Доста Срба чека 'орлове' у Чикагу

"Чули смо да се очекује велики број наших навијача у Чикагу", каже Зоран Тошић.

Фудбал 29.05.2014 | 17:07
Доста Срба чека 'орлове' у Чикагу

Фудбалски репрезентативац Србије Зоран Тошић рекао је да ће његова екипа морати да буде концентрисанија ако жели да победи Панаму у предстојећој пријатељској утакмици.

"Чули смо да је Панама озбиљнији тим од Јамајке. Извесно је, биће потребно да будемо агресивни и да се јасно види жеља да победимо, како је било у првом полувремену против Јамајке", рекао је Тошић за сајт Фудбалског савеза Србије.
Србија је у првој утакмици на америчкој турнеји у Њу Џерсију победила Јамајку са 2:1.

"Чињеница је да смо играли по тешком времену, ипак, наша мала ноншаланција у игри учинила је да примимо гол и да утакмица оде у смеру који нам није био потребан. Срећом, меч је приведен крају како смо желели", казао је Тошић.

Утакмица између Србије и Панаме играће се у ноћи између суботе и недеље у Чикагу, где се очекује велика подршка навијача "орловима".

"Чули смо да се очекује велики број наших навијача у Чикагу. Увек је лепо играти у таквом амбијенту, а посебно нам значи чињеница да наш народ са толико жеље дочекује репрезентацију. Потрудићемо се да их обрадујемо", истакао је Тошић.

Према речима штопера Немање Пејчиновића, утакмица са Панамом би требало да буде успешнија него она са Јамајком.

"Може и мора да буде боље него што је било против Јамајке. Без обзира што противник није био врхунског квалитета, нама је сваки минут битан јер су све ближе квалификације за Европско првенство. Важно је да смо победили, а грешке можемо да исправимо већ у Чикагу", рекао је Пејчиновић.

Коментари / 0

Оставите коментар