Радојичић необавјештен (ВИДЕО)

Потпредсједник СНСД-а Игор Радојичић рекао је данас да није упознат са посљедњим оптужбама СДС-а у вези са фирмом "Тошиба" из Ђенове и сином предсједника Српске Милорада Додика, али ако је ријеч о непотизму, зашто се не отвори питање гдје раде кадрови СДС-а и ПДП-а и њихови супружници.

Република Српска 07.05.2014 | 11:56
Радојичић необавјештен (ВИДЕО)

"Зашто не бисмо отворили питање гдје раде супруге Мирка Шаровића, начелника општине Шековићи, функционера ПДП-а? Гдје су други функционери и њихови блиски сродници и каква је њихова политика у сопственим редовима", упитао је Радојичић у изјави новинарима у Бањалуци, реагујући на посљедње оптужбе СДС-а.

Радојичић додао је да је најбоље то провјерити по банкама које је ПДП продао, па запослио своје супруге.

Он је додао да није примијетио посљедње оптужбе СДС-а, јер сваки дан из ове странке одржавају неке конференције за новинаре и објављују саопштења.

Замјеник предсједника СДС-а Предраг Ковач изјавио је да ова странка сматра да је уговор који је "Електрокрајина" потписала са италијанском фирмом "Тошиба" из Ђенове, гдје је један од менаџера Игор Додик, син предсједника Српске Милорада Додика, невиђен скандал.

 

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

патриота

07.05.2014 10:33

Које лицемјерство-на питање одговара питањем? То уосталом раде и сви у СНСД-у. На исти начин. Новинар га лијепо пита за аферу са Додиковим сином, а не за то гдје раде супруге или синови појединих људи из било које партије! Увалили су и непознати локални политичари(из свих странака) своју ужу родбину у државне институције, а комоли ови важнији функционери своје.РЕЦИ ТИ НАМА ИГОРЕ ГДЈЕ СУ СИЛНИ МИЛИОНИ И КО ИХ ЈЕ СВЕ ПОИМЕНИЧНО УКРАО И КОЛИКО? И ШТА СУ ОСТАВИЛИ НАРОДУ И БУДУЋИМ ГЕНЕРАЦИЈАМА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

07.05.2014 10:53

Не видим у чему је проблем. Нека објаве гдје су им запослене супруге и шта им раде дјеца: Додик, Босић, Иванић, Радмановић, Шпирић, Шаровић, Радојичић, Чавић... и сви остали које нисам побројао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

07.05.2014 11:49

Заиста дјецији одговор,у стилу јесте истина је али и други то раде ! Невјероватно лос и безобзиран изговор ! људи пратим на пресу инаце њиховим новинама коментаре на ову изјаву,и изјаве спирица.Знаци све сами негативни коментари на њихову прицу и рад невјероватно.само да казем да су објављени,и то је за похвалу, а ту вецином коментарису њихови цланови.Знаци огромна вецина и ту је против овога сто они заступају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лазар

07.05.2014 11:53

Патриота па ти си бас глупиота.па наравно објавите гдје су запослени цланови породица од ових људи сто игор наброја.најбоље би било да додиков син проси за храну јер је он додиков син.е.крелци једни глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

07.05.2014 12:02

ПАЈО - да ли заиста не видиш проблем у томе што предсједник народне скупштине на питање о непотизму одговара да су такви и други?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.05.2014 12:44

Не мозе се нико поредити са вама! Они док су били на власти нису макар портирима и цистацицама тразили цланску карту странке! Неизигравај невинасце јер ти си (као сто реце Васковиц) Додику сто је Том Хеген био Мајклу Корлеонеу! Какав црни политицар будуцности!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мире

07.05.2014 12:46

Да смо иоле нормалан народ инсистирали би да видимо за све гдје ко ради па би се показало да тзв. промјене ниста боље нису од ових тренутно...Па погледајте по опстинама гдје владају ови ткз постењаци ко ради и као се уопсте мозе до посла...Мислите да це ако се скине Додик у РС теци мед и млијеко? Грдно се варате, а спас је у неком нормалном из неког трецег тора...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

07.05.2014 13:10

Испеци,па реци! Мада неке ствари је боље прецутати. Њега висе занима где ради супрука Мирка Саровица или где ради супруга нацелника неког засеока него сто је Додик овим послом остетио будзет РС за 300 милона еура. И овај је поцео лупетати! Ста реце и остаде зив!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.05.2014 13:38

Народу мазе оци,свима је јасно да су администрацију натрпали дупло висе него сто треба и сад нека питања он поставља...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

07.05.2014 14:44

Чуј необавјештен!? Како може предсједник највишег законодавног тијела у РС бити необавјештен?? Како да га шеф кабинета није информисао?? Који лицемјер!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

07.05.2014 15:06

Дзерард Селман је кћерку запослио, гдје би друго - у Влади РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петруци

07.05.2014 16:47

Где могу да раде СДС и ПДП када од СНСД не мозе нигде да се примирисе.Све је освојила црвена партијска књизица са којом су сви из СНСД досли до посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.05.2014 17:07

Вала су ми сви попели на главу. Само гледају ко је више запослио својих и гдје а ми скапавамо од глади. Најбоље би било да овдје буде анархија, сигурно би боље живјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

07.05.2014 17:20

Ха ха ха па наравно да нема поима ко је добио посао врједан 300 милиона евра јер о таквим стварима одлуцује велики БАЈА а он и мисеви попут њега одлуцују о грандиозним пројектима по мјесним заједницама и засеоцима те купе мрвице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

07.05.2014 20:05

СНСД да може сву своју родбину би угурао у директорске фотеље.

ОДГОВОРИТЕ