Гарсија остаје тренер Роме

Римљани продужили уговор са француским стратегом до 2018..

Фудбал 30.05.2014 | 18:22
Гарсија остаје тренер Роме

Основи неке нове, моћне Роме постављени су заузимањем другог места на табели Серије и повратком у европску елиту, а управа клуба данас је повукла потез којем би сав труд из протеклог периода требало да буде надограђен. Архитекта овосезонских успеха Вучице Руди Гарсија потписао је нови уговор са клубом из италијанске престонице.

Досадашњи уговор 50-годишњег француског стратега трајао је до јуна 2015. Али, Гарсија је у дебитантској сезони на Олимпику уверио клупске челнике да је прави човек на правом месту па му је брига о екипи поверена на период до 30. јуна 2018.

Сасвим довољно да Ромини клинци стасају, а Гарсија све то уклопи према својим идејама. Оно што је приказао до сада сасвим је довољан разлог да се верује у његове замисли.
"Већ сам говорио - после пола сата разговора са Рудијем у Њујорку знао сам да је прави избор за тренера Роме на дуже стазе. Власници клуба и менаџмент су напорно радили како би изградили тим светске класе. А ово је само нови корак у остварењу тог циља. Тек смо на почетку пута", истакао је председник Роме Џејмс Палота.

Коментари / 0

Оставите коментар