"Орлови" отишли за САД

Фудбалска репрезентација Србије отпутовала је из Београда на турнеју по Америци, где ће одиграти пријатељске утакмице са селекцијама Јамајке, Панаме и Бразила.

Фудбал 24.05.2014 | 15:13
"Орлови" отишли за САД

Нападач московског ЦСКА Зоран Тошић рекао је да сваки од репрезентативаца воли да игра за државни тим, иако је клупска сезона тек завршена.

"Сигурно ћемо лако пронаћи мотивацију и одиграти три пријатељске утакмице, а затим отићи на заслужени одмор."

"Наши противници на турнеји су озбиљне екипе, Панама је близу нас на ФИФА листи, а и Јамајка и Бразил имају појединце који играју у јаким лигама и исто као и ми желе да представе свој национални тим на највишем нивоу. Бразил ће нам бити као „шлаг на торти“, они се озбиљно припремају, а утакмица са нама им је генерална проба пред светско првенство", изјавио је Тошић, додајући да је свакоме од репрезентативаца сан да игра против Бразила, феноменалне репрезентације.

"Сви се искрено радујемо томе. Ово су последње озбиљне провере пред квалификације Европско првенство, па ћемо се сви потрудити да одиграмо што боље", поручио је Тошић.

Дефанзивац Стефан Митровић, који је последњих шест месеци играо за Ваљадолид, рекао је да му је позив селектора дошсао као награда после добрих издања у том клубу.

"Морамо максимално озбиљно и сконцентрисано да одиграмо ову турнеју и да се представимо у што бољем светлу, поготово ја морам да докажем да ми је место у националном тиму и оправдам позив селектора Друловића. Мислим да ће утакмица са Бразилом имати велики такмичарски карактер, али нам и против Јамајке и Панаме неће мањкати мотивације", казао је Митровић.

Репрезентација Србије ће на америчкој турнеји играти против Јамајке 26. маја у Њу Џерсију, против Панаме 31. маја у Чикагу и против Бразила 6. јуна у Сао Паулу.

Коментари / 0

Оставите коментар