Нови напад Милорада Додика на БН ТВ!

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данашњу прес конференцију искористио је за нове оптужбе
и нападе на БН телевизију.

Република Српска 08.05.2014 | 18:56
Нови напад Милорада Додика на БН ТВ!

Између осталог, Додик је оптужио БН да сарађује са опозицијом која, каже, напада његову породицу а БН све то преноси апострофирајући посебно информацију да је Додик фирми свог сина обезбједио 10 милиона евра.

То је, тврди, Милорад Додик – гнусна лаж. Данас, каже, да све што је објављено у медијима а у вези са фирмом у којој је његов син запослен - обична подвала.

Милорад Додик, тврди, да је и профил његовог сина на интернету вјешто смишљена превара. Све што је објављено на тој страници је, каже, замка али не откривајући и то од кога је постављена.

За све што се дешава, предсједник Српске је оптужио комплетну опозицију, као и БН телевизију. Тврди, да је свјестан да је кренула предизборна кампања и да ће опозиција користити, како каже, сва прљава средства да дође до циља. По њему, Савез за промјене нема шта корисно да понуди на политичком плану и због тога покушавају да га лично дискредитују.

Без обзира на то, Милорад Додик увјерава да је ситуација у Српској стабилна и да упркос бројним проблемима у економији постоје позитивни помаци али и да гарантује безбједност свим грађанима.

Након што је оптужио опозицију и демантовао све медијске наводе у вези са његовом породицом, Милорад Додик је свој монолог закључио реченицом да ће о његовим али и опозиционим поступцима одлучивати народ.

И хоће и то за који мјесец.

БН ТВ