Потоп власти: Нема новца за кризне ситуације!

У Буџету Републике Српске годинама не постоје средства која се издвајају за кризне ситуације, у буџету за 2014. годину више нема ставке - буџетске резерве, из које се средства повлаче у кризним ситуацијама.

Република Српска 21.05.2014 | 07:27
Потоп власти: Нема новца за кризне ситуације!

Република Српска у свом буџету нема нити једне марке намијењене за кризне ситуације!

Потоп је у Републици Српској однио 17 људских живота, натјерао хиљаде људи да са завежљајима напусте своје домове, уништио на хиљаде кућа и станова, пољопривредне усјеве, путеве, индустријске зоне…

Водена бујица рушила је све што јој се нашло на путу, од Зворника, преко Бијељине, Брчког, Шамца, Бањалуке, Приједора до Костајнице.

Штете се процјењују на неколико милијарди марака.

НЕМА НОВЦА ЗА КРИЗЕ

Власти Републике Српске нису на почетку катастрофе прогласиле ванредно стање на подручју цијелог ентитета (мада сада тврде да су три дана раније знали да потоп пријети), јер нису жељеле да преузму пуну одговорност за спасавање људи и добара у угроженим подручјима.

Јасно је и зашто су тако одлучили.

Уз већ познату чињеницу да владајућој олигархији у РС није стало до грађана и њихове добробити, да се ради од народа отуђеној, некомпетентној и саможивој мањини, одбијање да се прогласи ванредно стање на дан када је катастрофа почела посљедица је чињенице да ова власт нема новац одвојен за кризне ситуације.

У Буџету РС годинама не постоје средства која се издвајају за кризне ситуације, а колико је овај ентитет без пара потврђује податак да у буџету за 2014. годину више уопште нема ставке : буџетске резерве, из које се средства повлаче у кризним и непредвиђеним ситуацијама.

Робне резерве у Републици Српској практично не постоје, а Цивилна заштита је потпуно неопремљена. За Цивилну заштиту је у овој години издвојено 4,7 милиона марака, од тога на плате је потрошено 3,6 милиона марака, док је за набавку постројења и опреме предвиђено биједних 60 хиљада марака.

У протеклим годинама је потрошен огроман новац, прије свега онај од приватизације Телекома РС.

Дијелило се шаком и капом тајкунима, бизнисменима блиским власти, родбини и пријатељима, лобистима по свијету…  

Само на изградњу Владе Републике Српске потрошено је 220 милиона марака. Добри упућени тврде да је за изградњу савског насипа, који сваке године попушта пред воденом бујицом, треба 50 милиона марака. Али, власт није брига за то што су људи у семберским селима готово сваке године поплављени.

Властодршци су жељели да свакоме ко дође у Бањалуку и види владину зграду застане дах, демонстрирајући тако сопствену моћ и наводну непобједивост.

ОДБИЈЕН КРЕДИТ ЗА ЗАШТИТУ ОД ПОПЛАВА

Да су мислили добро овом народу и покушали да предуприједе последице поплава, реализовали би кредит од 55 милиона евра, који је прије неколико година одобрила Европска инвестиционо-развојна банка.

Народна скупштина РС је још 2011. године усвојила одлуку да се задужи код ЕИРБ у износу од 55 милиона евра (око 108 милиона марака) за рјешавање проблема на подручјима изложеним поплавама.

ЕИРБ је одобрила тај кредит, али та средства никада нису повучена нити су уложена тамо гдје је било планирано.

Проблем је настао када су се у власти почели гложити између себе коме ће бити повјерени радови, односно ко ће из цијелог посла извући новчани корист.

Да су тај кредит реализовали у рјешавање проблема на подручјима које погађају поплаве сада би штете на тим просторима биле и до 30 посто мање, тврде стручњаци. Међутим, нису то учинили, јер их није било брига. Ни за поплаве, ни за народ.   

