Ковач: Будимо солидарни и хумани!

Замјеник предсједника Српске демократске странке Предраг Ковач упутио је данас апел грађанима општина, које нису поплављене да буду солидарни с оним који су ових дана поплављени и да им пруже
безрезервну подршку.

Република Српска 18.05.2014 | 13:54
Ковач: Будимо солидарни и хумани!

Ковач је рекао да су конвоји помоћи из оних дијелова Републике Српске који нису захваћени поплавама кренули према оним мјестима гдје помоћ потребна.

"Из Источног Сарајева данас према Добоју су кренула два велика камиона  основним животним намирницама, али и људством који ће наредних дана помоћи Добојлијама у санирању штета. Такође, у Добој су отишла и три комбија с неопходним животним намирницама, које су прикупљене на подручу града", рекао је Ковач, наводећи да је и данас отишла помоћ и према Братунцу, Шековићима и Бијељини.


Ковач је рекао да је један комби с неопходним потрепштинама из Источног Сарајева отишао и у Модричу, а помоћ се спрема да се достави и Шамцу, чим то буде омогућено. Ковач каже да је помоћ према
угроженом становништву упућена и из осталих дијелова Републике Српске, коју су прикупиле локалне заједнице у којима је СДС на власти заједно с својим суграђанима.


Замјеник предсједника СДС Предраг Ковач позива све оне који су у могућности да буду несебични у пружању помоћи становништву у угроженим дијеловима Републике Српске. Ковач је заједно са предсједником СДС претходних дана посјетио угрожене општине, гдје је то било могуће, и тако се увјерили с разорним посљедицама које су изазвале незапамћене поплаве.

Помоћ угроженом становништву се прикупља и у организацији СДС, чији чланови и симпатизери су задужени да се укључе у све активности како би се помогло у санирању штета и обезбиједили неопходни пакети помоћи.

 

 

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Градиска РС

18.05.2014 13:43

Ми смо послали камион помоци за Добој први дан, јос кад ови из власти нису знали гдје су. Али бице времена за подносење рацуна и да се види ко је крив за смрт људи. Сад треба помоци угрозеним људима. Треба помоци свима. Иду и данас камиони и јуце су исли за Добој из Градиске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

самии

18.05.2014 13:56

Највецу помоц Самцу у извлацењу људи из потопљених домова својим цамцима прузају људи из Градачца не питајуци за вјеру нацију или странацку припадност а ови политицари у свему само истицу ,ова странка она странка исто тако највецу помоц напаценом самацком народу у намирницама исто стизе нам из Градачца, хвала им на свему.

ОДГОВОРИТЕ