Хуманитарни концерти су пропаганда, а не помоћ

Градоначелник Приједора Марко Павић изјавио је данас да наводне хуманитарне активности у којима се узима новац од грађана поплављеног подручја и онда враћа том истом подручју нису помоћ него пропаганда.

Република Српска 29.05.2014 | 22:44
Хуманитарни концерти су пропаганда, а не помоћ

"Лично сам противник таквог вида помоћи. Док један нема где спавати, други пева и каже да је помогао Приједору. То за мене није помоћ и ја се, као градоначелник, такве помоћи одричем и таква нам помоћ не
треба", рекао је Павић новинарима у Приједору.

Он је рекао да има оних који се желе промовисати на туђој несрећи и дати помоћ од улазница које су платили сами Приједорчани који су страдали у поплавама.

"За мене је помоћ ако су од себе дали или одржали концерт ван Приједора, па донели помоћ овде, а не узели наше паре, па их дали нама. То није никаква помоћ и ја сам противник тога", поручио је Павић.

Он је додао да је градска управа имала захтева да бесплатно уступи салу биоскопа и летну башту за организовање хуманитарних концерета.

"Летна башта је поплављена и штета је око 30.000 КМ, а у кино може стати 160 људи и каква је то помоћ", запитао је Павић.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ТРТЕ МРТЕ

29.05.2014 13:36

ГОСПОДИНЕ ПАВИЦУ ЦАСТ ВАМ СВАКА,ВИ СТЕ РИЈЕДАК ПОЛИТИЦАР КОЈИ УВИЈЕК СТВАРИ И ДОГАДЈАЈЕ НАЗИВА ПРАВИМ ИМЕНОМ,ЈЕР ВИ МИСЛИТЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ,И СЛАТКО САМ СЕ НАСМИЈАО ВАСОЈ ИЗЈАВИ НЕДАВНО КОЈ А ИМА ИСТИНУ,,,''ОД ТЕГЕЛТИЈЕ ТРЕБА САКРИТИ ПАРЕ''.СВАКО ДОБРО,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛАС РАЗУМА

29.05.2014 14:18

ПАВИЦ ПОЛАКО ПЛОВИ ПРЕМА САВЕЗУ ЗА ПРОМЈЕНЕ. ТРЕБА РАЗГОВАРАТИ СА ЊИМ И ПОСТИЦИ ДОГОВОР. ИМА ПОЗИТИВНИХ СРВАРИ МНОГО КОД ЊЕГА, ЗНА С КИМ ЈЕ ИМАО ПОСЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан-пд

29.05.2014 14:45

Има дворана Младост већи капацитет, али на њу је заборавио. Није ни чудо кад ничему и не служи, осим крадји клима и другим лоповлуцима, не знам чему прави нову за неколико милиона марака, боље да је то дао у пољопривреду. Само гради путеве, дворане, домове, насипе... објекте гдје се може "опрати " добра свота лове и тако већ деценију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кастро

29.05.2014 21:02

Павиц је обицан демагог и лопов као и сви политицари код нас. 16 Маја на Тргу Зорана Карлице по највецој киси када је Добој вец био под водом, одрзан је концерт Дивљих Јагода пред 50-ак гледалаца који је Град Приједор папрено платио, а дотицни ДБ-овац га никако није могао одлозити. Окренимо се људи себи и русимо лопове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

29.05.2014 21:19

какав је овај павић гад и лицемјер . Општина Приједот је платила сва гостовања у клубу ловац .У задњих седам година а то је цирка пола милиона марака .Сигурно је себи узео пола од те суме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

29.05.2014 21:25

Какав је овај Павић гад и лицемјер кад су се људи у Добоју гушили у поплави у Приједору на тргу су свирале дивље јагоде а познато је да је седам година плаћао гостовања разних група птипа ван гог и осталих клубу лајф. Познато је да Павић све ради пола -пола зато га и зову Марко Поло

ОДГОВОРИТЕ
Name

севе

30.05.2014 07:09

Доци це они који имају и дати онима који сад немају. Не могу дати 5км у руке каó милóштињу.

ОДГОВОРИТЕ