Чавић: Влада Српске је неодговорна! (ВИДЕО)

Влада Републике Српске показала неодговорност јер није адекватно одреаговала на елементране непогоде и прогласила ванредно стање, рекао је Драган Чавић предсједник Народног демократског покрета гостујући на БН ТВ у емисији "Пулс".

Република Српска 15.05.2014 | 23:50
Чавић: Влада Српске је неодговорна! (ВИДЕО)

Чавић је рекао да је власт водила неодговорну политику задуживања и није ништа урадила по питању заштите ни од суша нити од поплава.

"Од Бањалуке до Бијељине морао сам доћи преко двије државе, оно што се дешава у Добоју је катаклизма, хаотично стање је Бијељини као и у многим другим градовима а Влада Републике Српске није одреаговала по хитном поступку прогласила ванредно стање, те да је игнорисала проблеме општина и градова гдје СНСД није на власти", рекао је лидер НДП-а.

"Умјесто што држе пресове требали би једноставно да се упуте на терен. Не могу да игноришу проблеме само зато што су ту на власти људи из других политичких партија, то је проблем свих људи који живе на том подручју" каже Чавић.

Власти Републике Српске су нас бесмислено задуживали и створили један структурални деформитет, сматра Чавић. Ова власт је продала природне ресурсе само да би имала средства да преживи изборне године, каже Чавић.

Овај народ мора бити свјестан да ми више немамо времена за импровизације и онај ко од октобра дође на власт мора се суочити са проблемима и водити озбиљну политику развоја поручио је Чавић.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ник

16.05.2014 04:39

НДП заслужује шансу.

ОДГОВОРИТЕ