Суарес неизвестан за Мундијал?!

Најбољи стрелац Премијер лиге и један од двојице најбољих стрелаца Европе Луис Суарес могао би да пропусти предстојећи Мундијал.

Фудбал 22.05.2014 | 19:17
Суарес неизвестан за Мундијал?!

Нападач Ливерпула ће само 20-ак дана пре почетка Светског првенства бити подвргнут операцији колена, па је неизвестан његов наступ за Уругвај у Бразилу.

Стрелац 31 гола у Премијершипу протекле сезоне је осетио бол у колену на тренингу репрезентације у уторак. Тестови су показали да постоји проблем са менискусом, па би 27-годишњи голгетер требало да буде оперисан ове недеље.

"Суарес осећа болове у колену и отишао је на прегледе, али оптимисти смо када је његов наступ на Светском првенству у питања, с обзиром на информације које добијамо. Све се догодило брзо и зато нисмо хтели ништа да објавимо синоћ", рекао је секретар стручног штаба Роберто Пасториса.

Уругвај се нада брзом опоравку Суареса јер га очекује тежак посао у групи Д на Мундијалу, у којој су још Енглеска, Италија и Костарика.

Први меч Уриси, четвртопласирани са прошлог Мундијала у ЈАР, играће против Костарике 14. јуна.

Уколико Суарес не буде спреман, Оскар Табарес ће у сваком случају имати одличан тандем у нападу, који ће чинити Единсон Кавани и Дијего Форлан.

Коментари / 0

Оставите коментар