Журнал.инфо

Коментари / 67

Оставите коментар
Name

ДАДО

21.05.2014 05:35

НЕМОЈТЕ ВИ КОМЕНТАРИСАТИ ИМА ЛИ ПАРА ИМА И НЕМОЈТЕ ФОРСТИРАТИ СДСДОВЕ МАНИПУЛАЦИЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

21.05.2014 05:35

Овдје је сваки коментар сувисан, али за ову власт само да казем скаци те у воду док је јос има, ста цекају са оставком ? Докле висе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

21.05.2014 05:39

Па људи будите нормални вец једном, ова власт је најгора до сада. Знамо која катастрофа нас је задесила, власт коју имамо је гора катастрофа. Велики баја дрзи све у својим рукама и то је једна катастрофа то нема нигде осим код нас.Цовек ради ста хоце и како хоце. То је примитивац и криминалац видимо само однос према новинарима. Диктатор мора пасти на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ђоко

21.05.2014 05:40

Битно је да предсједник републике има буџетска средства. А средства за кризне ситуације су небитна јер ОН није лично угрожен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаус

21.05.2014 05:47

Ова је власт уништила РС - сад ће тек да се види колико смо потонули.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛАН

21.05.2014 05:51

ЕХХХХ САДА СЕ КЛУПКО ПОЧИЊЕ ОДМОТАВАТИ И СНСДЕ-ОВЦИ ЋЕ ПОЧЕТИ ОПТУЖИВАТИ ЈЕДАН ДРУГОГ ПОШТО СУ ПАРЕ ПОКРАДЕНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

макибл

21.05.2014 06:04

Ови на власти , а посебно неспособни прмјер и главни баја , заслузују оно сто се у Кини ради на стадионима и да се посаље рацун фамилији . Ако се ове поплаве поцну понављати сваке две године или недај Бозе сваке године , нама нема спаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно од сарајева

21.05.2014 06:11

Нас премијер је права мускарцина :'( туга ста зена млати и прица. Бозе баци циглу и буди прецизан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико незнановиц

21.05.2014 06:20

Зато сада и траже да се све уплате новца и хуманитарне пошиљке шаљу у Бањалука ,да би могли да покрију своје лоповлуке и крадје. У свим градовима се краде и плачка научили од наше Владе. Срамота пљачка жалосно али таква је и наша ВЛАДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

заједно

21.05.2014 06:26

Миле нас је уназадио за све ове године потпуно! РС се не брани празним ријечима него економски. Како сада да се одбране Добој и Шамац, из којих ће маса људи у свијет трбухом за крухом, када нема пара за обнову? Гдје су робне резерве? Покрадене! Да није намирница и ствари које су обични људи давали, не би се имало шта подијелити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

21.05.2014 06:38

Сто смо бирали, то смо и добили. Или сто би се рекло народски и у сали: "Кол'ко сам се ј....., добро сам се и удала."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обренко

21.05.2014 06:40

Важно да власт има милионе марака за Стефана Каргановића и осталу лобистичку болументу! Доле ненародна власт, људи далеко је октобар, до тада ћемо сви поцркати?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОФА Равенсбург њемацка

21.05.2014 06:44

Додик како спавас ових дана , и твојој владавини је РОКИ досао крај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦХ

21.05.2014 06:47

Нема новца наравно.Отисле паре у виле и воцњаке. Она изворна.ИМА ПАРА У ЛОЛЕ БАРАБЕ КАД НЕСТАНЕ ИМА У БАЈЕ БАРАБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зике

21.05.2014 06:52

Проблем је у томе ко год је је био на власти сигурно би исто урадили ко и ови сад,покупили све паре, јер наше странке су толико похлепне да то нема границе...народ је у највећој муци а они се препуцавају политички...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрица..........

