Студент запријетио неистомишљеницима!?

Некакав Буцко, који се у Добоју прије пар дана појавио у пратњи Милорада Додика, на постројавању, које је личило на соцреалистичке сеансе виђене у совјетским/сјевернокорејским пропагандним филмовима, запријетио ми је кријући се иза Уније студената Републике Српске.

Република Српска 02.06.2014 | 13:10
Студент запријетио неистомишљеницима!?

Тај Магарац, који је на јаслама Режима, а полаже му лично Сташа Кошарац, уз саслужење још неколико високих функционера СНСД-а, усудио се да мени упути пријетњу, лоше упаковану у наслов „Није паметно изазивати студенте“, злоупотребљавајући цијелу студентску унију. И, као и Шефови му, стављајући институцију у своје личне таљиге, приватизујући је на највулгарнији могући начин.

Јасно ми је да је Товару драго да се слика са Додиком, та он му је идол, али ми је одвратно да тако млад човјек, ма колики Магарац био, себи дозвољава да се понаша и горе од оних који су уништили ову земљу, па још и да пријети, скривајући се иза институције. (Да ли ће ми, по налогу Режима, бацити бомбу под ауто, или ће је фркнути лично на мене, баш се питам?)

Очито је да има прејак доживљај сопствене моћи, не разумијевајући да је најобичнија крпетина којом Режим брише сопствене тешке претешке брљотине.

Магарац је магарац, па макар тежио и метар и по, али јадно и биједно Товарово саопштење јаук је Режима, који није успио у својој најновијој обмани, названој „Обнова“ да још једном превари грађане овог ентитета.

Па сада Васковића (и приде БНТВ) по свом добром старом обичају оптужују за најболесније ствари и то оне које су они, Режим, директно узроковали.

„Нажалост, Слободану Васковићу, БН телевизији и неким порталима, наш рад изгледа није по вољи. Чини се да би њима највише одговарало да се до октобра не очисти ниједан објекат, јер су толико опсједнути рушењем власти да их хвата паника од било чега што би грађани могли да виде у другачијем свјетлу од онога које њима одговора”, навео је Магарац у свом саопштењу, написаном по налогу још већих Магараца од њега, које је лажно представио као допис Уније студената.

Несретни, јадни и глупи Магарци, Ви сте срушили и РС и Добој и Бијелину и Шамац и све чега сте се дотакли. Не руши Вас Васковић, већ само констатује како то сами чините. Јер, након што сте порушили све, морали сте се окомити сами на себе.

Ви сте пустили да се људи даве по Бијељини, Добоју, Шамцу; Нисте хтјели дати одобрење хеликоптерској јединици ОС БиХ да полети 15/16 маја и спасе четворо дјеце из Шековића. Хеликоптери су одлетили без одобрења, да се дјеца не би подавила, а ријеч је била о минутама. Вјерујем да ће ти људи свједочити о том Вашем злочину. А већ су то јавно учинили.

И другим бројним злочинима које сте починили.

“Инсинуацијама да је у Добоју и Шамцу било једва педесетак студената, Васковић и БН телевизија вријеђају преко пет стотина студената који су јуче чистили поплављене објекте у овим градовима и стотине осталих студената који данима раде тешке послове и који су се несебично ставили на располагање угроженим грађанима. Они, а и разни форумаши који нас повезују са Сјеверном Корејом, највише говоре о себи. Што се нас тиче, само ћемо поручити да није паметно изазивати студент”, наводи, сада већ, Магарчина у саопштењу.

Очито је да челници Режима више не гледају своје медије, РТРС и АТВ, јер да то чине видјели би те вечери, у петак 30. маја, сопствени пораз; Пад Сјеверне Кореје и Режима у Добоју.


Није ни Магарац гледао, ваљда су му јасле толико сласне да се и од педесетак причинило свих петсто?! Очито јесу.

Режим, јадан какав јесте, зајашио је Магарца, па се са његових леђа покушао сакрити иза хиљада студената који јесу одлазили и учествовали у чишћењу тих градова, али не у организацији Режима.Посебно не Магарца.

А сада их Режим, преко Магарећих леђа, својата. Исти онај Режим који је грађане данима препустио на милост и немилост воденој стихији, али упркос том злочину нашао је Магарчину да га јавно брани.

