Кака разочаран због СП

„Дао сам све од себе ове сезоне, али селектор има другачије идеје“, истиче везиста Милана.

Фудбал 09.05.2014 | 11:22
Кака разочаран због СП

Роналдињо, Робињо, Кака... Ниједног од њих свет неће бити у прилици да гледа на предстојећем Мундијалу, јер је селектор Бразила Луис Фелипе Сколари решио да некадашње и актуелне звезде Милана изостави са списка играча који ће у отаџбини јуришати на седми пехар намењен прваку света.

И док се Бразилци и искрени љубитељи фудбала питају да ли је макар за једног од њих било места, Рикардо Кака каже да је мирно прихватио одлуку искусног стратега.

„Жао ми је, права је штета што ме нема на списку за Мундијал, али нисам тужан, јер сам дао све од себе ове сезоне. Заправио, изненадио бих се да сам добио позив, јер ме Сколари у последње време није звао. Селектор има другачије идеје. Исто је реаговао и Робињо, обојица смо урадили најбоље што смо могли, међутим, Сколари је направио другачији избор и то мора да се поштује“, помирљиво ће Кака.

Према речима искусног везисте, Селекао има највеће шансе да подигне пехар, али је конкуренција жестока.

„Сматрам да су фаворити за титулу Бразил, Шпанија и Немачка, а иза њих Италија, Аргентина, Енглеска и Португалија. Убеђен сам, такође, да ће Марио Балотели бити сјајан на Мундијалу“.

Чињеница да га неће бити на Мундијалу значи да ће Кака током лета имати више времена да се посвети клупским обавезама. Уколико уопште остане на Сан Сиру, јер у уговору има опцију која му дозвољава да промену средину уколико Росонери не изборе Лигу шампиона. А извесно је да их наредне године нећемо гледати у елитном купу.

„Срећам сам што сам се вратио и задовољан см сезоном, остала ми је још година уговора, а фокусираћу се за наредне две, а да до краја ове покушамо да изборимо пласман у Лигу Европе“, додао је Кака.

Коментари / 0

Оставите коментар