21.05.2014 07:11

Људи ајд да се дигнемо да ову власт сто прије скинемо прије избора...Ајмо на улиице ово је срамота гдје 'нолики кредит од ММФ...ајмо на улице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Илић

21.05.2014 07:11

Срамота је што се овакве ствари дешавају у овако тешком тренутку по наш народ. Додик и Жељка користе муку овог народа да би демонстрирали силу. На крају ће испасти да су сви осим њих двоје криви за ову ситуацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Унитед

21.05.2014 07:12

Избори су за пар месеци. Ако овога не сменимо,народ треба да изврси колективно самоубиство јер и нисмо за боље. Ако и поред овако теског зивота не зелимо да пробамо променити ниста, ми онда нисмо нормални и не заслузујемо да зивимо даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

21.05.2014 07:26

Хитно испитати криминал у ЈП Робне резерве РС(поред редовних средства прошле године дигли и кредит од 14 милиона КМ) и Агенцији за воде РС!!!кривично гонити одговорне! Зар да сиротиња скупља храну за угрожене умјесто оних који су за то основани(Робне резерве)?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша ЗВ

21.05.2014 07:31

Мики, брате боље да ми поскачемо у воду јер ако кад оду ове курте доћи ће нам он мурте од раније тако да овде свакако НИКАД неће бити боље. Само они блиски партијама виде разлику између истих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

21.05.2014 07:43

Нека ово буде поука новој власти како не треба радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

21.05.2014 07:47

Оно сто сте покрали вратите и бице пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуx

21.05.2014 08:07

Стаса Косарац нека врати цигле, требаце сада за поправку куца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

21.05.2014 08:18

Само да казем јавности да нису тацне тврдње свих медија да у поплавама је настрасало само 17 зртава него је настрадало далеко висе зртава у Граду добоју је око 100 људи изгубило зивот ово само цуо до људи који су били на терену у Добоју и Добој је далеко висе катастофално просао него сто медији извјеставају а влада РС је у далеко горој ситуацији него сто се представља у јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикојна Милева

21.05.2014 08:28

Сви са угрозених подруцја дузни су да користе двослојни тоалет папир.Један примјерак морају послати влади у БЛ на увид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

21.05.2014 08:29

Плацас порез, казне, специјалне додатне порезе које имамо само ми... На крају им је то таман довољно да подмире своје рацуне, а народ опет да плаца додатни порез за кризне моменте, а не они који имају виле у Монте Карлу... П.С. Због ове власти сам напустио родни град и кренуо у свијет, боље ми је у свијету као илегалац сита стомака, него у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сумњиво

21.05.2014 08:29

Само ме занима, дал су Додик, Зељка, министри, бивсе министри и посланици... Бар несто уплатили на рацун за помоц, и дал су се барем трудили да скупе паре од својих пријатеља тајкуна???

ОДГОВОРИТЕ
Name

маxо

21.05.2014 08:30

Превисе су велика оцекивања у Дрзаву у којој нема двије фирме да послују у плусу. Из Будзета једва исплате плате и пензије а камоли да имају милионске резерве. То је исто ко да се казе па народ је стедио паре за црне дане па сад нек изваде и тросе црни дани су досли. Али фазон је да народ нема ни за црне ни за бијеле дане. Цак и да је било 2 или 3 милиона у резервама вец би били потросени ових дана. А ако додје нека нова власт нека казе како це она све да плаца ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дана

21.05.2014 08:34

Јутрос је у сколе стигло обавјестење да се плате смањују за 10 процената. То су мјере насе премијерке а нигдје то нису објавили. И то априлске плате које су давно обрацунате. Срамота власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанка

21.05.2014 08:37

Нема пара у резервама јер су завршиле у њиховим вилама, викендицама, јер су њихова дјеца то попила и прокоцкала на разне начине, јер су сврнули себи и својим тајкунима и поданицима. Једном профитер, увијек профитер, такви нас воде, а ми ко овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крастан

21.05.2014 08:40

Фактуру за штету треба оставити Црном папи у Ватикану, који нас је потопио помоћу ХААРпа-а. Драган Шутановац Шуле је потписао Уговор са НАТО да се инсталира ХААРП. Помоћу ХААРп-а су нас католички језуити из Ватикана у сарадњи са Змијским леглом у Београду: Чувари револуције, Црноруки, Дедињски клан потопили. Држали су циклон над нама 7 дана све док нас нису потопили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуско

21.05.2014 08:41

Срам да вас буде, стидите се гу..це кад образа немате .