(Сутра се наставља прича о Магарцу, са фактима о материјалним добрима које су му бачене у јасле од Режима и Хранитеља)

СлободанВасковицБлог

 

Коментари / 64

Оставите коментар
Name

гиле

02.06.2014 11:17

"Ви сте пустили да се људи даве по Бијељини, Добоју, Шамцу; Нисте хтјели дати одобрење хеликоптерској јединици ОС БиХ да полети 15/16 маја и спасе четворо дјеце из Шековића. Хеликоптери су одлетили без одобрења, да се дјеца не би подавила, а ријеч је била о минутама." Каква лудост владајућих политичара, па ово је катастрофа, жртвовати дјецу само зато што је то хеликоптер оружаних снага БиХ, а он се воза по Београду и Русији док му се народ гуши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Волонтер

02.06.2014 11:21

Васковићу,свирачу .урца, не лапрдај него се дохвати чиѕама и помози ближњему своме. Није народу до паламуђења у овим тренуцима. Зна народ Српске и без твог пера да ниједан политичар није на сцени због свог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кондор

02.06.2014 11:22

ТАЈ БУЦКО ЈЕ ИЗ БАЈИНЕ МЛАДЕЗИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

луткарско позориште

02.06.2014 11:25

Васковићу, не вријеђај магарце, они имају своје ЈА, кад запну ногама не може их нико помакнути.Буцко је лутак на концу, кад конац пукне неће ни знати шта га је снашло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

02.06.2014 11:28

Тако млад, а већ има функционерски подвољак. Одвратно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљна

02.06.2014 11:32

Мозе ли ми неко реци али истину колико је било тих студената?Ја висе не знам ста је истина,а ста лаз.Засто ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

02.06.2014 11:44

Мислим да није коректно да магарца, племениту животињу поредите са овим кретенем. Од мене толико и поздрав из Добоја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

02.06.2014 11:45

Дјелује ми мало озбиљнији студент вјероватно покусава заврсити студиј уз благослов баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чекрк

02.06.2014 11:48

Није фино називати студента магарцем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

02.06.2014 11:58

Овом полтрону би више пристајало име Гузни увлакач

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

02.06.2014 12:32

Није било ни 50, ето ти студената и Добоја, срамотно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

28јуни

02.06.2014 12:37

Није магарац професор је. Пуко човјек у средњој школи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралност

02.06.2014 12:42

за "гиле": Оружане снаге БиХ су снаге и Срба, и Хрвата, и Бошњака, а Репубика Српска (тј. њени грађани) из свог буџета издваја за њих чак неколико пута више, него што је издавајала за Војску Републике Српке (ВРС)! Тако да на њихову интервенцију имамо апсолутно и неограничено право! Љиљана, што се тиче студената, они су свакодневно на терену, заиста су одрадили велики посао и још увијек га раде.И заиста вјерујем да их је на стотине у свим поплављеним мјестима. Највише их је било ону седмицу када је одгођена настава. За овај дан нико не може бити сигуран, можемо само вјеровати или не новинарима. Овај буцко ми је небитан лик, само му придају на значају! Студенти не смију дозволити да буду изполитизовани! На ово постројавање, не треба гледати као постројавање од стране Милорада Додика као предсједника СНСД-а, већ као постројавање од стране Предсједника РС. Оно што нам треба бити најбитније јесте, како помоћи овим настрадалим људима, а и самим себи, јер ако нашим комшијама није добро, како ће бити нама?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рибић

02.06.2014 13:00

Он је студент, може бити и Магарац али зато што је радио и чистио, помагао своме народу. Није као ти Васковићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адо Брцко..

