Давид Луиз у ПСЖ-у

Фудбалски клуб Челси потврдио је да је постигао договор са Пари Сен Жерменом око преласка бразилског играча Давида Луиза.

Фудбал 24.05.2014 | 15:16
Давид Луиз у ПСЖ-у

Медији су у петак пренели да су ‘свеци’ понудили 50 милиона евра за Луиза, а да би трансфер био потврђен остало је да се Бразилац договори око личних услова.

“Челси и Пари Сен Жермен су постигли договор око трансфера Давида Луиза у француски клуб. Трансфер ће бити потврђен када Давид Луиз договори личне услове са Пари Сен Жерменом и прође лекарске прегледе”, стоји у саопштењу Челсија.

Луиз је дошао у Челси из Бенфике у јануару 2011. године за око 26 милиона евра и са ‘плавцима’ је освојио Лигу шампиона, Лигу Европе и ФА куп.

Међутим, Бразилац није у плановима менаџера Жозеа Муриња, па његов трансфер није изненађење, али висина обештећења јесте.

Луиз је тренутно у Бразилу, где се са репрезентацијом своје земље спрема за Светско првенство, које је на програм од 12. јуна до 13. јула.

Челси је, иначе, у петак објавио да, између осталих, не рачуна ни на Френка Лампарда и Ешлија Кола, са којима неће бити продужени уговори.

Коментари / 0

Оставите коментар