ОДГОВОРИТЕ
Name

саксофониста

21.05.2014 08:47

Главни Баја кроји капу, јадни народ испашта, пара нема ни у причи, а како и да их буде кад за шефове по Министарствима поставља дебиле који у животу нису мрднули да зараде динар, не знају свезати ципеле, али се зато њихове тате опијају са Бајом, па они могу да раде шта хоће. Не знам колико сте упућени, прије мјесец дана је дошло до свађе у једном министарству, јер је Баја поставио сина од свог предизборног финансијера за шефа кабинета. Гдје држава може ићи него у врага кад 90% државних службеника не зна радити свој посао. А ко је томе крив? Па Лакташка мафија која је незналице и лезиљебовиће довела и дала им да раде посао за који добијају паре, а ништа не раде. Нек' додју мени помоћи да очистим кућу од блата, то боље знају него ово што им је "струка". Нек' дођу да виде како је у Чесми, гушимо се од прашине и смрада...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Којот

21.05.2014 08:49

Овај није морао да иде у Русију , могао је и да телефонира , а тај новац за авион ,тј наше паре ,да поклони Бијељини ,Добоју и баш ме интересује колико је он и његова породица скупила помоћи од своје сиротињице???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИНКИ

21.05.2014 08:53

Пустите сада политицке поене!!! Додјите и помозите свом народу у несреци.Не делите народ јос висе,како вас само није срамота??? Народ нема хране,воде,куца...Какав СНСД,СДС и друге странке,народ вам пати а ви се препуцавате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.05.2014 09:04

Нису луди дати паре сад це избори треба њима,нису ни до сада бринули о народу не видим разлог сто би сада,по ријецима нашег Зељке народ је крив сто су биле поплаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

21.05.2014 09:56

Била кризна ситуација,нису имали за своје потребе, па потрошили

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.05.2014 10:08

Кажете неки да се неко препуцава са властима, па ако неће опозиција указивати на проблеме кога видите као алтернативу, ваљда очекујете да се власт одједном преокрене и почне правилно да ради, да ли је то реално??? Нема шансе да се покварењаци из власти промјене??? Опозиција није у шанси да нешто побољшава јер су полуге управљања код власти, власт нема план и приоритете, а све је сама произвела за ових изгубљених 9 година, па још смо и добри који дебили нас воде???

ОДГОВОРИТЕ
Name

покрали су све

21.05.2014 10:14

Покрали су све што се могло покрасти. Овакву лоповску власт никада нико није имао, нити мислим да ће је икада ико имати! Јасно је ко дан ко ништа није учинио ни 2010. године, ни наредне 4 године, ни сада. Јасно је ко дан да сада покушавају да пребаце кривицу на друге иако је надлежност Владе и Вода Српске спрјечавање од поплава и борба са истима. Добили су упозорење на вријеме, ништа нису урадили да заштите народ, него су још нападали грађане да шире панику и да не треба да паниче?! Бандо црвена у крв си огрезла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

21.05.2014 10:44

Вазно је да је САТОРСКИ ДИРЛИЈА,И ВОДЈА ЛАКТАСКОГ КЛАНА,смијенио Обрена Петровица у Добоју,док је у Бања Луци упркос катастрофалним последицама које је град и околина претрпјела,наградио Гаврановица и водју хрватских ЗЕНГИ Латиновица. Сптемајте се спремајте Зеницке целије,брзо це Октобар 2014 г.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан са тавана

21.05.2014 11:21

Поплављено ми је цијело имање.Отац и дјед су ми на ивици нервног слома,а још кад виде како Влада РС упорно одбацује било какву одговорност и критику дође нам да се утопимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напаћене душе Модриче