02.06.2014 13:28

МАГАРАЦ,?? .. КОЈИ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сос

02.06.2014 13:38

Хахаха,јада ових,оргиналан опис,мали је зесца пукотина,брука студенте и унију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лицемјер

02.06.2014 13:50

РЕ за Неутралног: овдје се не ради о праву на интервенцију ОС БИХ,напротив,нико је не оспорава.Овдје се ради о менталном склопу људи који би жртвовали и људске животе само да покажу и докажу да им БИХ није потребна.А,знамо ко је лучоноша такве политике,исти онај који је данас затражио од тужилаштва РС истрагу о пропустима током поплаве.Крајњи лицемјер!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пеки

02.06.2014 13:53

Васковицу погледај себе како изгледас па онда прицај о другима.. Рузно је то какав год да је неко, сто се тице физицког изгледа није за коментар.. јер то је одгој из куце и сколе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сетац

02.06.2014 14:03

То су све мисеви којима управља баја и његов озлогласени систем пун претњи и бахатости. Народ неце висе да трпи па це и њима доци крај. Видимо се у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

02.06.2014 14:07

Ма овај председник студента је стари цлан СНСД и наравно да ради све му Додик казе, он је њихов цлан дуги низ година!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

02.06.2014 14:22

За Неутралност ја сам питала бас за тај дан јер на зелим да вјерујем да и то мозе бити проблематицно.Истина мозе бити само једна или је било 50 или 550!!!Колико је аутобуса било?Студенти су били покретаци многих просвједа у свијету а код нас.Ја сам студирала прије рата и не бих мијењала то за ове приватне и свакакве назови факултете знамо како раде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игy

02.06.2014 14:38

БУЦКО ЈЕ НАМИРИСАО ДА БИ СЕ МОГАО ОКОРИСТИТИ КОД БАЈЕ,ПА МУ СЕ ИЗ ЗАЛЕТА ЗАБИО У ДУПЕ. АЛИ МЛАД И НАИВАН НИЈЕ НИ СВЈЕСТАН ДА СЕ САМО ДЗАБА УСМРДИО, НЕЗНА БАЈА ГДЈЕ ЦЕ ВИСЕ СА ТАКВИМА КАО ОН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мостарац

02.06.2014 14:54

СЛИКА И ПРИЛИКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ЊЕНЕ ВЛАДЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миламила

02.06.2014 15:15

Мозе ли неко , заиста , да се јави из Добоја и да казе колико је било студената. ако је монтирано, није у реду, а ако их је било није у реду их прозивати без разлога. И мозе ли неко да казе колика је имовина предс. уније студената и да ли је истина то за хеликоптер, ако јесте то је злоцин!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

02.06.2014 15:19

Какво је ово новинарство?!! Замјерио се неки студент неком новинару и сад ће он њега развлачити по медијима. Дивно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

столе

02.06.2014 15:24

Заболе момка за васе коментаре, он је искористио своју прилику и мозете само да му завидите на његовом успјеху, благо оцу јос милије мајци сто отхранисе оволиког јунака, правог скојевца и будуцег цувара и стуба Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

02.06.2014 15:33

Бухаааааааахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

адвокат

02.06.2014 16:00

Да их је било 500 стотина , тај кадар би био непрекидно на АТВ и РТРС , а овако један мали кадар са стране , а у првом реду средовјечна господа , логично зар не ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

02.06.2014 16:02

За Столу: А јест му и прилика, кукала му мајка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мањаца

02.06.2014 16:19

Ти Васковицу само паметујес. Имамо ми таквих паметњаковица на хиљаде који ниста не раде и празном сламом млате. Сто се ниси ухватио посла и макар мало помогао овом јадном и од поплава испаценом народу? Као да смо ми сви глупи и само цекамо да нам ти оци отворис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

02.06.2014 16:20

Како си ти зао цовјек, сто неко овдје написа узми себи цизме, а ако их немас даце ти новинар АТВ-а Игор Позгај који је за тебе и људина и новинар па отидји у поплављена подруцја. А успут поведи и свог сефа Цавица који у овој људској муци купује себи нови Пезо 508, па ме цуди откуд му паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свједок

02.06.2014 16:25

Знам овог момка, није бас доврсен! Прави је жетон, по потреби улази у д..е Баји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислите надимак сами

