИ ОТОК ПРИПАО ДРУГОЈ ДРЖАВИ ИНАЧЕ БИ НАС ОВИ СРБОМРСЦИ ОДАВНО ЗАТВОРИЛИ ТАМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АПОЛИТИЧАР

03.06.2014 07:43

Ако у наредним изборима ова власт не онде онда сви који не желимо бити слуге режима морамо отићи. ОВО ВОДИ У РОБО-ВЛАСНИЧКИ СИСТЕМ. МЈЕЊАТИ СЕ МОРА. Сви на изборе у ОКТОБРУ!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прике

03.06.2014 08:00

Само набит на колац

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

03.06.2014 08:05

Друже Миле, ми ти се кунемо, ми ти се кунемо, да са твога пута не скренемо, пута не скренемо, ако псујеш псоват ћемо и ми, псоват ћемо и ми, ако пр.... пр. ћемо и ми пр... ћемо и ми, ако лажеш лагат ћемо и ми , лагат ћемо и ми, ако пјеваш пјеват ћемо и ми, пјеват ћемо.Хехеххе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

03.06.2014 08:08

Ово је дно од људи (момака) то знају и студенти и грађани Источног Сарајева који их виђају сваки дан, али сви ће они доћи на ред да положу рачуне!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

qwертy

03.06.2014 08:09

знао сам!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светолик Попадић Баћко

03.06.2014 08:31

погледајте само те комбинезоне, погледајте само те академске... :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

03.06.2014 08:32

Уз Доду скоро цитава република, зивио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

03.06.2014 08:45

Ови вјечити студенти су увијек били на цијени, још ако имају црвену књижицу, моћнији су од њихових професора! Лично их знам неколико, који су на рачун СНСД-а и вјероватно државним парама, обилазили Шпанију,Француску,Италију и још неке европске земље и још уз плаћене све трошкове добијали по 300 евра за џепарац! А,иначе су познати као највећи полтрони и љигавци у друштву! Стварно је ова СНСД партија постала мафијашка организација, као коза ностра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукавица Зна

03.06.2014 08:50

Шта има у Леону .... Ја сам студент економсог факултета на Палама само да ми хоће рећи да гласам за некога ј.. би им све циганско и лоповско !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

03.06.2014 08:53

Штета изазвана помоћу ХААРП не може да се израчуна. Осим ГЕНОЦИДА који је Црни папа извршио над нама помоћу Циклона облака (Читај: Шифровано име ТАМАРА), у питању је ерозија земљишта, која се милионима година не може довести у првобитно стање. За почетак, на име авансне уплате, морамо послати Профактуру на 100 милијарди долара сатани у Ватикан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омладинац

03.06.2014 09:18

О овом тројцу се може написати књига о њиховој бахатости, али не треба заборавити ни помоћницу министра за омладину Бранку Малешевић која је као тзв. ударни члан СНСД-а за омладински лоповлук, непотизам и незнање овај тројац и поставила. И надам се да ће бити иза решетака за све промашене пројекте који су прогутали хиљаде марака грађана и враћена у муљ из којег је и поникла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

03.06.2014 09:23

Ма Баја служи само за сликање

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

03.06.2014 09:25

Ово је написао онај Васковиц,ријетко лијеп цовјек :) Подрска студентима а студенти знају засто! Ста друго реци осим да је кампања поцела :/ Залосно је само сто се и хумане акције претварају у политику..Од цега зиви овај смрад Васковиц? Зна се да је Америцки плаценик...Додика за краља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адонис

03.06.2014 09:31

Раде, да ниси ипак малкице промасио тему?

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

03.06.2014 09:38

Васковићу свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

03.06.2014 09:57

Конацно да је неко изнио податке о овом лоповлуку јавно, сто градјани И. Сарајева знају. Питање је само на који нацин и како санкционисати ове јаднике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Салзбург

03.06.2014 10:00

Стајаце Баји бијело пругасто затворско одијело боље него ово плаво .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зубац Г

03.06.2014 10:16

Милету уз његово понашање боље стоји ово одијело :-Д! Миле, сачувај га за догодине, у Туњицама треба !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

03.06.2014 10:27

У бре Мике, сто ти лепо стоји то одело! У октобру цес добити тако исто:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сотир Српско Сарајево

03.06.2014 10:53

Свака ријеч овог текста је истинита и то знају грађани Српског Сарајева. А опис ових ликова је и опис 90% секташа снсд-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

