Туча матураната у Лесковцу

У тучи матураната две средње школе у лесковачком клубу "Грув", повређен је ученик Економске школе Н.Ј. из Лесковца.

Србија 27.05.2014 | 21:34
Туча матураната у Лесковцу

Повређени матурант је рекао да су на прославу у клуб "Грув", који су раније закупили само ученици Економске школе, дошли ноћас око пола два и да су тамо уместо празног клуба затекли још неке младиће.

"Ми смо прво славили у хотелу ту у Лесковцу и када смо тамо завршили имали смо аранжман са клубом ''Грув''. Међутим, тамо је већ било неких других младића и у тренутку када сам излазио из тоалета почео је да ме туче момак кога нисам познавао. Ударао ме је рукама у главу, а затим је ударио пивском флашом. Касније сам сазнао да су то момци из техничке школе", каже Н.Ј.

Од удараца Н.Ј. је задобио повреде носа, главе, подеротине на рукама и модрице око очију. Прва помоћ му је указана у Ургентном центру Опште болнице у Лесковцу.

"Пацијент је примљен са видљивим подеротинама на левој страни главе и на лакту леве руке. Након указане помоћи упућен је на даље прегледе и снимања након чега ће се знати тачан степен повреда", рекао је Тањугу начелник Ургентног центра Миша Стојковић.

У клубу "Грув" не негирају да је дошло до туче матураната али кажу да је након сукоба у клубу одмах реаговало обезбеђење.

"Након тог првог сукоба унутар клуба, реаговало је обезбеђење и оне који су учествовалил у тучи избацило је на плато испред клуба. Нама је жао што се то десило али ми нисмо надлежни за дешавања ван клуба", рекла је портпаролка клуба Тања Јовановић.

У Полицијској управи у Лесковцу рекли су само да су обавештени о том догађају и да су учинили све што је у њиховој надлежности, као и да је о свему свему обавештено и надлежно тужилаштво.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

29.05.2014 13:22

Сад треба покупити ове сто су се тукли дати им лопате и правац насипи око Саве лопатај три мјесеца па да видимо да ли це да се туку тада.

ОДГОВОРИТЕ