02.06.2014 16:45

Волим, пардон вољела сам да читам ваше објаве просто зато што сматрам да сви они који објављују хвалоспјеве владајућој странци не раде свој посао савјесно. Некако, када се помијешају хвалоспјеви свих осталих и ваше критике може се доћи до приближно јасне слике. И сама чињеница да сте једини који сте стали на црту док су сви остали одабрали лакши начин за обављање свог посла говори вама у прилог. И све би то било у реду да није овог чланка. "МАГАРАЦ" у журналистици не блати лице о којем пишете него вас. Нема то никакву везу са оштрином у излагању. За то се користе умни капацитети и огољене чињенице које можете да аргументујете. Резултат приче је да сте успјели само да порушите свој рејтинг, нажалост. А овој земљи је заиста потребно да постоји неко ко ће бити у стању да изнесе контра аргументе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

02.06.2014 16:58

Цаст ми је па ме ова "громада" од студента прозива за поредјење са С.Корејом. Ја морам да се извинем народу Сјеверне Кореје. Они су рај за нас, али бас... И немој да ми пријетис том студентском организацијом... Ти си нико. Нула. Цовјек без грама мозга. Полтрон, љигавац...и написао бих јос сто придјева који ти одговарају али их неце објавити ови са БН ТВ-а. Ти ниси ни свјестан да те користе ови из власт и како це те смјенити са тог мјеста првом приликом. И запамти једну ствар. Ниста у зивоту не траје вјецно. Ни добро ни лосе. Размисли о дану кад не будес на тој функцији. Бицес маскота којој це се сви подсмијевати... Ја цак мислим да ти имас цасне намјере. Али си поглуп, наиван. Ти си играцка у рукама твораца свих будаластина које им падају на ум... Као сто је цисцење Сутјеске. Отидји сад па погледај то сто си цистио. Зарасло као и пре твоје еxскурзије... Али ти си се сликао са Милом...ууууууу велика је то ствар. Јос си и пасуљ јео... Идите уците те сколе, видите да од ових на власти нема ниста. Сто сте се поистовјетили и поцели копирати идиоте из власти.. Поззз и ти по свом опет... А знам да цес ово процитати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

02.06.2014 17:11

Не могу да схватим да су вецина народа глупи! Све ста се објави на БН телевизији о Додику вецина казе да је лаз. Ма ј..о вас Додик зато вам је тако како јесте гласајте и опет за њега да вам буде и јос горе! Посто нисте науцили да вам буде добро сами идете у своју пропаст! Додиков кум сири фирму и отима пут од бједника а Додик му то све заврсио јос јадан цовјек и његов син добијају батине сто се противе и не дају своје имање! Девојка која је радила свој посао и одкрила да је цовјек у праву суспендована са посла! Сто? Сто је радила свој посао ??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

02.06.2014 17:21

Било нас је 63.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас разума

02.06.2014 17:26

Исти Златан Лазаревић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

02.06.2014 17:50

Дали це Додикова омладина носити стафету??!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

02.06.2014 18:00

Теби треба пријетити али не на овај начин. Заслужио си ти шиканирање српског народа за своја 3 живота.Не читам твоје постове јер немам времена за глупости али овдје ми је "запео" наслов па сам морао одговорити. Јеси ли ти написао иједан хумани чланак, један једини?! Сви су те одкачили и Муслимани и Срби. На браним ниједног политичара али ти си задња особа која о томе треба да пишеш. Не бих баш да се спустам на твој ниво и да ти напишем који ти придјев одговара . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

x филе

02.06.2014 18:09

Јебо вас и буцко и васковиц..толико небитни ликови...гледај народе како вас зајебавају и пљацкају 25 година а сви ви цутите. Поздрав из вама омрзене еу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

х.л.

02.06.2014 18:41

за ВСР РВИ: редовно пратим бн тв јер за мене су једини који нам саљу истину.Нецу да прицам о федерацији или српској мене не интересује али ме народ интересује.Нису гос Васковица муслимани или срби скинули како ти казес него лопови са обе стране зато сто износи праву истину ,а кога истина боли са њим није несто у реду моје сватање а за остале коментаторе неко мора и да нам информације доставља немоземо сви лопатати .поздрав за све људе добре воље из лијепе Холандије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

02.06.2014 18:56

Момак није добар са главом и он да представља студенте...без коментара! Опсте познато је да је вјецити студент!