21.05.2014 11:44

Шта још треба да се деси па да се отријезнимо. Драги народе зар је ваш праг стрпљења тако висок? Дивимо вам се. Што је нама горе, то њима боље. Рјешење за поплављене породице је само да се преселе на брдо, а куће ће им саградити власт јер је обећала помоћ. Живи магарче до зелене траве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

21.05.2014 12:05

Очигледно је да је Додик са дружином дошао до краја .Све су потрошили и приватизирали и ту је крај веселе дружине. На народу је да их казне на наредним изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан 74

21.05.2014 12:19

Брука и срамота, ово државе није видјело. Кад су поплаве цивилна заштита нема чамце, нема бар 2-3 хеликоптера, кад је пожар немамо авионе(канадере за гашење пожара а Билећко језеро је идеално за те типове авиона), кад је велики снијег цивилна заштита нема булдозере, не пружа обуку становништву како да се понаша кад су непогоде, па питамо се онда ДА ЛИ НАМ УОПШТЕ И ТРЕБА ЦИВИЛНА ЗАШТИТА и оваква држава?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

21.05.2014 13:01

Наравно да нема пара кад је све одакле се могло покрасти-покрадено!Ова власт је гора од икаквог земљотреса,поплаве...надам се да им је крај све ближи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

21.05.2014 13:20

СРАМОТА СТЕ ,ПОМОЗИТЕ НАРОДУ БАР НЕКАКО ,ЕТО ЗА ПОЧЕТАК ДАЈТЕ СВИ ОСТАВКЕ НЕКА МЛАДИ И СПОСОБНИ ЉУДИ ПОМОГУ ОВОМ НЕСРЕЋНОМ НАРОДУ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ц.ЦАПАЈЕБО

21.05.2014 13:42

Како ће бити кад су трошили на све и свашта, хоће Додик нови авион ови му купе, хоће додик С класу ови му купе, хоће додик стан за цуру ови му купе... па докле Мића брате :-Д. јеси краљ :-Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

21.05.2014 13:43

Не траба нам власт која није спремна да процјени опасност, која лаже да је спремна на све што долази, а већ данима броји мртве грађане, коме требају министри, премијерка и предсједник, па само себи, зато и нема новца у кризним ситуацијама, Да су имало мислили на грађане и процјењивали како треба, могло се спасити пуно тога, али ко нас води... Нека нам је Бог драги на помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

форензика

21.05.2014 13:47

Е Дадо сине бас си плитак, ово је све истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

21.05.2014 13:52

За овакве ситуације нема, али зато за кампању, шатре, музику и естрадног умјетника има. Оставка Владе Републике Српске хитно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуле - Сабац

21.05.2014 14:05

Искрено залосно је сто сам управо процитао мозда звуци глупо ал мало су ми оци засузиле јер је брука и срамота ста влати у БАЊА ЛУЦИ раде да свој народ буквално остављају без игде ицега питам се само ЗБОГ ЦЕГА и сам погодјен са свом несрецом сто нас је снала јер је и мој град у опасности тузно је и јако мије криво зато сто МИЛОРАД ДОДИК нема ни мало срца да свом народу да макар мало воље за зивотом ПОЗ И САПЦА и нека бог цува Р. СРПСКУ И СРБИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЦ

21.05.2014 14:19

Близу је Октобар а јос близе Јун! До Октобра це и сву помоц покраст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта

21.05.2014 14:36

Људи, немојте се заваравати, која год партија дошла на власт, иста ће бити ситуација, не зна се ко је гори, сви краду, само се не зна до када, сви манипулишу, свако згрће паре на свој рачун, био је СДС на власти, крали су, СНСД краде и сад, ко год дође на власт, крашће, сви краду, ријетко је који политичар искрен и ради у корист народа, само се поставља питање, шта можемо ми да урадимо да бисмо нешто промијенили, докле год се препуцавамо једни између себе ко је какав, ко је онакав,нећемо далеко стићи. Свака част људима који су бранили насипе, који су донирали било шта, шта год да су урадили да помогну људима у овој ситуацији, свака им част, али не треба сад да се свађамо између себе, да говоримо ко је бољи, ко је гори, да кваримо слику доброте и хуманости, треба да сви заједно питамо владајуће структуре које су на било ком нивоу, општинском, ентитетском, државном, гдје иде новац за угрожене и како га распоредити, а то да ли је Мићо рекао ово, Додик рекао оно, то објесите мачку о реп, то је само у циљу блаћења противничке партије, умјесто да заједно ријеше питање кризе, они се међусобно блате и препуцавају, ако су већ они такви какви јесу, не морају сви да слиједе њихов примјер, јер онда нисмо ништа другачији од њих. А да избори шта мијењају, не би они били бесплатни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган из Приједора