03.06.2014 12:28

Дипломци високе пљацкаске сколе Милорада Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Салзбург

03.06.2014 13:12

У Баје на руци РОЛЕX сат од 50.000 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

03.06.2014 13:30

Па да ко сваки прави предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питар

03.06.2014 13:51

Дио текста је истинит дио није. Они су задње изборе радили против снсд-а тј за сдс кандидата меса драсковица. Луциц и његова фамилија су увијел били сдс а главас је био снсд. Сада су напредњаци. Сто се тице киповине аута данас заиста није теско узети ауто од 30000 на лизинг. За њих је аута купио несис нова нада напредњака а они плацају рате. Кад не плате аута им одузме несиц. Углавном цисто политиканство је кацити их снсду јер су они и сдс и било ко ко да паре. Васковицу буди бар мало достојан и писи истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свједок

03.06.2014 14:06

Цитав текст је зива истина!!! Зивим у И.Сарајеву и знам доста детаља о овим лоповима. НАРОДЕ ОВО СЕ МОРА ЗАУСТАВИТИ И КАЗНИТИ СТО ПРИЈЕ,ЗА НАСЕ ДОБРО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пољопривредни факултет бања лука

03.06.2014 14:35

Студент сам, и могу да посвједочим да би сваки студент који припада у студентски парламент самог себе продао за 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

столе

03.06.2014 14:51

Изгледа да ови момци неце дзаба бранити и цувати насу светињу Републику Српску, знаци пара има само треба тразити на правом мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вида

03.06.2014 15:10

Уцили су занат од најбољег, од њиховог драгог Предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аналитицар

03.06.2014 15:10

Срамотно је да се у сваку организацију увукла политика, док је оваквих ликова насе друство уопсте нема перспективу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

лепи

03.06.2014 15:31

Сељацка посла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Херцеговац

03.06.2014 15:58

Ова прича ме уопште не чуди. Иду Додиковим стопама, виде како то Милорад ради па контају можемо и ми. Овакви људи су највеће зло које је задесило овај народ. Али ничија није до зоре сијала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАДО

03.06.2014 17:28

РЕ ПРИКЕ КАКВО НАБИЈАЊЕ НА КОЛАЦ? ДОДИК ЈЕ НЕПОБЈЕДИВ АЛИ ОД МУКЕ НЕМАТЕ ГРАНИЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

03.06.2014 19:24

Заборавили сте идејног водју Влајкија, који је харачио по Талији, и сада има дедовске односе са младјом за четрдесетак година... Ваљда се не могу отргнути од реформских снага које су крунисане од деведесетих....Адио памети

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсдеее

03.06.2014 19:29

Ех,да је вама бити на њиховим мјестима сто би ви били фини. гласацу из ината вама за снсде,а нисм сам који це ради вас урадити исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радорад

03.06.2014 19:34

Овај са лијеве стране Млорадове,одборник-радикална странка В.Шешељ у Невесињу,од избора 2012.г.За изборе 2010 био активиста СНСД-а.А 2008.г.СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦОWБОY

03.06.2014 19:38

Доле Wиннетоу... И ОН ЈЕ ЦРВЕН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војвода

03.06.2014 19:59

Да сте иси на дрзавни факс возили би и ви! Ал нема то на СЛИНЕРГИЈИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.06.2014 20:08

Пријатељу мозес да гласас за кога хоцес и у инат некоме! Али зато и јесте тако како јесте сто гласате без везе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

03.06.2014 21:55

Како је лијепо видјети младе дегене на једном мјесту.Полиција треба да упамти ове ликове јер це ускоро имати посла са њима.Додикова скола

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрзња

03.06.2014 22:03

Јест ми дојадило висе гледати ову његову рузну главу лактаску,да Бог да се земља отворила и прогутала те!

ОДГОВОРИТЕ
Name

буздован

04.06.2014 03:28

А Дроњак је као био бољи!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

леми дикас

04.06.2014 06:57

Видим да често спомињете Дроњка у коментарима, па бих само нешто прокоментарисао; ако ништа,Дроњак је барем док је био на челу студената подржавао критичку мисао која нам је у овим моментима неопходна, која је потребна на сваком универзитету и у свакој студентској глави, а није је гушио као ови овдје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуманитарац

04.06.2014 17:41

Браво Васковићу.Ти си велики демагог,али ипак укуцај 1458 да би бар мало помогао поплављеном народу.

ОДГОВОРИТЕ