ОДГОВОРИТЕ
Name

судеx

02.06.2014 19:02

побогу брате...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Контра

02.06.2014 19:19

Овај магарац студира најмање 10 година и представља студенте. И јос це студирати најмање 10, али никад неце изаци из магареце клупе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свједок

02.06.2014 19:36

4 аутобуса у Добоју и 2 у Шамцу. Ово на постројавању је само један аутобус. Остала три су закаснила око сат времена. Па лако је било наћи волонтере по Добоју да су новинари хтјели. Школе, улице, Финдо, Дом пензионера, Устаничка улица итд. Али кога то још интересује. Бројчано у Добоју ипак само око 130.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРО

02.06.2014 19:45

БИО САМ 48 МЈЕСЕЦИ У БРЕЖИНИ СТВАРАЈУЋИ Р.СРПСКУ ПА ЋУТИМ И НЕ ХВАЛИМ СЕ,А ОВО МАГАРЕ ОД СТУДЕНТА ДВА САТА ДРЖИ ЛОПАТУ И ЖЕЛИ ДА ЗАУЗМЕ СВУ МЕДИЈСКУ ПАЖЊУ.ЏАБА ВИРИШ МИЛОКРАДУ ИЗ Ш...А.

ОДГОВОРИТЕ
Name

видовитаВанга

02.06.2014 20:21

Ех,ех... саме делије.... Нарочито Миле и ово његово пиле...Миле носи одело на коцке, свака коцка хоће да боцка...па мали учи од њега, гле, како је озбиљан....ко WЦ шоља....људиово је да уз сав јад пукнеш од смеха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хелић

02.06.2014 20:31

Лет хеликптера ОС БиХ не може спријечити никакав ентитет,то је једноставно немогуће и није истина,Предсједништво БиХ је издало НАРЕДБУ о употреби ОС и та наредба је извршна. Не браним додика,напротив,али једноставно,ентитети немају никакву надлежност над ОС БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТР "Памти добро"

02.06.2014 21:10

Хахахаха, је ли ово онај "КОМАДАНТ" са Тјентишта?!? Ја не знам ни како је он основну школу завршио, а камо ли уписао факултет. Мамлаз неписмени, он представља студенте РС?!? Туго, на шта смо спали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Бумбаре

02.06.2014 21:12

У СНСД изгледа не примају без велике главурде, бар не на руководеће позиције. Бумбарчићи буцкави

ОДГОВОРИТЕ
Name

зффхј

02.06.2014 21:32

Прво текст је пун увреда. Коментари са још висе увреда. Просто да ти се смуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Размисљам

02.06.2014 21:34

Гледајуци ову фотографију ,примјецујем како је додик избекетио оци у овога студента ,као да трази неки спас као оно " реци ти њима сада " .гледа у њега као у неког свеца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

02.06.2014 21:35

ДА НЕ ЗНАМ ОВОГ ПРОПАЛОГ СТУДЕНТА МОЗДА НЕ БИХ ПОВЈЕРОВАО У ОВУ ПРИЦУ, АЛИ ЗНАМ ЗНАМ ЗНАМ!!!!!! КАКВА ЈЕ ТО МАГАРЦИНА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељко

02.06.2014 21:52

Васковићу, ти си страни плаћеник, исто као и Додик и већина СДС-оваца! Ту сте да унистите РС, али сте се поклали око подјеле плијена! Срам да вас буде, али неће остати само на срамоти! Слиједи нам РАТ, али прво против вас издајника оних невиних младића и сељака који положисе животе за Републику Српску, да би је ви данас распрћкали! Знам да нећете објавити коментар, јер сте плаћеници америчког ИРИ и НЕД центра за финансирање пете колоне у некој држави! СРАМ ВАС БИЛО ИЗРОДИ СРПСКИ!! СЛАВА ХЕРОЈИМА ВРС!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

02.06.2014 22:21

ДОДИК ЈЕ НА СИЛУ ПОСТАО ПРЕМИЈЕР ТАКО СЕ И ПОНАШО ТОКОМ ОВА ДВА МАНДАТА ВАСКОВИЋ ЈЕ ЈЕДИНИ КОЈИ ЈЕ ТАДА ПИСАО НЕШТО ЛОШЕ О ДОДИКУ И ЗАТО ЗАСЛУЖУЈЕ ПОШТОВАЊЕ АЛИ ЗАШТО НЕ ПИШЕ НИШТА О ПАВИЋУ ВЈЕРУЈТЕ ТУ ЈЕ ПУНО НЕЧАСНИ РАДЊИ И КРИМИНАЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