21.05.2014 14:45

Ми смо требали као они у Федерацји да изађемо сви заједно и да отјерамо ову власт. ЕУ и остали неће дозволити да се БиХ подјели. Изгледа да нам само остаје да се сви у држави скупимо и поново изађемо на улице и срушимо владу. Док то не урадимо неће нам никад бити боље. Када могу различите нације у свијету да заједно живе, требали би и ми моћи. Поштовати друге вјере. Док се не ујединимо ми ћемо бити сиромашнији а говна све богатији. Укинути националне партије у наредних 100 година. Српска и Федерација, цијела БиХ идемо напријед!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сад или никад

21.05.2014 14:50

Како цете имати кад сте све покрали, стидите се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БН

21.05.2014 15:12

Гледам како смо сад сви за смјену наших неспособних политичара, а још до прије два мјесеца смо говорили да се нас протести у Федерацији не тичу. Они су тамо тражили смјену власти, а ми се на то правили луди и говорили "то нису наши протести", као што је Алија говорио у јеку рата у Хрватској да "то није наш рат". Е, богами, сад се види да је ово све наша заједничка несрећа, нас свих у Босни и Херцеговини и ако нас овај белај не уједини и не направи бољима, џаба је плавило и давило ових дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алмир

21.05.2014 15:37

Има лове код Додика тако да се не треба секирати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сад или никад

21.05.2014 15:50

Цекајте сад це донације па це те се опет обогатити!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

21.05.2014 18:47

Нема се пара за кризне ситуације а има се кад се требају куповати нови аутомобили и за остале погодности које уживају појединци. Па да се приштеди на тим неким стварима можда би и било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

21.05.2014 18:52

Ово је поражавајуће да нико од политичара и јавних личности није уплатио новац за помоћ. А прије поплаве се много говорило о стотинама хиљада годишње зараде неких појединаца и о куповини изразито скупих аутомобила. Кога смо то ми бирали? До скора је било по сто хиљада за неке концерте. Сад ће за изборе опет бити пара. Само један велики билборд кошта 600 марака. Ми смо тотално понижени као народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

21.05.2014 18:58

Наравно да нема пара јер су одавно на приватним рацунима код Баје,Скрбица,Тегелтије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БХ сејтан

21.05.2014 21:46

Колико је донирао Милетов син за угрозене од поплава.. ???? А њег тата је украо од истог тог народа који се сада дави у блату.. фууј.. јебо вас Додик..и да бог да му све пусто било ко опет да глас за Додика.. !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

22.05.2014 06:44

Људи моји што сте се дохватили новца? Знате да новац квари људе и не доноси срећу. Ево мене, неискварен и сретан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

немам ријеци

22.05.2014 07:09

Залосно је то сто це правосудје бити на њиховој страни и сто це наци доказе да сад имају висе него сто је имо СДС. А за сваку годину проведену под снсд-овом власцу врацени смо три године у назад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

;-)

22.05.2014 08:39

Желим вас информисати да је од јуче могуће уплаћивање помоћи преко Паyпал-а и осталим становницима у региону угрожених поплавама а интернет адресе можете пронаћи и на www.мбт66.еу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко33

22.05.2014 13:05

Па како це бити новца када су све покрали..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иванаа

22.05.2014 13:21

Како це га и бити кад Додик и његова власт новац из будзета тросе на своје лицне интересе.

ОДГОВОРИТЕ