студент

02.06.2014 22:42

Некад су студенти русили власт а данас цисте за њима.Овај децко који обецава би требао знати да је Унија ванстранацка организација и да студенти могу бит цланови свих странака а могу основати и своје,а не да стоје иза једне којој је једини циљ да се одрзи на власти а при том се конфронтира буквално са сваким с ким стигне од врха УН-а до задње мјесне заједнице у Добоју

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

03.06.2014 06:39

Зивио Додик И само напријед !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алкибијад

03.06.2014 06:56

Занимљиво је како Васковић увијек за све има доказе. Ваљда их све држи у заградама у текстовима које објављује, па да свако по нахођењу своје маште замисли како ти докази изгледају. Текстови су му у најмању руку смијешни као покушаји ироније и сарказма. По чему је тај Васковић значајан? Док је радио са Бакиром Хаџомеровићем, у емисијама је зарад личне фрустрације према "Режиму", пљувао по Републици Српској. Кад је љубав пукла, појавио се онај видео из Сребренице. И откуд Васковићу кредибилитет да о било чему пише или да било шта критикује?! Зар неко мисли да у Републици Срској постоји идеан независан медији или новинарчић (читај пискарало) а да није на нечијој платној листи. Србин сам из РС, и мислим да смо у дубиози у било ком погледу, политичком, културном, социјалном и зато смо криви сви, и власт и ова назови циркус опозиција, и у свему томе највише ми сметају мудрости блогерске (генерали након битке) и пискарала попут овог. (Наравно не браним никога споменутог у тексту, па нарано да сви раде само за свој глутеус максумус).

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

03.06.2014 07:59

Живио друг Стаљин! Живио! Попишите ми оне који су шутјели! Хехехехее.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

03.06.2014 10:40

Ево да кажем како овог малог јада у Трнову зову и он се несретник на то име одазива пун поноса: МАЛИ ДОДИК!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

03.06.2014 13:19

ЗА Х.Л. Баш ти лијепо пишеш из лијепе Холандије. Ако си пратио Васковићеву "каријеру" све ће ти бити јасно. То један искомплексирани тип који на све могуће начине покушава да скрене пажњу на себе јер је изгубио стране донаторе. Он због својих лажи не смије да оде у 70% БиХ и сами Бог зна колико је пута бјежао не од политичара него од обичних људи. Да се разјаснимо, ја бих сву ову власт похапсио али сигуно није ни близу тога да Васковић пише о њима. Човјек са завршеним "факултетом" чији се рјечник своди на 200 ријечи од којих је 20 ружних само говори о њему. Прочитај остале постове паметних новинара па ће ти ваљда све бити јасно. БН ТВ пружа прилику да се изнесе више мишљења а ко не препознаје шта је шта то је његов проблем. За истину си у праву па се мало преиспитај у тој лијепој Холандији можда те заболи, а зна бољети ако погријешиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуле

03.06.2014 19:10

За ВРС РВИ погресно си сватио неке ствари са насим политицарима и ријеци које је изговорио Гос.Васковиц ја се не слазем они су заслузили јос горе али да их не наводим овде сватицес.Ста реци о њима свака ријец је сувисна довели су обицан народ до дна ,знам јер одем годисњ једном видим цујем боли ме то ипак сам родјен доле а на крају крајева и мене коста нема цовјека који не воли своје али се питам до када овако.Само да ри казем цитам ја и гледам друге медије и могу ти реци да БН БУКА су остали досљедни истини.А остали се мењају по потреби односно парама од који зависе сватам и њих али људски је зивот први мада то код нас неиде назалост.Господине знам мозда се немоземо слозити али само једно волео би да босна има стотине Васковица алио нема покуповали су их а ми знамо ко.зато поздрав искрено

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

03.06.2014 21:48

КРМЦИ!Пуна подрска Васковицу и камо среце да имамо висе новинара попут њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

04.06.2014 08:53

Тај студент је идеалан за култну серију нијесмо ми од јуце која се приказује на бн тв,нпр у улози цувеног Гвида..

ОДГОВОРИТЕ